Lökosit

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
Ferhatdgn
Hastalık Başlangıç Yılı: 2020

Lökosit

Mesaj gönderen Ferhatdgn »

Bu hastalığa yakalandığımdan beri geceleri sık idrara kalkardım 4/5 defa kalktığımda idrarımı yapıyordum hiç zorlanmadan hadi ona alıştım bi şekilde ama 2 haftadır sık idrar hissi başladı ve idrar yapımında zayıflık bitirip kalkınca penis ucunda idrarım varmış hissi var tekrar yapmaya çalışıyorum ne yapsamda idrar çıkmıyor.3/4 gündür eklem ağrısı ve üşümede eklendi dün çok kötüleştiğim acile gittim yaptığım tahlilde lökasit 1073 eritrosit 13 crp 47 ve bakterinin karşında 1 yazıyordu idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun dedi cipro yazdı benim çok alevli dönemlerim oldu hiç böyle değerlere çıkmadı.sizce ne yapmalıyım
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Re: Lökosit

Mesaj gönderen kadir »

Kardeşim salt cipro yetersiz gelir bu klinik tabloda.. 3lü bir antibiyotik kombinasyonu yapsin doktorun.
tazeprostatit2
Hastalık Başlangıç Yılı: 2025

Mesaj gönderen tazeprostatit2 »

Ferhatdgn yazdı: 11.11.2025 - 23:14 Bu hastalığa yakalandığımdan beri geceleri sık idrara kalkardım 4/5 defa kalktığımda idrarımı yapıyordum hiç zorlanmadan hadi ona alıştım bi şekilde ama 2 haftadır sık idrar hissi başladı ve idrar yapımında zayıflık bitirip kalkınca penis ucunda idrarım varmış hissi var tekrar yapmaya çalışıyorum ne yapsamda idrar çıkmıyor.3/4 gündür eklem ağrısı ve üşümede eklendi dün çok kötüleştiğim acile gittim yaptığım tahlilde lökasit 1073 eritrosit 13 crp 47 ve bakterinin karşında 1 yazıyordu idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun dedi cipro yazdı benim çok alevli dönemlerim oldu hiç böyle değerlere çıkmadı.sizce ne yapmalıyım
Hazir bakteride varken kultur yaapmadiniz mi peki?
Tadic4806
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

Mesaj gönderen Tadic4806 »

Kadir abi merhaba ben yeni üye oldum 23 yaşındayım
Hastalıkta 8.ayım ve en fazla 10 günlük antibiyotik tedavisi aldım ve en son 4 ay önce 3 lü kombinasyonlu anti aldım ilaclar devam ederken şikayetlerim aynıydı bittikten hemen sonra 1 hafta tüm şikayetler gitti, bu durum da ilaclar duyarlıydı diyebilir miyiz ? Tekrar kullanımında sizce fayda görmem mümkün müdür ?
tazeprostatit2
Hastalık Başlangıç Yılı: 2025

Mesaj gönderen tazeprostatit2 »

Tadic4806 yazdı: 13.11.2025 - 01:29 Kadir abi merhaba ben yeni üye oldum 23 yaşındayım
Hastalıkta 8.ayım ve en fazla 10 günlük antibiyotik tedavisi aldım ve en son 4 ay önce 3 lü kombinasyonlu anti aldım ilaclar devam ederken şikayetlerim aynıydı bittikten hemen sonra 1 hafta tüm şikayetler gitti, bu durum da ilaclar duyarlıydı diyebilir miyiz ? Tekrar kullanımında sizce fayda görmem mümkün müdür ?
Eger antilerden sonra bitti ise sikayetler ve suan tekrar basladiysa muhtemelen bakteri onlara direnc kazanmistir. 8.aya da girdiyseniz kultur yaparak antibiyotik almaniz en mantiklisi.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Mesaj gönderen kadir »

Tadic4806 yazdı: 13.11.2025 - 01:29 Kadir abi merhaba ben yeni üye oldum 23 yaşındayım
Evet ilaçlar fayda etmiş ama tekrarlamaması adına doktorun bir kür daha reçete edebilir.
Ferhatdgn

kadir yazdı: 12.11.2025 - 21:03 Kardeşim salt cipro yetersiz gelir bu klinik tabloda.. 3lü bir antibiyotik kombinasyonu yapsin doktorun.
Acil doktoru olduğu için bunu kullan geçmese dahiliye git dedi ben cipro bitince ürolojiye gidip yeniden test yapacacam o zaman doktora söylerim Kadir abi 3lü kombinasyon yapsın abi aslında bende Prostatit vardı ama bu sefer idrar yolu enfeksiyonu oldum acaba çünkü crp 47 çıkmıştı
Ferhatdgn

tazeprostatit2 yazdı: 12.11.2025 - 22:58
Ferhatdgn yazdı: 11.11.2025 - 23:14 Bu hastalığa yakalandığımdan beri geceleri sık idrara kalkardım 4/5 defa kalktığımda idrarımı yapıyordum hiç zorlanmadan hadi ona alıştım bi şekilde ama 2 haftadır sık idrar hissi başladı ve idrar yapımında zayıflık bitirip kalkınca penis ucunda idrarım varmış hissi var tekrar yapmaya çalışıyorum ne yapsamda idrar çıkmıyor.3/4 gündür eklem ağrısı ve üşümede eklendi dün çok kötüleştiğim acile gittim yaptığım tahlilde lökasit 1073 eritrosit 13 crp 47 ve bakterinin karşında 1 yazıyordu idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun dedi cipro yazdı benim çok alevli dönemlerim oldu hiç böyle değerlere çıkmadı.sizce ne yapmalıyım
Hazir bakteride varken kultur yaapmadiniz mi peki?
Henüz üroloji bölümüne gitmedim gidince yaptıracam şimdilik cipro kullanıyorum