BUGÜN DOKTORA GİTTİM İDRAR LÖKOSİT ÇIKTI
-
canerozalp
BUGÜN DOKTORA GİTTİM İDRAR LÖKOSİT ÇIKTI
ARKADAŞLAR İDRARDA YANMADAN DOLAYI DOKTORA GİTTİM İDRARA BAKILDI LÖKOSİT ÇIKTI İDRAR ÇIKAN LÖKOSİTİN SEBEBİ NEDİR
-
igozukara
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Re: BUGÜN DOKTORA GİTTİM İDRAR LÖKOSİT ÇIKTI
Enfeksiyon var demek, anribiyotige baslamalisin..canerozalp yazdı: ↑27.05.2025 - 15:09 ARKADAŞLAR İDRARDA YANMADAN DOLAYI DOKTORA GİTTİM İDRARA BAKILDI LÖKOSİT ÇIKTI İDRAR ÇIKAN LÖKOSİTİN SEBEBİ NEDİR
İdrarda yanma harici bir şikayet yok mu?
-
canerozalp
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Hocam siz neden tam olarak yazmiyorsunuz durumunuzu ? Surekli eksik şeyler yaziyorsunuz kimsenin kafasinda bir şey oluşmuyor .Size tavsiyem en basindan itibaren yasadiklarinizi kronolojik sirayla anlatmaniz , ki insanlar yardım edebilsin.Yanlis anlamayin lutfen dedigimi.
-
canerozalp
hocam ben bu hastalığı anlatmaktan bıktım 10 sene oldu beni en kötü etkileyen mast alışkanlığı oldu her gün yaptımyenicezseni yazdı: ↑30.05.2025 - 11:57Hocam siz neden tam olarak yazmiyorsunuz durumunuzu ? Surekli eksik şeyler yaziyorsunuz kimsenin kafasinda bir şey oluşmuyor .Size tavsiyem en basindan itibaren yasadiklarinizi kronolojik sirayla anlatmaniz , ki insanlar yardım edebilsin.Yanlis anlamayin lutfen dedigimi.
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Hocam size tavsiyem en basindan bi konu olusturun size yardim edelim .Oncelik olarak masti tamamen birakin mutlaka amacanerozalp yazdı: ↑30.05.2025 - 18:29hocam ben bu hastalığı anlatmaktan bıktım 10 sene oldu beni en kötü etkileyen mast alışkanlığı oldu her gün yaptımyenicezseni yazdı: ↑30.05.2025 - 11:57Hocam siz neden tam olarak yazmiyorsunuz durumunuzu ? Surekli eksik şeyler yaziyorsunuz kimsenin kafasinda bir şey oluşmuyor .Size tavsiyem en basindan itibaren yasadiklarinizi kronolojik sirayla anlatmaniz , ki insanlar yardım edebilsin.Yanlis anlamayin lutfen dedigimi.
10 yıl olmuş hastalık idrarda çıkan lökosit ne demek diye soru soruyor. Bu hastalığa sahip biri 3 ayda üroloji ve enfeksiyon uzmanı oluyor prostatit çatısı altında. Sen lökosit ne diye soru soruyorsun