Prostat ve ödem
Prostat ve ödem
Herkese sağlıklı günler, arkadaşlar prostat sıvısı kültürlerim temiz enfeksiyonel belirteçler negatif zaten cinsel ilişki öyküm yoktu farklı lablarda cinsel yolla bulaşan bakteriler üremişti tamamen sallamasyon sonuçlardı farklı hekimle özellikle üreyen bakterilere bakılmasını yönünde kültürleri tekrarlardım ve negatif olduğu doğrulandı. Bu süreçe kadar gerek ampirik gerek ne kadar üreyen bakteriler doğru olduğunu düşünmesemde antibiyograma göre antibiyotikler kullandım gerek oral gerekse iğne olmak üzere. 3 Yıldır sabit şikayetlerim var bunlar uykuda ejekülasyon olduktan sonra rahatsız edici bir his ile idrarımı yapıyorum ve idrardan sonra 15 dakika baya şiddetli yanmam oluyor daha sonrasında geçiyor diğer şikayetim ise mastürbasyondan herhangi bir zevk almıyorum boşalma hissi ile birlikte sanki peniste diş macunu veya naneli bir şey varmış gibi hafif yanma hissi oluyor fakat bunlar bir türlü geçmek bilmedi son masajda hoca baya bir ödem olduğunu söylemişti. Buna yönelik bromelain, alfa lipoik, e vitamini, quercetin ve şuanda kullanmakta olduğum pollstimol bunları kullandım fakat bir fayda etmedi. Bunun yanında karbonhidratı minimum, şekeri ise oldukça az tüketmeye çalışıyorum paketli gıdalardan uzak durmaya özen gösteriyorum. Bu tarz şikayeti olup daha sonrasında geçen arkadaşlar varsa yorumunu belirtirse güzel olur. Prostattaki ödeme yönelik neler yapılabilir ne gibi takviyeler kullanılabilir...
(Red hocama selamlar ödem konusunun geç geçtiği konusunu sürekli vurguluyor olsada böyle bir başlık açmak istedim):=)
(Red hocama selamlar ödem konusunun geç geçtiği konusunu sürekli vurguluyor olsada böyle bir başlık açmak istedim):=)
Re: Prostat ve ödem
Evet bende bu takviyelerin çoğunu kullandım şimdilerde sadece yeşilçay kullanıyorum henüz tam ilerleme bende bulamadım
ve aleyküm selam 
Hangi lablarda çıktı hocam bu sallamasyon dediğiniz bakteriler
Kadir abide bayadır yok haberi olan var mı kendisinden
Kadir abi iyidir ya allahın izniyle en son konuştuğumda biraz yoğun geçiyordu günleri bir sıkıntı yoktu.
İyi iyi Allah iyi etsin çok yardımı var
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
İyiyim şükürler olsun arkadaşlar sadece biraz yoğunluğum var okadar. Sagolun,varolun.
-
ABittersweetLi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2014
ödem için ananas yiyebilirsin.Rowe yazdı: ↑17.07.2025 - 15:58 Herkese sağlıklı günler, arkadaşlar prostat sıvısı kültürlerim temiz enfeksiyonel belirteçler negatif zaten cinsel ilişki öyküm yoktu farklı lablarda cinsel yolla bulaşan bakteriler üremişti tamamen sallamasyon sonuçlardı farklı hekimle özellikle üreyen bakterilere bakılmasını yönünde kültürleri tekrarlardım ve negatif olduğu doğrulandı. Bu süreçe kadar gerek ampirik gerek ne kadar üreyen bakteriler doğru olduğunu düşünmesemde antibiyograma göre antibiyotikler kullandım gerek oral gerekse iğne olmak üzere. 3 Yıldır sabit şikayetlerim var bunlar uykuda ejekülasyon olduktan sonra rahatsız edici bir his ile idrarımı yapıyorum ve idrardan sonra 15 dakika baya şiddetli yanmam oluyor daha sonrasında geçiyor diğer şikayetim ise mastürbasyondan herhangi bir zevk almıyorum boşalma hissi ile birlikte sanki peniste diş macunu veya naneli bir şey varmış gibi hafif yanma hissi oluyor fakat bunlar bir türlü geçmek bilmedi son masajda hoca baya bir ödem olduğunu söylemişti. Buna yönelik bromelain, alfa lipoik, e vitamini, quercetin ve şuanda kullanmakta olduğum pollstimol bunları kullandım fakat bir fayda etmedi. Bunun yanında karbonhidratı minimum, şekeri ise oldukça az tüketmeye çalışıyorum paketli gıdalardan uzak durmaya özen gösteriyorum. Bu tarz şikayeti olup daha sonrasında geçen arkadaşlar varsa yorumunu belirtirse güzel olur. Prostattaki ödeme yönelik neler yapılabilir ne gibi takviyeler kullanılabilir...