Abi tesekkur ederim bilgi icin ne tur ilaclar bu konuda bizi sonuca ulastirir ve süresi ortalama bir sey verebilir misin tecrubelerine istinaden. Igne seklinde mi olacak yoksa hap formunda 1 ay 2 ay mikadir yazdı: ↑09.11.2025 - 15:23 Kadının vaginasından koku gelmesi bir enfeksiyona işaret olabilir, eğer korunmasız bir iliski yaşadiysaniz bulaş olasılığı çok yüksek. Şahsım ve forumdaki hastaların yaşadığı ve izlenimlerim sonucu edindiğim tecrübeye göre salt Cipro gibi oral tabletler bakteriyi sadece 2 ay gibi bir süre için bayıltıyor eradike etmiyor. İlacı bıraktığınızda yada bakteri o ilaca direnç kazandığında tekrar aktiviteye kaldığı yerden dahada direnç kazanmış bir halde devam ediyor.
4 5 aydır iyiydim 1 haftadır ağrı başladı yardım
Re: 4 5 aydır iyiydim 1 haftadır ağrı başladı yardım
Ben 6 hafta kullandım ciproyu tendon kopmadı valla
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Rica ederim. Doktorun gerekli olan tahlilleri yapsin, eğer enfeksiyonel bir bulgu varsa patojene uygun olarak igne ve oral tabletlerden oluşan bir tedavi kombini uygulasın sana.Godloki yazdı: ↑09.11.2025 - 16:05Abi tesekkur ederim bilgi icin ne tur ilaclar bu konuda bizi sonuca ulastirir ve süresi ortalama bir sey verebilir misin tecrubelerine istinaden. Igne seklinde mi olacak yoksa hap formunda 1 ay 2 ay mikadir yazdı: ↑09.11.2025 - 15:23 Kadının vaginasından koku gelmesi bir enfeksiyona işaret olabilir, eğer korunmasız bir iliski yaşadiysaniz bulaş olasılığı çok yüksek. Şahsım ve forumdaki hastaların yaşadığı ve izlenimlerim sonucu edindiğim tecrübeye göre salt Cipro gibi oral tabletler bakteriyi sadece 2 ay gibi bir süre için bayıltıyor eradike etmiyor. İlacı bıraktığınızda yada bakteri o ilaca direnç kazandığında tekrar aktiviteye kaldığı yerden dahada direnç kazanmış bir halde devam ediyor.
Kadir abi bu patojen kuluçkaya yatıp aylarca belirti vermeyip birden testislere kadar inebilir mi böyle bir şey mümkün mü? Sonrada biyo belirteçlerde görünmez olabilir mi ?
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Virulansi düşük patojenler bazen görülmeyebilir.