Yıllar sonra nüks ve hislerim
Re: Yıllar sonra nüks ve hislerim
Kullandığım antiler tüm şikayetleri kesiyordu ama 1 hafta sonra tekrar başlıyordu en fazla 10 günlük anti kullandım bu sefer başlarsam 1 2 aylık ampriik denicem
Umarım en kısa sürede iyileşirsin.
Bende uğraşıyorum bakalım
Bende uğraşıyorum bakalım
Siz nerdesinşz kac aydır uğraşıyorsunuz yaşınız kaç?
27 yaşındayım. biraz bilinçsiz hareket ettim benim baya uzun zaman oldu idrar sorunu vardı hep ama geçen yıl isteksizlik vb semptomlar başladı, doktora gittim hep fakat devlettekiler ilgilenmiyor bi şey yok diyip gönderdiler hep sonunda da bu şekilde oldu. şu an idrar sonu debi azalması ve damlama var fazlaca ve isteksizim ağrım falan çok çok az oluyor bu şekilde uğraşıp duruyorum
Arkadaşlar ben son 3 gündür böyle elim dizimde eğildiğim zaman bel ve karın boşluğumda ağrı başlıyor ayaktaylen yok.. günlük hayatım devam ediyordu ama nüks mü yaşadım bilemiyorum..
Bide erken boşalma sorununu yaşıyorum. Mesela ereksiyonu sağlıyorum ama erken boşalmamak için kendimi tutmaya çalışında bunsrfer ereksşyonu kaybediyorum.. bunu bi türlü çözemedim gına geldi artık… en kısa zamanda zafer hocaya gideceğim çünkü ben prostat masajından çok fayda görmüştüm eskiden şimdi yaptırırsam yine fayda göreceğime inanıyorum
Bide erken boşalma sorununu yaşıyorum. Mesela ereksiyonu sağlıyorum ama erken boşalmamak için kendimi tutmaya çalışında bunsrfer ereksşyonu kaybediyorum.. bunu bi türlü çözemedim gına geldi artık… en kısa zamanda zafer hocaya gideceğim çünkü ben prostat masajından çok fayda görmüştüm eskiden şimdi yaptırırsam yine fayda göreceğime inanıyorum
Sanma ki dert sadece sende var. Sende ki derdi nimet sayanlar var.
-
Sagittarius
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
benım sık ıdara cıkma durumum var..her yıl ıstısnasız ekım sonu kasım başı başlıyor.. soğuktan korunma acı baharat vb...dikkatte etsem illaki nüks oluyor.. yazın rahatım