Ereksiyon sorunu olmamasına rağmen tadalafil kullanımı etik olur mu?
Ereksiyon sorunu olmamasına rağmen tadalafil kullanımı etik olur mu?
Herkese sağlıklı günler, ben buradaki çoğu abiden kardeşden farklı semptoma sahibim belki çoğunuz için basit semptom sayılabilir fakat kısaca bahsetmek gerekirse 3 yıl önce rüyalanma sonrası hemen uyanma ve huzursuzluk hissi ile tuvalete gidip idrarımı yaptıktan sonra 15 dakika süren şiddetli yanmam oluyor bu yanma damla damla idrar çıkınca rahatlıyor ve geçiyor 20. dakikada her şey normale dönüyor diğer bir şikayetim ise mastürbasyonda ejekülasyon hissi ile birlikte hafif yanma hissi ve zevk almama 3 yıldır bu sabit semptomlar devam ediyor onun harici hiç bir şikayetim olmadı çok şükür fakat bu şikayetin artık geçmemesi can sıkıcı 3 yılın öncesinde rüyalanmada böyle bir şikayetim yoktu ne olduda böyle oldu bilemiyorum cinsel ilişki öyküm yok, her hasta gibi bende çok doktor gezdim ilk başta prostatit konusunda bilgisiz insanlarla karşılaştım sonra forum sayesinde daha çok bilgi sahibi olup prostat sıvısından kültür bakan 2 farklı hekime gittim. Yapılan semen, idrar kültürlerim her zaman temizdi ultrasonda ise kaba kalsifikasyonlar ve 8mm basit kist mevcuttu kalsifikasyonların olması prostatiti doğrular nitelikteydi rektal muayene ve prostat masajı esnasında baya can yakan yanma hissediyordum sıvı gelince penis içinden sürüntü alıp lab'a gönderildi gelen sonuçlar negatifti buna rağmen ampirik antibiyotikler verildi kullandım dha sonra farklı doktorda tekrar kültürü tekrarladım sonuç negatifti doktor non bakteriyel prostatitsin dedi dikkat edicen üşütmücen sıcak suya otur vs. dedi onun yaptığı prostat masajında da baya yanma hissettim velhasıl kelam iesef,novasef çok sayıda oral antibiyotik nafile bu şikayetler geçmedi 3 yıldır aynı şikayetler anlamlandıramıyorum artık bir sürü takviye pollstimol, solgar quercetin, bromelain, e vitamini, saw palmetto, alfa lipoik, quenzim q10 gibi takviyelerden sonrada bir değişiklik olmadı. Ereksiyon sorunu, pelvik bölge ağrı vs. hiç yaşamadım çok şükür bu durumda 21 yaşında biri olarak 5mg tadalafil denenmesi doğru olur mu
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Re: Ereksiyon sorunu olmamasına rağmen tadalafil kullanımı etik olur mu?
Ereksiyon sorunun yoksa tadalafil kullanmani önermem. Gereksiz ereksiyona sebep oluyor ve prostat irritasyona uğruyor.
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Re: Ereksiyon sorunu olmamasına rağmen tadalafil kullanımı etik olur mu?
Ayni fikirdeyim Kadir abi ile eger ereksiyon sorunu yoksa kullanmayin bence onun yerine sicak suya oturun o yeter bolgeye kan gitmesi icin. Tadalafil surekli erekte ediyor ve prostat irrite oluyor gerek yok hocam.