Pcr testi sonucunu yorumlanması
Pcr testi sonucunu yorumlanması
Pcr testim;
Streptococous spp
Corynebacterium spp
Commensals,sum
Sonuclara göre yorumlamak isteyen arkadaşımız varmı ?
Hastalıga sevep olan etken mi?
Streptococous spp
Corynebacterium spp
Commensals,sum
Sonuclara göre yorumlamak isteyen arkadaşımız varmı ?
Hastalıga sevep olan etken mi?
Re: Pcr testi sonucunu yorumlanması
Miktarlar ne ?
10.3,4 10.3,1. 10.3,6
Miktarlar çok az lökositin kaç ?
Lokosit bakmadılar sordum özellikle yok dedi
Prostat sıvı lökositine baktırdın mı hiç ?
En son 1ay öncesi zafer hoca baktı 2-3 ilthap kurumuş dedi gözük aydın. Ondan önceki 10-12 lokositti zafer hoca tedaviyle düşürdü
Şuan ciddi bir durum yok takviye koruyucu ve kollayıcı önlemlerle devam etmeni öneririm..
Aynen öyle devam ediyorum abiKc34 yazdı:Şuan ciddi bir durum yok takviye koruyucu ve kollayıcı önlemlerle devam etmeni öneririm..
Cörekotu kapsul
Probein probiyotik
Omega3
Bromelain
Ligone
Sarımsak kapsul
Comvitex
Arada 3güne bir benexol ve zinco yutuyorum
Dereotu ve yakıt otu içiyodum 3-4 gün ara verdim tekrar başlıyacagım
2-3 haftada bi masaj yaptırıyorum.
Ereksiyon ve isteksizlik biraz var ama eskiye göre bi nebze güzel gibi ama şu penis basının sag kısmındaki his kaybından kurtulamadım gitti birde boşalırken tam ereksiyon olarak boşalmaya calışınca zorlanıyorum gibi işemede sıkıntı görünmüyo bende başka eklemek istedgin takviye veya önerin varmı abi ?
Şuan için yok devam et bu şekilde..
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2017
Kc sana pcr sonucumu gömdersem bakar mısın 05443917838 whatsapdan yazarsan gönderiyimKc34 yazdı:Şuan için yok devam et bu şekilde..
Abi sana bişey daha sorucam öksürügüm vardı sigara iciyorum diye ama 2-3 bogazım felaket yanıyo bogazımın icindeki bademcikte kücük nohut tanesi olan yerde ve bogazımda kızarıklık var damarlar belirgin tahriş gibi faranjit başlangıcı olabilirmi cok kötü acıyo ve yanıyor öksürünceKc34 yazdı:Şuan için yok devam et bu şekilde..
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Kardesim bak,bb54 yazdı:Abi sana bişey daha sorucam öksürügüm vardı sigara iciyorum diye ama 2-3 bogazım felaket yanıyo bogazımın icindeki bademcikte kücük nohut tanesi olan yerde ve bogazımda kızarıklık var damarlar belirgin tahriş gibi faranjit başlangıcı olabilirmi cok kötü acıyo ve yanıyor öksürünceKc34 yazdı:Şuan için yok devam et bu şekilde..
Zaten sende Streptokok bakterisi cikmis. Bu bakteri bogaz ve bademciklere yerlesir.Orada iltihaba sebep olur.Doktorun bu bakteriye uygun bir antibiyotik versin sana.Üriner sisteminde lokosit görülmemiş.
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Birde kornebakterium cikmis tahlilde buda normal flora bakterisidir herkeste olan. Degerinde normal zaten.
Ben kbb doktoru degilim dostumbb54 yazdı:Abi sana bişey daha sorucam öksürügüm vardı sigara iciyorum diye ama 2-3 bogazım felaket yanıyo bogazımın icindeki bademcikte kücük nohut tanesi olan yerde ve bogazımda kızarıklık var damarlar belirgin tahriş gibi faranjit başlangıcı olabilirmi cok kötü acıyo ve yanıyor öksürünceKc34 yazdı:Şuan için yok devam et bu şekilde..