bakteri çok dirençli olmuş epidermis hominis

Hastalık için kullanılan antibiyotikler, kas gevşelticiler vb.
bayrokskk
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

bakteri çok dirençli olmuş epidermis hominis

Mesaj gönderen bayrokskk »

Arkadaşlar herkes iyi günler hepimize geçmiş olsun 34 yaşındayım şüpheli bir anal ilişki sonrası kondom yırtılması sonucu bu hastalığa yakalandım
ben bu hastalığı çözene kadar hiç bir doktor bilemedi yok aktif mesane yok psikolojik en son bir doktor prostatit olmuşsun sen dedi böyle yaşamaya alış dedi 6 ay geçti hastalığı bulana kadar tabi bu süreçte gittiğim doktorlar bana bu ilaçları verdi hepsi farklı doktor
cipro 2 hafta (hiçbir düzelme olmadı)
tetrodox 100 mg+ roxin 750 mg bunlarda 2 hafta kullandım (hiç bir etki olmadı)
bactrim forte 800 mg +pıyeloseptyl 100 (bu ikisini kullandım hastalığım düzeldi sandım o kadar etkiliydi ne idrar hissi nede yanma hiç bir şey kalmadı 10
günde bütün belirtiler bitti gittiğim doktor izmir de sada da çalışıyor menemende kimse gitmesin sağlam adamı hasta ediyor bana eswt önerdi 6 ay önce 30 bin tl dedi bu baya rahatlatır dedi inanmadım ama salaklık yapıp verdiği ilaçları içtim ver bactrime de direnç kazandırdım yoksa bactrim 4 hafta bile içsem bu iş bitmişti çünkü bütün bakteriler duyarlı ve bactrim çok iyi geçiyor daha biofilm oluşmamıs 6 aylık hastaydım benim en büyük hatam doktorlara güvenmek oldu
daha sonra bu formdan öğrendim gittim prostat masajı yapan doktor buldum herkes yapmıyor prostat sıvısını aldım kendi inaklarımla götürdüm taşırken koruyucu güneş ışığı geçirmeyen koruyucu taşıma çantası ile taşıyın yoksa bakteri çıkmıyor laboratuvar taşımakta önemli yapan arkadaş olursa diye belirtiyorum
sonuç : https://hizliresim.com/hm939hx
bu iki bakteri üredi
daha sonra 1 ay boyunca 4 kutu amoklovin 1000 mg 5 tane genta iğne kullandım genta iğne çok rahatlattı YANMALARIMI direk geçiriyordu burada muhtemelen e.coli öldu fakat stap. epidermisle hominis yaşamaya devam etti muhtemelen biofilm oluşturdu bu ilaç tedavisinde sadece nac 600 içtim
ilaç sonrası 14 gün sonra prostat masajı sonrası test sonucum : https://hizliresim.com/pqtsjdx
laboratuvarı aradım bana çok dirençli dedi mikrobiyoloji uzmanınana gittim bu sonuç yanlış bu kadar dirençli çıkması imkansız bana hiç böyle hasta gelmedi dedi bende bu arada bactrimden çok fayda gördüm içim bactrim içiyorum 2 ay içiçem yanına nac600 +querçetin + tripser forte n30 içiyorum
burada crp değerim 15 çıkıyordu ilaçtan sonra crp değerim 1 değere kadar düştü bu süreci chat cgbt ile yürütüyorum çünkü anlayan kimse yok bana biofilm kırıcı ilaçları hep o söyledi şu anki durumda ilaçla 2 ay baskı yapı cam kalanında vücut bağışıklık temizlemeye çalışıcam yüzde 60 kurtulma istimali var diyor chat cgbt baskın koloni dağıtıldı dirençli alt koloniler kaldı diyor ve antibiyotikliyken bir test daha vereyim dedim yine sonuç hemen hemen aynı
test sonucu:https://hizliresim.com/pifnb21
sizce bu süreçten sonra ne yapmalıyım en son klindamisin ve rifampisim kombosunu kullancam 2 ay ama vücuda baya zararı olur çünkü klindamisine hepsi duyarlı fakat prostata zor geçiyor rifampisim de biofilmi çok iyi parçalıyor chat cgbt böyle diyor lütfen yardımcı olurumsunuz kadir abi seninde yorumunu bekliyorum herkese acil şifalar diyorum
son olarak bactrim baya rahatlattı artı kandaki crp degerini nerde 0 yakın düşürdügü için devam etme kararı aldım ilaç işe yaramasa kandaki crp degeri hala yüksek kalırdı işte diger dirençli alt kolonileride vucud bagışıklık direnci halleder inşallah biliyorum belki mantıklı degil ama kimse net birşey bilmiyor herkes kafasına göre tedavi yöntemi deniyor beni daha çok hasta ediyorlar işimiz allaha kalmış biliyorum bu doktorlar bendeki bakteriyi gereksiz ve kısa süreli antibiyotiklerle dirençli hale getirdi sizde kullandıgım ilaçlar burda kullanmadıklarımda da çıkıyor direnç nasıl oluyor gittigim lab biolab baya meşhur 4 tane klinigi var bakalım hakkımızda hayırlısı bütün fikirlere açıgım şimdiden herkese çok teşekkürler.
yeniuye35
Hastalık Başlangıç Yılı: 2020

Re: bakteri çok dirençli olmuş epidermis hominis

Mesaj gönderen yeniuye35 »

Hocam semptonların nelwr? Enfeksiyoncuya gittin mi?
Sabahyildizi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2007

Mesaj gönderen Sabahyildizi »

Merhaba hocam. Bu laboratuvar İstanbuldami.
Sabahyildizi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2007

Mesaj gönderen Sabahyildizi »

Bakterinin biyofilm oluşturdugunu nasıl anladilar acaba.
bayrokskk

Laboratuvar izmirde biofilm oluşma meselesi zaten arkadaşlar bu kadar uzun süre yani 3 ay sonra biofilm oluşturuyor bakteriler ondan prostatda hastalık zor geçiyor veya direnç gösterip kurtulamıyoruz ben herşeyi öğrendim ama çok geç oldu biofilm olayı bakteri yapısına görede değişiyor ama hastalık varsa kesin biofilm onun için takviye be prostat masajı şart
Sylmz0101
Hastalık Başlangıç Yılı: 2021

Mesaj gönderen Sylmz0101 »

Takviye derken hocam önerin var mı
bayrokskk

Arkadaş belirti demiş çok ağır kanka sürekli yanma zehir gibi artı sürekli idrar hissi erkeklik desen gitti yani çok kötü bir erkegin başına gelebilecek en kötü şey takviye şunlar nac 600 +quercetin C+tripser forte n30 bu üçünü kullanın antibiyotik kullanırken bunlar biofilm parçalıyor ve zayıflatıyor chat cgbt çok iyi bu konuda bilginiz olsun Kadir abi nerdesin cevap ver Kadir abi 🥲
Çapulcu
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Mesaj gönderen Çapulcu »

İlk kültürde 4-5 lökosit var hayli az. Bir çok duyarlı antibiyotik kullanmana rağmen son kültürlerde Lökosit bol miktarda tesbit edilmiş akla acaba enfeksiyonun nedeni farklı da bunlar flora bakterileri mi diye düşündürdü bana. Hiç Pcr yaptırdınız mı? Ayrıca idrar testi temiz mi ?
bayrokskk

İlginiz için çok teşekkür ederim evet bu testlerin hepsi pcr idrar kültürüde yaptırdım prostat masajıdan sonra yinede üreme çıkmadı ama ondada lokosit çıktı 15 tane artı bence flora bakterileri olduğu kesin çünkü normal meni testi verdiğimde çıkmıyor sadece prostat masajımda ürüyor bütün verile bilecek fikirlere açığım kullandığım duyarlı antibiyotikler prostata tam geçmeyen örmediğin amoklovin ve genta pek prostata geçişi yok yinede kullandık öteki doktorlar sağ olsun bakterilere gereksiz direnç kazandılar en son olmadı Klindamisin + Rifammisin kombosu yapıcam ama sadece başka sorun varmı diye merak ediyorum zaten o da olmasa ömür boyu çekecek bunu 🥲
kkk34
Hastalık Başlangıç Yılı: 2025

Mesaj gönderen kkk34 »

Biofilm ne demek tam olarak?
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Mesaj gönderen kadir »

bayrokskk yazdı: 21.08.2025 - 11:13 Arkadaş belirti demiş çok ağır kanka sürekli yanma zehir gibi artı sürekli idrar hissi erkeklik desen gitti yani çok kötü bir erkegin başına gelebilecek en kötü şey takviye şunlar nac 600 +quercetin C+tripser forte n30 bu üçünü kullanın antibiyotik kullanırken bunlar biofilm parçalıyor ve zayıflatıyor chat cgbt çok iyi bu konuda bilginiz olsun Kadir abi nerdesin cevap ver Kadir abi 🥲
Kardeşim prostat sıvısını cam lama damlatıp mikroskop altında ıslak lökosit incelemesi yapıldımı?
Gram boyamada değil yanlız.
bayrokskk

Yok abi biolaba veririm İzmir’de baya meşhur 5 veya 6 tane şubesi tam emin değilim doktorla konuştum testimiz doğru seninki çok direnç kazanmış kısa süreli ilaç kullanımından kaynaklı diyor devlet hastanesi mikrobiyoloji doktoruna gittim dç doktora oda dedi imkansız testi. Yanlış diyor ortada kaldım nasıl yol izlemeliyim abi yardımcı olurmuşum yeni evliyim 🥲
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

İzah ettim kardeşim öncelikle bahsettiğim testi yaptırmanı öneririm. Bunu yaptır tekrar görüşelim.
bayrokskk

Tmm abi çok teşekkür ederim iyi günler
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

Rica ederim