Eswt kök hücre Ekzazom
-
radyoloji03
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2014
Eswt kök hücre Ekzazom
Bu tedavilerden görüp de sonuç alabilen arkadaş var mıdır?Şayet varsa konu ile ilgili bilginlendirme yapabilir mi?
-
radyoloji03
Re: Eswt kök hücre Ekzazom
Erektil disfonksiyona çözüm bulabilen varmı? Öneriler nedir
-
ProstatitOgrenci
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2024
Fizyoterapide eswt benim cinsel sorunları geçirdi, tek prostata değil kaslara da yapıldı. Lakin ağrı geçmedi
Ben penise eswt yaptırtmıştım 6 seans. Bende fark ettirdi gerçekten ancak bende prostatit olduktan sonra penise giden kan akımı düşmüştü baya damarları falan baya zayıflamıştı. Eswt iyi geldi diyebilirim.
-
radyoloji03
Fiyatlar nerelerde geçen gün Antalyadan bir hekimden fiyat aldım esvt+ kök hücre 48 bin dedi parası neyse ama tedavinin etkisi nasıl tabiki kişiden kişiye degisedebilier ama çoğunlukta fayda oluyorsa bende yaptırmak istiyorum o açıdan böyle bir başlık açtım Kadir senin de bilgin varmi bu konuyla ilgili
Hocam kök hücreye falan para vermeyin bence eswtyi salt şekilde deneyin. Sonuç almazsanız kök hücreye girin gereksiz masraf bence. Ben 2024 aralık gibi yaptırdım, seansı 3-4 bin bandındaydı.radyoloji03 yazdı: ↑26.07.2025 - 20:18 Fiyatlar nerelerde geçen gün Antalyadan bir hekimden fiyat aldım esvt+ kök hücre 48 bin dedi parası neyse ama tedavinin etkisi nasıl tabiki kişiden kişiye degisedebilier ama çoğunlukta fayda oluyorsa bende yaptırmak istiyorum o açıdan böyle bir başlık açtım Kadir senin de bilgin varmi bu konuyla ilgili