eGFR
-
stresyeniden
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2020
Re: eGFR
idrar hissiyatı var mı idrarın geliyor mu
Yok hissetmiyorum soyle anlatayim hastalanmadan once mesanemde baski basinc hissederdim ve dakikarlca cok miktarda idrar yapardim , artik hem idrari mesanemde hissetmiyorum hemde miktar cok az sabah kalkiyorum eskiye gore 5 te biri gibi ayiptir soylemesi eskiden yapardim yapardim artik bitsin derdim simdi az cok az , ilac kullanirken gfr 114 ten 94 de kadar dusmustu
-
stresyeniden
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2020
aynı şekilde bende öyleyim bakteriyel prostatit mi sizin şuan kaç gfr mide yanması gibi birşey baş ağrısıda oluyor sanırım
Evet hocam bakteriyel mide yanmasi reflu bir suru hastalik cikti bu hastaliktan sonra hemen hemen hergun basim agriyor malesef ne yapacam blmiyorum en son 90 di ama ondan sonra olcturmedim
-
Hasanbb15
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2025
Bende idrarın geldiğini fazla hissetmiyorum, idrar hızı yavaş, mesela akşam 8 de yarım litre su içiyorum sonra başka Bişey içmiyorum yemiyorum, , gece 12 de az bir sey idrar geliyor, sonra sabah 5 te 7 de bol bol işiyorum kafa mı gidiyor normal mi bilmiyorum, eskiden nasıldı onu da hatırlamıyorum 
Üre 18,
Bun 38
Egfr 103
Üre 18,
Bun 38
Egfr 103
Abi ben hatirliyorum saglikli gunlerimi aksam yatmadan bir bardak su icerdim sabah saril saril uzun uzun iserdm , oh be derdim rahatlardim , simdi sabah kalkiyom az biraz idrar oda ince zayif , hastaliktan once 4 5 saat tivalete cikmayim ciktim anda heralde bir litre belki daha fazka kola sisesini doldurudum o kadar cok yapardimHasanbb15 yazdı: ↑15.09.2025 - 21:43 Bende idrarın geldiğini fazla hissetmiyorum, idrar hızı yavaş, mesela akşam 8 de yarım litre su içiyorum sonra başka Bişey içmiyorum yemiyorum, , gece 12 de az bir sey idrar geliyor, sonra sabah 5 te 7 de bol bol işiyorum kafa mı gidiyor normal mi bilmiyorum, eskiden nasıldı onu da hatırlamıyorum
Üre 18,
Bun 38
Egfr 103
-
Hasanbb15
Ben daha adam gibi teşhiste alamadım, her doktor bir kutu ilaç veriyor, geçmedi deyince psikolojik oluyor
arada kasık, bel ve baş ağrısı, mide bağırsak zaten garip
bide idrar sorunları, halsizlik enerjisizlik,
Bende ilerler ve daha kötü olur diye korkuyorum yoksa kabullenecem bisekilde ama bakalım nasip
arada kasık, bel ve baş ağrısı, mide bağırsak zaten garip
Bende ilerler ve daha kötü olur diye korkuyorum yoksa kabullenecem bisekilde ama bakalım nasip
Ayni birebir hepsi mevcut bende deHasanbb15 yazdı: ↑15.09.2025 - 22:26 Ben daha adam gibi teşhiste alamadım, her doktor bir kutu ilaç veriyor, geçmedi deyince psikolojik oluyor
arada kasık, bel ve baş ağrısı, mide bağırsak zaten garipbide idrar sorunları, halsizlik enerjisizlik,
-
Hasanbb15
Psikiyatri lustral verdi, daha başlamadım ama yakında ona da başlayacam inşallah, birde forumda geçen quercetin, bromelain, urinonvef, canephron aldım, 3-4 gündür kullanıyorum, daha birşey hissetmedim ama ilaveten probiyotik, Multi vitamin ve melatoninde alıyorum,Abbasklcc yazdı: ↑15.09.2025 - 22:33Ayni birebir hepsi mevcut bende deHasanbb15 yazdı: ↑15.09.2025 - 22:26 Ben daha adam gibi teşhiste alamadım, her doktor bir kutu ilaç veriyor, geçmedi deyince psikolojik oluyor
arada kasık, bel ve baş ağrısı, mide bağırsak zaten garipbide idrar sorunları, halsizlik enerjisizlik,