Ağri ve ereksiyon sorunu

Hastalığın sebep olduğu belirti ve yakınmalara ait soru ve görüşlerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
Mortis222
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Ağri ve ereksiyon sorunu

Mesaj gönderen Mortis222 »

Merhaba arkadaslar grubda yeniyim.Ufak tefek sorunlar vardi amma 2022de tavanic kullandim 4 hafta bitecekken ağri basladi ve bugune kadar devam ediyor.Orta doğu hastanesi kültürlerbidrardan negativ,ayni yerde prostat masaji sonrasi Turklab cbhe paneli negativ,100ci yil hastanesi swab kultur sonuclari negativ,synevoda 1 kere idrar bir kerenprostat masajinsonrasi idrar,1kerede prostat sivisi suruntusu negativ,düzen semen pcr gardanella +,düzen prostat sivisi pcr lokosit 10,pcr negativ ve kültür enterekokborta duzeyde.Duyarli antiniotikle eneterekok tedavisi atosiklin 2 hafta ve 2 piyeloseptil,sonra duzen prostat sivisi incelemesi lökösit 15 civari,kultürde enterekok yine pozitiv,idrar pcrde yine gardanella +.Tedavi aldim penisilin gunde arti tavanic 500mg ant duyarlik testine gore 3 hafta.Sonra yurt disina geldim burda idrardan,uretradan siyrinti pcr negativ sperm kulturunde enterekok uredi burdada agri sorunlarimi ona bağladilarbpenisilin 500mg gunde 4 defe 2 hefte kullandirdilar.Hafif etki etti amma ağri daha fazla geliyor gidiyor.Sormak istediğim sey uğrasipda aranizda bakteriyi bulan varmi?sorunlarim simdi perinede ağri arti ereksiyon nerdeyse sifir psikolokim bozuk.Yurt disina gelmeden Avni hocayla devam ettik,ondan oncede Muhammet Muharrem Yidiz ile firma ilaclari,ozon tedavisi,bionerji bayada masraf biraz azalir gibi oldu sonuc yine ayni sekilde.
Mortis222

Re: Ağri ve ereksiyon sorunu

@kadir abi yeniyim bi tavsiye verme sansin varmi
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Mesaj gönderen kadir »

Mortis222 yazdı: 31.07.2025 - 13:03 @kadir abi yeniyim bi tavsiye verme sansin varmi
Geçmiş olsun kardeşim,cinsel bulaş hikayen varmiydı?
Mortis222

17 yıl önce
Mortis222

O zamanda şimdide bi sürü tetkil yapdırdım bişey yok
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

Mortis222 yazdı: 31.07.2025 - 22:25 O zamanda şimdide bi sürü tetkil yapdırdım bişey yok
İfadenize göre 2 adet bakteri çıkmış ve prostat sıvısı lökosit sayısı 15. Ayrıca semptomlar mevcut.
Enfeksiyonel biobelirteçleriniz şu an pozitif...öncelikle onların eradikasyonunu sağlamanız gerek.
Mortis222

Tekce son 3 ay icinde enterekok duyarlibo kadar antibiotik kullanmisim ki icim disim hep antibiotik oldu.
Mortis222

Sixin tedavi sureci bulamadimb paylasmacsansiniz varmi
SSÇ
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Mesaj gönderen SSÇ »

@kadir hocam konu başlığı açamadım o sebeple aynı belirtiler sebebiyle ben de buraya yazacağım. 2 sene önce bende durduk yere peniste yanma, idrar yolunda ağrı ile başlayan belirtiler oldu. Daha sonra doktorlara yaptığım başvuru sonucunda tahlillerimde herhangi birşey çıkmadı. Ben de bunun üzerine Dicle üniversitesi hastanesine gittim orada da tahlillerim yapıldı ancak konu başlıklarındaki gibi detaylı bir tahlil yapılmadı. Sadece hatırladıpım röntgen, ultrason, idrar ve kan tahlillerine bakıldı. Ancak sonuç olarak bana birşey olmadığını söyledi. Daha sonra tarafıma cipro isimli antibiyotik verdi. O dönem rahatladım ancak yaklaşık 2-3 ay önceye kadar. Belirtiler şiddetlenince ben de en yakın hastaneye gittim. Burada yapılan kan tahlilinde Lökosit (WBC) mic. 27 , Erosit 7 dğerinden çıktı. Bana bunun için tetradox ilaç verildi. Belirtiler ve semptomlar ağırlaşınca başka doktora gittim. O da kültür testleri yaptı ve orada bakteri kısmında 2 yazıyor. Ancak idrar, ureaplasma ,antibiyotik duyarlılık ve mikoplasma kültüründe ÜREME olmadı şeklinde sonuç çıktı. Yine bana cipro ilaç verdiler ancak bu süre zarfında yine belirtilerin geçmedi. Ben de bunun üzerine özel hastanede tanıdık olan bir doçente gittim. O bana bulaşın sebebinin cinsel beraberlik olduğunu ve korumasız ilişkiye girmemei söyledi ve birçok antibiyotik verdi. Bazen rahatlama olsa da geçmiyor. Özellikle ereksiyon konusu ve penis ağrısı beni çok rahatsız ediyor. Hayat kalitem yerlerde. Sertleşme konusunda çok problem yaşamadam da bazı birliktelik sırasında aniden sertleşmem düşüyor. Ancak boşaldıktan sonra iki güne yakın geçmeyen ağrım söz konusu ve bu ağrı varken asla bir cinsel uyarı alamıyorum. Sizin tecrübenize ihtiyacım var gerçekten. Bu konuda sizin fikriniz çok önemli.
Mortis222

Bi bakalim ankarada nerdeyse 6-7dra gittim her kes bişey anlamiyor antibiotik yazıb gönderiyor,ağri varsa ağri.kesici ve s iç deib gönderiyor.Amma bir dr daha buldum adam kafaya mikroorgamizmalara takmiş,sorun varsa mikrop var deib buluyor simdi bi bakayim nasil oluyor ona gidecem artik,bu düzende,synevoda sonuc negativ olunca şüphe etmeye başliyorsun hem drdan,hem labdan hemde kendinnen psikolojin yerlerde olıyor
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

Forumu ve benim yazılarımı baştan sona iyice okuyun yapılacak tedavi yöntemi defalarca tekrar edilmiştir.
SSÇ

Mesaj gönderen SSÇ »

Hocam tam olarak bakamadım sizin bu konu özelinde görüşünüzü merak ettim. Nasıl yol almalıyım. Sonuçta her hasta ayrı bir tedaviye ihtiyaç duyar. Gerçekten çok zor durumdayım.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

Öncelikle rektal tuşe yapan tecrübeli bir ürolog bulup Prostat sekresyonu alınmalı ve bu sıvının lokosit seviyesi incelenmeli. Ayrıca kültür ve antibiogram yapılarak enfeksiyonel biobelirteçlerin negatif olup olmadığına bakılmalıdır.
Mortis222

Kadir abi etken varsa bulunamiyorsa,lokostit uzerinden gidilirse evlinolan arkadaslar ne yapsin bitarafdan dusururken diger tarafdan reenfeksiyon riskini nasil yapicaz cunku
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

Mortis222 yazdı: 02.08.2025 - 10:50 Kadir abi etken varsa bulunamiyorsa,lokostit uzerinden gidilirse evlinolan arkadaslar ne yapsin bitarafdan dusururken diger tarafdan reenfeksiyon riskini nasil yapicaz cunku
Evli olanlar enfeksiyon devam ederken korunmalı ilişkiyi tercih etmesi gerekir. Bu konuyu forumda müteaddit defalar zikrettim.
SSÇ

Mesaj gönderen SSÇ »

Kadir Hocam bulunduğum ilde bu konuda tetkik yaptıracak yer yok. Kaldı ki sadece antibiyotik verip gönderiyorlar. Sadece üniversite hastanesindeki doktor 2 günde 1 mastürbasyon yapman gerekli demişti ancak sizin dediğinize paralel olarak mastürbasyon beni daha kötü yapıyor ve 2 gün ağrı çekiyordum. Son zamanlarda ağrı sebebiyle sertleşme ve cinsel ilişki sırasında aniden düşme yaşıyorum. Buna bir çözüm de bulamıyorum. Ne gibi bir tedavi düşünebilirim. Doktorlar bu konuda eski kalıplarda hala devam ediyor ve tek çözüm antibiyotik sanıyorlar.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

Enfeksiyonel biobelirteçlerin pozitif ise antibiyotik kullanmanız normal olarak kaçınılmaz. Negatif ise de alfablokerler, antienflamatuar ilaçlar ve fizyoterapi ile tedavi yoluna gidiniz. Antibiyotik kullanmanız önerilmez.
yenicezseni

Mesaj gönderen yenicezseni »

SSÇ yazdı: 02.08.2025 - 15:52 Kadir Hocam bulunduğum ilde bu konuda tetkik yaptıracak yer yok. Kaldı ki sadece antibiyotik verip gönderiyorlar. Sadece üniversite hastanesindeki doktor 2 günde 1 mastürbasyon yapman gerekli demişti ancak sizin dediğinize paralel olarak mastürbasyon beni daha kötü yapıyor ve 2 gün ağrı çekiyordum. Son zamanlarda ağrı sebebiyle sertleşme ve cinsel ilişki sırasında aniden düşme yaşıyorum. Buna bir çözüm de bulamıyorum. Ne gibi bir tedavi düşünebilirim. Doktorlar bu konuda eski kalıplarda hala devam ediyor ve tek çözüm antibiyotik sanıyorlar.
Sana 2 gunde bir masturbasyon yap diyen doktor varsa ona bir daha gitme hocam .Size tavsiyem forumdaki iyilesmis uyelerin mesajlarini bol bol okuyun yoksa bir cikisa varamazsiniz.Gecmis olsun.
Mortis222

O kadar çok test verdimki artik testlerdende şüphelenir oldum.antikor testlerine bakdirmayı düşünüyorum odaki Türkiyede sadece klamdiyaya yapılıyor.Ürologlarda araştırıp bişey bulmaya yanaşmiyor,Murat Muharrem yıkdiza gittim tedavi ederiz kronik prostatit bizim işimiz dedi bayada masraf gitti tedaviside tuzlu sonuc sıfır,sonra 100ci hastanesinde Mehmet Erola gittim seninki abakteriyel prostatit dedi ameliyat edelim,bende dedimki ameliyat ettik geçermi ?normalde diyor 3-4 ay sonra her kes fayda görüyor dedi,bende tetkiklere odaklansak bieşyler bulmaya çalişsak deyince terslemeye başladi.maleesef ya labda yada drlarda bi sorun var
yenicezseni

Tamam iste bende benzer surecten gecmis biri olarak diyorumki otur birkac hafta evde kadir abinin mesela gecmi 4000 5000 mesajini oku hocam .Herhamgi bir doktorun kroniklesmis prostati iyilestirmesi cok zor senn kendin bir seyler yapman lazim .Oku bol bol kadir abinin ve diger uyelerin yasdiklarini mesela en onemli sey burada masturbasyonu birakmak
SSÇ

Mesaj gönderen SSÇ »

yenicezseni yazdı: 03.08.2025 - 13:21 Tamam iste bende benzer surecten gecmis biri olarak diyorumki otur birkac hafta evde kadir abinin mesela gecmi 4000 5000 mesajini oku hocam .Herhamgi bir doktorun kroniklesmis prostati iyilestirmesi cok zor senn kendin bir seyler yapman lazim .Oku bol bol kadir abinin ve diger uyelerin yasdiklarini mesela en onemli sey burada masturbasyonu birakmak
Abi sende durum nedir düzelsin mi? Bir de her devlet hastanesi prostat sıvı örneği alıyor mu?
yenicezseni

SSÇ yazdı: 05.08.2025 - 16:58
yenicezseni yazdı: 03.08.2025 - 13:21 Tamam iste bende benzer surecten gecmis biri olarak diyorumki otur birkac hafta evde kadir abinin mesela gecmi 4000 5000 mesajini oku hocam .Herhamgi bir doktorun kroniklesmis prostati iyilestirmesi cok zor senn kendin bir seyler yapman lazim .Oku bol bol kadir abinin ve diger uyelerin yasdiklarini mesela en onemli sey burada masturbasyonu birakmak
Abi sende durum nedir düzelsin mi? Bir de her devlet hastanesi prostat sıvı örneği alıyor mu?
Tamamen iyilesmedim ama eskiye gore iyiyim .

Devlet hastanesinde yaptirmak cok zor islemi hocam maalesef tavsiyem ozele git .
Mortis222

Hayır