okumanizda fayda var görüş sizin..

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
Prostaq
Hastalık Başlangıç Yılı: 2016

Re: okumanizda fayda var görüş sizin..

Mesaj gönderen Prostaq »

Amin gardasim amin Allah büyüktür
Solucan87
Hastalık Başlangıç Yılı: 2017

Mesaj gönderen Solucan87 »

Tornografi arkadaşıma katılıyorum. Dersini alan almış. Almamışlara bunları dile getirmek gerekir lakin bunu yaparken de dışlayıcı olmadan. Sen evlsisin veya değilsin, sen gaysin veya değilsin ayrımı yapmadan. İnsana insan olarak perdesiz bakarak. Dediğim gibi kimse kimsenin ahlak bekcesi değil ve olamaz. O sebeple senin ilişkin resmi onun ki gayri resmi muhabbetti gereksiz.
Seni takip ediyorum prostatq arkadaşım. Yazıların okuyorum. O sebeple üstüne alma rica ederim.
Prostaq

Mesaj gönderen Prostaq »

Solucan87 yazdı:Tornografi arkadaşıma katılıyorum. Dersini alan almış. Almamışlara bunları dile getirmek gerekir lakin bunu yaparken de dışlayıcı olmadan. Sen evlsisin veya değilsin, sen gaysin veya değilsin ayrımı yapmadan. İnsana insan olarak perdesiz bakarak. Dediğim gibi kimse kimsenin ahlak bekcesi değil ve olamaz. O sebeple senin ilişkin resmi onun ki gayri resmi muhabbetti gereksiz.
Seni takip ediyorum prostatq arkadaşım. Yazıların okuyorum. O sebeple üstüne alma rica ederim.
Anladim gardasim Acil sifalar tekrardan bende sizleri takip ediyorum
şunu da tekrar belirteyim yazılar şahsıma ait yazılar değildir internette gezinirken gördüm kopyala yapistir yaptim ..

Ben biraz akil edemedim ..
Armegeddon
Hastalık Başlangıç Yılı: 2015

Mesaj gönderen Armegeddon »

Masturbasyon günahmıdır yani burdan o sonuca mı ulaşıyoruz
NightAngel01
Hastalık Başlangıç Yılı: 2012

Mesaj gönderen NightAngel01 »

bu hastalığın sadece cinsel yolla bulaştığına inanmıyorum ben
Raul7
Hastalık Başlangıç Yılı: 2015

Mesaj gönderen Raul7 »

Ya abi ne cinselligi benım arkadaşım bel soguklugu geçirdi cocugun testisleri davul gibi olmuş adam 1 hafta anbiyotikle iyileşti kurtuldu illa cinsellik yaşanlae prostatit olacak diye bi kaide yok herseyden olabılır idrarda zaten bakteri ler mevcut olabılır kaçaklar olabilir mastbasyondan olabılır, prostatit cinsel yolşa bulasan bi hastalık degilsdir
Prostaq

Mesaj gönderen Prostaq »

kardesim cinsellik deyince ne anlıyorsunuz ? illa birisiyle birlikte mi olmak gerekir ya ben kendimi anlatamıyorum yada siz anlamıyorsunuz ?
ilk yazılarımdan 2 . ve 3 . paragrafı es geçin
ilk yazı birisinin açıklaması onu oku adam çok çekmiş bu hastalıktan düşüncelerini yazmış bu siteyide örnek göstermiş insanlar neler çekiyor diye
ilk paragrafı oku yeterli daha iyi anlarsın