Klindamisin+Rifampisin ve doktor önerisi

Hastalık için kullanılan antibiyotikler, kas gevşelticiler vb.
bayrokskk
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

Klindamisin+Rifampisin ve doktor önerisi

Mesaj gönderen bayrokskk »

Herkese iyi günler bu hastalığın tanısı geç konması benim bilgisizliğimden dolayı bu basit hastalık başıma bela oldu
Kullandığım ilaçlar cipro 500 mg 2 kutu (tetrodox 100 mg 3 kutu+2 roxin 750 mg )’( amoklovin 1000mg+genta igne 5 adet ) ,(bactrim forte 800 mg +pıyesolpty 100 mg ) bu ikilide hastalık kurtuldum sandım 2 hafta olduğu için tedavi kısa sürmüş hastalık nüks etti direnç kazandı arkadaşlar artık işimi şanşa bırakmak istemiyorum Klindamisin her seferinde duyarlı yanına rifampisin ekleyip içeyim diyoru. Chat cgbt öyle söylüyor en son bunu yapıcam çünkü bilinçsiz şekilde çok dirençli hale getirdim bakterileri veya Zafer oynama gideyim diyorum önerebileceğiniz doktor var mı İzmir’de yaşıyorum veya kendi başıma kombo yapıp kullanayım. Mı yanında biofilm kırıcı takviyelerde kullanıyorum şimdiden teşekkür ederim üreten bakteri metesilin dirençli stap. Epidermiş ile hominis şimdiden teşekkür ederim asıl kaydım Zafer hocada kısa antibiyotik tedavileri veriyor Klindamisin oda 2 hafta verip yarım kalıp direnç kazanmasından korkuyorum çünkü fazla seçeneğim kalmadı herkesin işi ras gelsin
Test sonucu: https://hizliresim.com/pqtsjdx
tazeprostatit2
Hastalık Başlangıç Yılı: 2025

Re: Klindamisin+Rifampisin ve doktor önerisi

Mesaj gönderen tazeprostatit2 »

bayrokskk yazdı: 23.08.2025 - 11:06 Herkese iyi günler bu hastalığın tanısı geç konması benim bilgisizliğimden dolayı bu basit hastalık başıma bela oldu
Kullandığım ilaçlar cipro 500 mg 2 kutu (tetrodox 100 mg 3 kutu+2 roxin 750 mg )’( amoklovin 1000mg+genta igne 5 adet ) ,(bactrim forte 800 mg +pıyesolpty 100 mg ) bu ikilide hastalık kurtuldum sandım 2 hafta olduğu için tedavi kısa sürmüş hastalık nüks etti direnç kazandı arkadaşlar artık işimi şanşa bırakmak istemiyorum Klindamisin her seferinde duyarlı yanına rifampisin ekleyip içeyim diyoru. Chat cgbt öyle söylüyor en son bunu yapıcam çünkü bilinçsiz şekilde çok dirençli hale getirdim bakterileri veya Zafer oynama gideyim diyorum önerebileceğiniz doktor var mı İzmir’de yaşıyorum veya kendi başıma kombo yapıp kullanayım. Mı yanında biofilm kırıcı takviyelerde kullanıyorum şimdiden teşekkür ederim üreten bakteri metesilin dirençli stap. Epidermiş ile hominis şimdiden teşekkür ederim asıl kaydım Zafer hocada kısa antibiyotik tedavileri veriyor Klindamisin oda 2 hafta verip yarım kalıp direnç kazanmasından korkuyorum çünkü fazla seçeneğim kalmadı herkesin işi ras gelsin
Test sonucu: https://hizliresim.com/pqtsjdx
Su haslaligi 1 urolog ve 1 enfeksiyoncu kafa kafaya takip etse gercekten biter gider. Biri sivi alamiyor digeri ilac yazamiyor yarim kaliyor tedavi. Bence bakteri net belli ise tedaviyi yarim birakmayacak bir urolog bulmak mantikli bastan konusarak. Sahsen ben bir sonraki kontrolumde lokosit azalmasi gormezsem tekrar kultur yaptirip oyle devam edecegim
bayrokskk

Aynen öyle Kardesm çok doğru söylüyorsun ban baktcrim forte yi 4 hafta kullansam bitmişti ama bilmiyorum. İşte geç öğrendim. Olmadı Zafer oymana mı veya herhangi bir önereceğiniz doktor varsa ona gideyim diyorum
tazeprostatit2
Hastalık Başlangıç Yılı: 2025

Mesaj gönderen tazeprostatit2 »

bayrokskk yazdı: 23.08.2025 - 12:24 Aynen öyle Kardesm çok doğru söylüyorsun ban baktcrim forte yi 4 hafta kullansam bitmişti ama bilmiyorum. İşte geç öğrendim. Olmadı Zafer oymana mı veya herhangi bir önereceğiniz doktor varsa ona gideyim diyorum
Yok malesef kardesim bir onerim:(
bayrokskk

tazeprostatit2 yazdı: 23.08.2025 - 12:30
bayrokskk yazdı: 23.08.2025 - 12:24 Aynen öyle Kardesm çok doğru söylüyorsun ban baktcrim forte yi 4 hafta kullansam bitmişti ama bilmiyorum. İşte geç öğrendim. Olmadı Zafer oymana mı veya herhangi bir önereceğiniz doktor varsa ona gideyim diyorum
Yok malesef kardesim bir onerim:(
Kralsın saol Kardesm ❤️