prostatitin ''yeni umuduymuş''
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2016
Re: prostatitin ''yeni umuduymuş''
Rus yapımı bir ilac degil mi bu
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2017
Nüks ve semptomları da %99 sıfırlıyor falan diyor.Eğer doğruysa... ))
rus mali evet.
bir de kanser olacakmışız:))tövbe tövbe..
bir de kanser olacakmışız:))tövbe tövbe..
-
İşte bir umut tacirleri daha. Ticari amaçlı olduğu çok belli . Tedavi edilmeyen Prostatin ileride kansere çevireceğini yazmış resmen zırvalamış . Çöpe atacak parası olanlar deneyebilir
-
Ulan ne kıymetli bir hastalıkmış be. Geçmişte eminim bu hastalık sayesinde çok kişi köşeyi dönmüştür
ben de zırvaladıklarının farkına vardım da belki birileri kullanmış da kazara kurtulmuştur diye ümitlendim.
Tam anlamiyla umut tacirliği....
Prostatit 'in kansere donusebildigine dair bulgular olduğunu bir yerde okumuştum. Ama pi olup kanser olmayan veya pi olmayıp kanser olan insanlar ortada.
Gel gelelim siteye. Dolandırıcı orospu çocukluğundan başka birşey değil. Sağlık gibi önemli bir konuda bile yaptıklarına bakın. Rezil herifler. Site adını yani domaini daha dün tecil etmişler, utanmadan kullandim işe yaradı gibi yorum zievalamislar .
Gel gelelim siteye. Dolandırıcı orospu çocukluğundan başka birşey değil. Sağlık gibi önemli bir konuda bile yaptıklarına bakın. Rezil herifler. Site adını yani domaini daha dün tecil etmişler, utanmadan kullandim işe yaradı gibi yorum zievalamislar .
Isin o cocuklugu tarafi hastalari korkutup urunlerini satmak yazik gunah..
Abi sitenin altındaki yorumlara bakın bide resmen reklam kokuyor
Adamin ismiyle onlukteki ismi uyusmuyo yok boyle amatorluk https://i.resimyukle.xyz/z50R4.png
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
İlacmidir nedir belli degil..icerigi cok basit.Faydasi olmaz.Guven vermiyor.
Adamların korkutarak satış yapıp para kazanmaya çalıştıkları aşikar. Bari "kampanyalı" deyip de her siteye girdiğinde 25 dakikadan geri sarma be kardeşim. İşin bu insani olmayan taraflarını bir kenara bırakırsak, ben bu takviyenin içeriğindeki Chaga Mantarı'nı ilk defa duydum, biraz inceledim oldukça kuvvetli bir mantarmış. Daha çok kanser ve sindirim sistemi hastalıklarında kullanılıyor, prostatit için zayıf kalabilir bilemiyorum ama satan bi yer bulunursa alınabilir.