İlaç kullandıkca şikayetlerin artması
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2012
İlaç kullandıkca şikayetlerin artması
idrar hissinin yanında penis bölgesinde aşırı yanma hissetmeye başladım üropan kullanıyorum ve idrar debisi çok düştü ayakta idrarımı yapamıyorum oturunca ıkınarak zar zor yapıyorum morelim 0 herkes psikolojik diyip duruyor ben galiba iyileşemeyeceğim
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2017
Re: İlaç kullandıkca şikayetlerin artması
Kardeşim psikolojini düzeltmedn iyileşemezsin. Bunun en iyi örneği benim takma kafana ilaçlarını iç ama senin önce iyi bir antibiyotik tedavisi alman lazım yarın adam gibi bir doktora git
Biz burda kimleri iyileşemeyeceğin diyen tedavi oluyor musun en az bi 6 ay dikkat edicen yediğine içtiğine sonra da blr sene kendini koruyacan nüks ettirmemek içinNightAngel01 yazdı:idrar hissinin yanında penis bölgesinde aşırı yanma hissetmeye başladım üropan kullanıyorum ve idrar debisi çok düştü ayakta idrarımı yapamıyorum oturunca ıkınarak zar zor yapıyorum morelim 0 herkes psikolojik diyip duruyor ben galiba iyileşemeyeceğim
-
Abi senin bana katkın çok psikolojik açıdan da yıllardır doktorlar tam teşhis koyamadığı için bizimkiler artık psikolojik demeye başladı adam akıllı doktorda yok zaten memleketteUntitleduser yazdı:Kardeşim psikolojini düzeltmedn iyileşemezsin. Bunun en iyi örneği benim takma kafana ilaçlarını iç ama senin önce iyi bir antibiyotik tedavisi alman lazım yarın adam gibi bir doktora git
-
Abi ilaçlarımı doğru düzgün alıyorum sporumu yapıyorum baharattan kaçınmaya çalışıyorum ana sürekli nüks yaşıyorumefervesan yazdı:Biz burda kimleri iyileşemeyeceğin diyen tedavi oluyor musun en az bi 6 ay dikkat edicen yediğine içtiğine sonra da blr sene kendini koruyacan nüks ettirmemek içinNightAngel01 yazdı:idrar hissinin yanında penis bölgesinde aşırı yanma hissetmeye başladım üropan kullanıyorum ve idrar debisi çok düştü ayakta idrarımı yapamıyorum oturunca ıkınarak zar zor yapıyorum morelim 0 herkes psikolojik diyip duruyor ben galiba iyileşemeyeceğim
Nüks olduğunu nasıl anlıyorsun rutin kontrol yaptırıp lökosit takibi mi yapıyorsun yoksa şikayetler üzerinden miNightAngel01 yazdı:Abi ilaçlarımı doğru düzgün alıyorum sporumu yapıyorum baharattan kaçınmaya çalışıyorum ana sürekli nüks yaşıyorumefervesan yazdı:Biz burda kimleri iyileşemeyeceğin diyen tedavi oluyor musun en az bi 6 ay dikkat edicen yediğine içtiğine sonra da blr sene kendini koruyacan nüks ettirmemek içinNightAngel01 yazdı:idrar hissinin yanında penis bölgesinde aşırı yanma hissetmeye başladım üropan kullanıyorum ve idrar debisi çok düştü ayakta idrarımı yapamıyorum oturunca ıkınarak zar zor yapıyorum morelim 0 herkes psikolojik diyip duruyor ben galiba iyileşemeyeceğim
-
Şikayetler üzerinden abi burda ona bakan doktoru bile bulamadımefervesan yazdı:Nüks olduğunu nasıl anlıyorsun rutin kontrol yaptırıp lökosit takibi mi yapıyorsun yoksa şikayetler üzerinden miNightAngel01 yazdı:Abi ilaçlarımı doğru düzgün alıyorum sporumu yapıyorum baharattan kaçınmaya çalışıyorum ana sürekli nüks yaşıyorumefervesan yazdı: Biz burda kimleri iyileşemeyeceğin diyen tedavi oluyor musun en az bi 6 ay dikkat edicen yediğine içtiğine sonra da blr sene kendini koruyacan nüks ettirmemek için
Üropan idrar yapmayı zorlaştıran bir ilaçmış şimdi baktım.
-
İlaç tedavisi kullanmana rağmen ağrıların artıyorsa, ya bakteri bu ilaca direnç kazanmıştır, yada uygun antibiyotik değildir.
-
Keseyim mi abi yazılan bütün ilaçlar ters tepki yaptı antibiyotik dışındamuzdarip yazdı:Üropan idrar yapmayı zorlaştıran bir ilaçmış şimdi baktım.
-
1 kutu antibiyotik bitirdim elde var 0mustafa3435 yazdı:İlaç tedavisi kullanmana rağmen ağrıların artıyorsa, ya bakteri bu ilaca direnç kazanmıştır, yada uygun antibiyotik değildir.
-
Bir kutu antibiyotik ile geçecek bir hastalık değil bu. En az üç ay kadar uygun dozda tedaviyi sürdürmen gerekiyor. Dediğin gibi olsaydı forumda şuan herkes iyileşip gitmiş olurdu. Tedavine sabırla devam et.
-
Var mı önereceğin antibiyotikmustafa3435 yazdı:Bir kutu antibiyotik ile geçecek bir hastalık değil bu. En az üç ay kadar uygun dozda tedaviyi sürdürmen gerekiyor. Dediğin gibi olsaydı forumda şuan herkes iyileşip gitmiş olurdu. Tedavine sabırla devam et.
-
Önerilecek antibiyotik olmaz. Tedavine devam et. Kontrole gittiğin zaman şikayetlerinden bahset, gerekirse antibiyotik değişimi yapsın.
Burda ilac tavsiye etmiyoruz ancak hekim tavsiye edebiliriz
-
Abi hekimin yazdığı ilaçları bitirdim tekrar gidicem ama Kadir abinin dediği gibi lokasit varsa sadece tabletle biticek iş değilKc34 yazdı:Burda ilac tavsiye etmiyoruz ancak hekim tavsiye edebiliriz
Kardeşim bak antibiyotik tavsiye olmaz çünkü her hastaya her antibiyotik iyi gelmez. Bana cipro iyi gelirken sana tarivid iyi gelir. Bende 2 senedir çok iyi idim ama 8 aydır doğrulamıyorum ağrıdan biraz sabırNightAngel01 yazdı:Abi hekimin yazdığı ilaçları bitirdim tekrar gidicem ama Kadir abinin dediği gibi lokasit varsa sadece tabletle biticek iş değilKc34 yazdı:Burda ilac tavsiye etmiyoruz ancak hekim tavsiye edebiliriz
-
Abi tuvalet çok sorun olduğu için pek dayanamıyorum dışarıda ben zaten tuvalete giren bir adam değilim dışarıda geliyor yapamıyorumdq bu aralar kötü oluyorumasosyal yazdı:Kardeşim bak antibiyotik tavsiye olmaz çünkü her hastaya her antibiyotik iyi gelmez. Bana cipro iyi gelirken sana tarivid iyi gelir. Bende 2 senedir çok iyi idim ama 8 aydır doğrulamıyorum ağrıdan biraz sabırNightAngel01 yazdı:Abi hekimin yazdığı ilaçları bitirdim tekrar gidicem ama Kadir abinin dediği gibi lokasit varsa sadece tabletle biticek iş değilKc34 yazdı:Burda ilac tavsiye etmiyoruz ancak hekim tavsiye edebiliriz