Pcr hk. Yardım!
Pcr hk. Yardım!
Arkadaşlar merhaba, ben pcr testi yaptırmaya karar verdim, ama ankarada ikamet ediyorum, istanbulda bi lab la görüştüm, numune alıyorlarmış il dışından kargo yolu ile, benimde pek içime sinmedi, bu şekilde gönderen oldumu? , Bu şekilde göndersem numunede sıkıntı olurmu yanlış sonuç felan, ankarada bu testi yaptırabilecegim bir yer varmı yardımcı olursanız sevinirim, acil şifalar
Re: Pcr hk. Yardım!
Gönder bir problem olmaz..
Ücret ne dediler bende yaptırıcam her lab yaparmı acaba
soğuk zincirle ulaştırman hatayı azaltır,ben istanbul içinde bile öyle yapmıştım en iyisi ankara da yaptır bulursanRaul7 yazdı:Arkadaşlar merhaba, ben pcr testi yaptırmaya karar verdim, ama ankarada ikamet ediyorum, istanbulda bi lab la görüştüm, numune alıyorlarmış il dışından kargo yolu ile, benimde pek içime sinmedi, bu şekilde gönderen oldumu? , Bu şekilde göndersem numunede sıkıntı olurmu yanlış sonuç felan, ankarada bu testi yaptırabilecegim bir yer varmı yardımcı olursanız sevinirim, acil şifalar
Hocam ankarada yok ya araştırdım tek tek bakıyorlar, ayrıca aeroblara bakan yerde yok pek, bu istanbuldaki hem enearob, stafifkok felan bYa bişiye bakıyorlar, cok mantıklı, ama işte ya istanbula gitmem gerekecek, yada ankaradan yollucam bu labın ankarada adamı varmış göndermede yardımcı oluyormusfreeman yazdı:soğuk zincirle ulaştırman hatayı azaltır,ben istanbul içinde bile öyle yapmıştım en iyisi ankara da yaptır bulursanRaul7 yazdı:Arkadaşlar merhaba, ben pcr testi yaptırmaya karar verdim, ama ankarada ikamet ediyorum, istanbulda bi lab la görüştüm, numune alıyorlarmış il dışından kargo yolu ile, benimde pek içime sinmedi, bu şekilde gönderen oldumu? , Bu şekilde göndersem numunede sıkıntı olurmu yanlış sonuç felan, ankarada bu testi yaptırabilecegim bir yer varmı yardımcı olursanız sevinirim, acil şifalar
Yok kardesm yapmıyorlar istedigin bakterilere bakıyorlar sadece oda tek tek ayrıxa öyle cok pahalı olur,bb54 yazdı:Ücret ne dediler bende yaptırıcam her lab yaparmı acaba
Patojenin dna si aranir olsede tespiti yapilir soguk zincire gerek yok kultur olsa gerekliydi..
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2010
Kc34 abim yani prostat sıvısını kargoyla gönderebiliyormuşuz labaratuvarda benmi yanlış anladimKc34 yazdı:Gönder bir problem olmaz..
Evet yollayabilirsiniz..
İbrahim hangi şehirdesin?ibrahimkuleci yazdı:Kc34 abim yani prostat sıvısını kargoyla gönderebiliyormuşuz labaratuvarda benmi yanlış anladimKc34 yazdı:Gönder bir problem olmaz..
500 liradan fazla para vermeyin
Abi zaten refarans felan soruyorlar, tanıdık felan varmı diyeKc34 yazdı:500 liradan fazla para vermeyin
-
Ben ankarada oturuyorum şuan is için yurtdışında bulunmaktayımRaul7 yazdı:İbrahim hangi şehirdesin?ibrahimkuleci yazdı:Kc34 abim yani prostat sıvısını kargoyla gönderebiliyormuşuz labaratuvarda benmi yanlış anladimKc34 yazdı:Gönder bir problem olmaz..
Ankaradaysan göndeririz, bende ankaradayım ilginenen biri varmış no su var bendeibrahimkuleci yazdı:Ben ankarada oturuyorum şuan is için yurtdışında bulunmaktayımRaul7 yazdı:İbrahim hangi şehirdesin?ibrahimkuleci yazdı: Kc34 abim yani prostat sıvısını kargoyla gönderebiliyormuşuz labaratuvarda benmi yanlış anladim
-
Siz prostat sıvısı ankarada kime aldıracaksınız varmı tanıdığınız doktor ben üç ay önce ankaraya tedavi için geldim ancak bir yerde hata yaptım prostat sıvısına direkt mikroskopta bakılması gerekiyormuş ben gittigim hastanede boyalı mikroskobu yazıyor burda kafam karıştıRaul7 yazdı:Ankaradaysan göndeririz, bende ankaradayım ilginenen biri varmış no su var bendeibrahimkuleci yazdı:Ben ankarada oturuyorum şuan is için yurtdışında bulunmaktayımRaul7 yazdı: İbrahim hangi şehirdesin?
Doktorum alıyor, ayrıca bildigim devlet hastaneside var oradada aldırabılırsınibrahimkuleci yazdı:Siz prostat sıvısı ankarada kime aldıracaksınız varmı tanıdığınız doktor ben üç ay önce ankaraya tedavi için geldim ancak bir yerde hata yaptım prostat sıvısına direkt mikroskopta bakılması gerekiyormuş ben gittigim hastanede boyalı mikroskobu yazıyor burda kafam karıştıRaul7 yazdı:Ankaradaysan göndeririz, bende ankaradayım ilginenen biri varmış no su var bendeibrahimkuleci yazdı: Ben ankarada oturuyorum şuan is için yurtdışında bulunmaktayım
-
Hangi devlet hastanesi bu ismini ve doktorun ismini yazarmisin
Doktorunuza kargoyla gidecegini soyleyin ona gore serum fizyolojigi ayarlasin
-
Ben şuan yurtdisindayim burada kendim prostat sıvısını bir kaba koyup turkiyeye gelecek bir arkadaşla göndermeyi düşünüyorum ancak gecikmeli olarak sıvıya bakilacagindan yanıltıcı sonuç çıkarmı o kafama takildiKc34 yazdı:Doktorunuza kargoyla gidecegini soyleyin ona gore serum fizyolojigi ayarlasin
Cok yanilticagini dusunmuyorum cunku icindeki dna zaman gecsede bozulmaz ama homojen masaj yapman gerekir..
Labaratuvar dan soğuk zincirle örneğin gelmesi tavsiye ediliıyor
Örneği ince uçlu swapla doktorunuza aldırın daha sonrak içine pamuk hizasında serum fızyolojık koyun soğuk zincirle laba kargo yapabilirsiniz ordakı dna uzun süre canlılığını koruyor
Labaratuvar sıze örnek çantasını kargo yapar içinde seruum fiZyolojık ve prostat sıvısını almak için ınce uçlu swap olur 0216 349 51 51 aradığınızda erdem beyi isteyın telefona prostat sıvısından pcr yaptırcam dıyın o gerekli şeyleri gonderir
Örneği ince uçlu swapla doktorunuza aldırın daha sonrak içine pamuk hizasında serum fızyolojık koyun soğuk zincirle laba kargo yapabilirsiniz ordakı dna uzun süre canlılığını koruyor
Labaratuvar sıze örnek çantasını kargo yapar içinde seruum fiZyolojık ve prostat sıvısını almak için ınce uçlu swap olur 0216 349 51 51 aradığınızda erdem beyi isteyın telefona prostat sıvısından pcr yaptırcam dıyın o gerekli şeyleri gonderir