Kültür sonuçlarım
Kültür sonuçlarım
Herkese sağlıklı günler, en son gittiğim doktordan sonuç alamayınca tekrar doktor değişikliğine gittim. Yaşadığım şikayeti ve yaptırdığım bütün tahlilleri, ''cinsel ilişki öykümün'' olmadığını anlattım neyse fazla uzatmak istemiyorum prostat masajı sonrası sürüntü ve idrar kültürü aldı 2 gün sonra sonuç çıkacak dendi. Az önce sonuç tarafıma iletildi şu yapılana bir bakın Allah aşkına ağzımı bozduracaklar en sonunda çektiğim acıyada yazık harcadığım parayada böyle saçmalık olabilir mi ya? Cinsel ilişki öyküm olmamasına rağmen niye sadece bu 2 bakteriye bakılmış ne flora bakterisine ne diğer bakterilere bakılmış anlam veremiyorum gerçekten...

Re: Kültür sonuçlarım
Bundan önceki doktoru değiştirmemin sebebide tekrar söylüyorum ''cinsel ilişki öyküm'' olmamasına rağmen prostat sıvısı kültüründe önce gardnerella vaginalis daha sonra ureaplazma ve mikoplazma üretmişlerdi yani anlayacağınız tamamen sallamasyon sonuçlar en sonda çok antibiyotik kullandın bitkisel bir ilaç verip bunu kullan birde öyle bakalım demeleri. Artık benim yapacak bir şeyim yok diyemiyorlar bitkisel ilaç veriyorlar küfür etmemek için tutuyorum kendimi ama gerçekten boş yere para harcıyorum başka bir şey değil elde var sıfır...
-
stresyeniden
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2020
önceki kültür sonucuna göre duyarlı kullanıp sonuç alamadın mı
İlk testi ve ikinci testi nerede yaptırdınız acabaRowe yazdı: ↑13.06.2025 - 15:11 Herkese sağlıklı günler, en son gittiğim doktordan sonuç alamayınca tekrar doktor değişikliğine gittim. Yaşadığım şikayeti ve yaptırdığım bütün tahlilleri, ''cinsel ilişki öykümün'' olmadığını anlattım neyse fazla uzatmak istemiyorum prostat masajı sonrası sürüntü ve idrar kültürü aldı 2 gün sonra sonuç çıkacak dendi. Az önce sonuç tarafıma iletildi şu yapılana bir bakın Allah aşkına ağzımı bozduracaklar en sonunda çektiğim acıyada yazık harcadığım parayada böyle saçmalık olabilir mi ya? Cinsel ilişki öyküm olmamasına rağmen niye sadece bu 2 bakteriye bakılmış ne flora bakterisine ne diğer bakterilere bakılmış anlam veremiyorum gerçekten...
![]()
duyarli antibiyotikleri kullandim hatta ekstra yapip doktordan iesef ve oral antibiyotik rica ettim omuda kullandim igneler biraz iyi gibi oldu ama bir sure sikayetim devam ediyordu bunlarin ardindan takviyelerde kullandim solgar quercetin alfa lipoik, e vitamini, bromelainstresyeniden yazdı: ↑14.06.2025 - 23:16 önceki kültür sonucuna göre duyarlı kullanıp sonuç alamadın mı