Prostat Masajı Hk.
Prostat Masajı Hk.
Prostat masajı yapılırken penis ucunda batma olması enfeksiyon sebebi midir? Yoksa bu normal bir durum mudur? Sonuçta bir organa baskı uygulanıyor bi yerlerde acı batma normal olabilir diye düşünüyorum. Sağlıklı bir bireye prostat masajı yapılırsa herhangi bir ağrı yanma batma duyar mi?
Re: Prostat Masajı Hk.
ödem vardır prostatta.
sağlıklı bir prostatta düzgün yapılan bir masajda ağrı-batma olmaz.
sağlıklı bir prostatta düzgün yapılan bir masajda ağrı-batma olmaz.
-
Dogukan01
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Red’e katılıyorum eğer penis ucunda ağrı batma oluyorsa prostattaki ödemden kaynaklanıyor
Belki masajin sekline ve yapan doktora gore degisiyor opabilir mesela acibademde bir doktor yapti gozumden yas geldi oyle bir aci yok 7 8 damla sivi geldi tam agridan pes edecekken sivi geldi bir hafta sonra zafefe gittim oda masaj yapti hic birdey hissetmedim 1 damla geldi belkide onceki masajda apse bosaldi bilmiyorum tam olarak
+1 Benimde bütün masajlarda bahsettiğin gibi oldu, paylaşımı yapan arkadaşın sadece batma olduysa iyi benceAbbasklcc yazdı: ↑30.06.2025 - 22:22 Belki masajin sekline ve yapan doktora gore degisiyor opabilir mesela acibademde bir doktor yapti gozumden yas geldi oyle bir aci yok 7 8 damla sivi geldi tam agridan pes edecekken sivi geldi bir hafta sonra zafefe gittim oda masaj yapti hic birdey hissetmedim 1 damla geldi belkide onceki masajda apse bosaldi bilmiyorum tam olarak
Zafer hoca yapa yapa alışmış. Nokta atışla anında sıvı getiriyor.