Masaj ALETİ
Masaj ALETİ
Arkadaşlar masaj aleti aldım haftaya masaja başlıcam gelişmeleri buradan yazacağım..Umarım faydası olur.. yanlız alet korkutucu
Re: Masaj ALETİ
Gelişmeleri merakla bekliyorum. Fayda edecek mi bakalım
masajı yaparken ,kapıyı bacayı kilitle kimse görmesin ,yoksa durumu anlatsanda inandıramazsın.Nedensiz yazdı:Arkadaşlar masaj aleti aldım haftaya masaja başlıcam gelişmeleri buradan yazacağım..Umarım faydası olur.. yanlız alet korkutucu
yakalanirsa forum arkadaslari var, biz variz, yardim ederiz
Masajı ben yapardım ne gerek vardı
nedensiz , merhaba, bu aleti kullanirken antibiyotik kullanacakmisin ayni anda?
Aletin resmini atta görelim
Uygulamali video da atarsan sevinirim kardesimNedensiz yazdı:Arkadaşlar masaj aleti aldım haftaya masaja başlıcam gelişmeleri buradan yazacağım..Umarım faydası olur.. yanlız alet korkutucu
Güleriz ağlanacak halimize
Şahitiz şifa niyetine
Masajı yap bildir bize
Fayda etti mi diye
Şahitiz şifa niyetine
Masajı yap bildir bize
Fayda etti mi diye
Haha uygulamalı vidyo atarım kc34 kardeşim;) yakında hepimizin dr da masaj vidyoları çıkar canınızı sıkmayın:))arkadaşlar göte giren çıkan belli değil nolcak sonumuz:))
Kanka aklıma kurt düşürme ) öyle yakalanırsak inansalar ne inanmasalar ne:)) hastasıyız dedefreeman yazdı:masajı yaparken ,kapıyı bacayı kilitle kimse görmesin ,yoksa durumu anlatsanda inandıramazsın.Nedensiz yazdı:Arkadaşlar masaj aleti aldım haftaya masaja başlıcam gelişmeleri buradan yazacağım..Umarım faydası olur.. yanlız alet korkutucu
Kanka zafer oymana masaj yaptırmayınca titreme geliyormuş doğrumu:))Kc34 yazdı:Uygulamali video da atarsan sevinirim kardesimNedensiz yazdı:Arkadaşlar masaj aleti aldım haftaya masaja başlıcam gelişmeleri buradan yazacağım..Umarım faydası olur.. yanlız alet korkutucu
Kardeşim bir ara onuda konuştuk:)) ben liberale masaj yapacam:) alet hazırRaul7 yazdı:Masajı ben yapardım ne gerek vardı
Aleti bizim malların eski hali gibi düşün kardeşim:))bb54 yazdı:Aletin resmini atta görelim
Aletin titresimini acik mi biraktin hayirdir titreme falan
Aleti tatbik ederken kapıyı kilitlemeni öneririm. Rahatsızlığını bilmeyenler varsa eğer, fantazi ürünlere kaydığını düşünebilirler. Google a prostatit masaj aleti yazdım. Alet hakkaten korkutucu. Bir ucu da makattan giriyor.
Kardeşim zaten kapıyı kitlerim ve aletide kitli dolapya saklarım.Bunu sizden başka kimse bilmiyor:)dreamer8 yazdı:Aleti tatbik ederken kapıyı kilitlemeni öneririm. Rahatsızlığını bilmeyenler varsa eğer, fantazi ürünlere kaydığını düşünebilirler. Google a prostatit masaj aleti yazdım. Alet hakkaten korkutucu. Bir ucu da makattan giriyor.
Normalde prostat masajının bir tekniği var bu aletin ne kadar etkili olacağı meçhul deneyenler buraya yorumları yazarlarsa seviniriz..
Seni o halde hayal edebiliyorum kanka arkadaşlığımızı sorgulamaya başladım şuanNedensiz yazdı:Kardeşim zaten kapıyı kitlerim ve aletide kitli dolapya saklarım.Bunu sizden başka kimse bilmiyor:)dreamer8 yazdı:Aleti tatbik ederken kapıyı kilitlemeni öneririm. Rahatsızlığını bilmeyenler varsa eğer, fantazi ürünlere kaydığını düşünebilirler. Google a prostatit masaj aleti yazdım. Alet hakkaten korkutucu. Bir ucu da makattan giriyor.
Kardeşim burda parmaklatmayan adam varmı..1 2 denerim olması ist gelmeye devamKc34 yazdı:Seni o halde hayal edebiliyorum kanka arkadaşlığımızı sorgulamaya başladım şuanNedensiz yazdı:Kardeşim zaten kapıyı kitlerim ve aletide kitli dolapya saklarım.Bunu sizden başka kimse bilmiyor:)dreamer8 yazdı:Aleti tatbik ederken kapıyı kilitlemeni öneririm. Rahatsızlığını bilmeyenler varsa eğer, fantazi ürünlere kaydığını düşünebilirler. Google a prostatit masaj aleti yazdım. Alet hakkaten korkutucu. Bir ucu da makattan giriyor.
15 gunde 1 gel cuneyd hocaya daha cok fayda gorursun
Masaj ile antibiyotik de kullanacak mısın ?
Lökosit en son sıfırdı hocamnetter yazdı:Masaj ile antibiyotik de kullanacak mısın ?
Yani ant kullanmıyacağımnetter yazdı:Masaj ile antibiyotik de kullanacak mısın ?
Şu aletten ben de almaya niyetim var hangisini tavsiye ediyorsunuz?