İlk defa lökosit baktırmdım

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
yenicezseni
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Re: İlk defa lökosit baktırmdım

Mesaj gönderen yenicezseni »

KOBA yazdı: 30.10.2025 - 21:53 Yenicezseni cinsel istek var mı prostattaki ve penisteki sızı gitti mi işeme debisi eskisi gibi mi yani herşey eskiye döndümü kardeşim detaylı bilgi verir misin
Ereksiyon bomba gibi hocam ama hayatimin her zamaninda zaten istekli bi insan oldum.

Peniste sizi eger masturbasyonu abartirsam maks 2 3 gun sizi oluyo ama eskiye gore şiddeti cok daha az.

Işeme de eskiye gore cok daha iyi

Genel olarak tum semptomlar cok rahatladi artik hastalik aklima gelmiyo

Ha arada masturbasyonu abartiyorum o zaman 2 3gun rahatsizlik veriyo sonra 2 3 gun sonra gene rahatliyom

Buarada ben fitness da yapiyorum full body. agir kilo girebiliyorum rahatca sikinti olmuyo.
yenicezseni

Tabi benim yaptigim yanlis hocam masti mumkunse 2 haftada 1 anca yapmaliyiz ama benimki esşeklik işte ben dogru olani yapmiyorum siz siz olun benimki gibi sık yapmayin . Zaten gorustugum bi kiz var insallah yakinda masturbasyon kavrami tamamen cikacak hayatimdan .
yenicezseni

Geçermiyaa yazdı: 30.10.2025 - 10:49
yenicezseni yazdı: 30.10.2025 - 00:10
Geçermiyaa yazdı: 28.10.2025 - 01:03 Arkadaşlar merhaba kadir abi selamlar. Aylar sonra yazıyorum. Bu hastalıkla mücadele veren arkadaşlara umut olmak istiyorum bir nebzede. Yüzde yüz müyüm ? Tabiki de hayır. Şuan kalan bazı hasarlar mevcut. Ama eski ağrılara sızılara göre bunlara şükür diyoruz. Şuan kalan sadece sık idrar ve ani gelen idrar. Birde beni en korkutan sperm kalitesini bozduğunu düşündüğüm, düşük hacimli meniydi. Meni hacmi hala eskiye göre düşük. Tazyik yok. Ereksiyon sıkıntım yok bu arada hastalığın başından beride hiç olmadı. Sperm testi yaptırdım. 172 milyon sperm total 517 milyon çıktı. İleri hareketlilik çok yüksekti. Bu şekilde benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar takılmasın önemli olan hacim değil içeriğiymiş. Bu arada evlendim 3 ay oldu . Eşim de hamile 6 haftalık bugün öğrendik size de yazmak istedim. Hastalığı bunlar dışında unuttum gibi. Allah herkese şifa versin inşallah
Selammm bir umutta ben vereyim bende bomba gibiyim .Yalniz merak ettigim şey siz korunmasiz ilişki mi yaşadiniz hocam ? Ben acikcasi korunmasiz iliskiye cesaret edemiyorum nüks olur diye .
Harika kardeşim şifan daim olsun. Valla herşeye baktırdım bişey çıkmadı korunmasız ilişki yaşıyorum evet hiç bir nüks vs yaşamadım. Bence korkma karşı taraf temiz ise hiç bişey olmaz
Insallah bende de sorun olmaz hocam bakalim nolacak cok merak ediyorum gorustugum biri varda daha o raddeye gelmedik hayirlisi artik .Evlenmeden de o raddeye gelmek istemiyorum zaten .