Kondomsuz ilişki
Kondomsuz ilişki
Arkadaşlar iyileşsek bile kondomsuz ilişki yaşayamayacağız gibi duruyor. Ve de bu oldukça da zevksiz. Sizin öneriniz var mı?
Re: Kondomsuz ilişki
Sadece eşiyle yaşayan iyileşen abiler var. Nükste olmuyor bence nuks sebepleri farklı. Mesela sizin hikayenizde 2019da sifir olmussunuz 2024te kasık fıtığı ameliyatından sonra tekrar nüks etmiş. O arada tamamen iyileştiniz mi?
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Forumda bi abiden gümüşsuyu tavsiyesi almistim ben gumussuyu kullaniyorum penisime ve partnerimin vajinasina demisti .Ama kendim hic denemedim hocam
Evet hocam iyileştim şükür. Ama kondomsuz abartmamak lazım herhalde eski kullanıcıları okuyunca:)
Değmekten bir şey olmaz gibi ama bizim şanssızlığımız da dillere destanyenicezseni yazdı: ↑04.09.2025 - 11:48Forumda bi abiden gümüşsuyu tavsiyesi almistim ben gumussuyu kullaniyorum penisime ve partnerimin vajinasina demisti .Ama kendim hic denemedim hocam
Zuspat hocam hangi doktorlalarla ilerlediniz iyileşme sürecinde? Ve lökosit ölçtürdüyseniz kaç çıktı?
Kardeşim ben enfeksiyon ya da üroloji uzmanlarından bir fayda görmedim. Benim doktorum dahiliye uzmanı. Uzun dönem antibiyotik kullanarak iyileştim. Forumda iyileşenlere bakarsan uzun dönem antibiyotik kullananlar. Damardan alıp iyileşen ve iğne olarak kullananlar da mevcut. Serum alabilecek durumumuz olmadı.
Hocam neye göre antibiyotik kullandınız peki? prostat sıvısından lökosit ölçümü yaptırmış mıydınız peki?
-
Dogukan01
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Kondomsuz ilişki bir kere başlı başına bir risk eğer evli değilseniz eşinizle yapmıyorsanız
Hiv denilen bir gerçek varken tanımadığı kadınla şapkasız ilişkiye giren adamları anlayamıyorum ben.
Evliyseniz hiçbir şey olmaz hatta seks pelvik taban kaslarına çok iyi geliyor.
Ben şunu anladım k.prostatit hakkında hani bazı doktorlar diyor ya evlen düzelir diye bu gerçekten doğruymuş çünkü düzenli ilişki hem genel sağlığa hem pelvik taban kaslarına çok iyi geliyor.
Hiv denilen bir gerçek varken tanımadığı kadınla şapkasız ilişkiye giren adamları anlayamıyorum ben.
Ben şunu anladım k.prostatit hakkında hani bazı doktorlar diyor ya evlen düzelir diye bu gerçekten doğruymuş çünkü düzenli ilişki hem genel sağlığa hem pelvik taban kaslarına çok iyi geliyor.
-
tazeprostatit2
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2025
Bakteriyel degilseniz duzelebilir bence. Bakteriyelse antibiyotik sart diye dusunuyorum.Dogukan01 yazdı: ↑12.09.2025 - 10:20 Kondomsuz ilişki bir kere başlı başına bir risk eğer evli değilseniz eşinizle yapmıyorsanız
ilk zamanlar yaptırdım, lökosit çıkmadı. Benim gibi forumda lökosit çıkmayıp semptom yaşayanlar var. Hikayeler kısmında detaylı yazmıştım Ordan okuyabilirsin.