Tek Sorun Var
-
Prostatit751
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Tek Sorun Var
Evet abilerim .Bu forumda ilk defa 16 17 yaşlarında hesap açmıştım. Bende de çoğu kişide gibi ağrı sızı yanma vesaire vardı. Ama girdiğim okuldan soluklanmaya vakit kalmadığından beri tüm ağrılarım yok oldu kasık ağrıları , idrarda acı , yanma vesaire hatta fışkırarak boşalma düzeldi .Ama tek sorunum var ve bunun nedenini hala anlamadım . Sertleşme problemi %60 gibi bir oranda sertleşiyorum .İnanılmaz bir istek var eminim bundan. Ama penis sertleştikten hemen sonra tekrar bozuluyor. yani sanki kökünden zayıfmış gibi bir hissiyat var ve ayrıca en önemlisi penis üstündeki kaslar pelvik oluyor herhalde orası sürekli kasılı popo kaslarımın bile sürekli istemsiz sıkıldığını hissediyorum. Bunun nedenini hala anlamadım
Re: Tek Sorun Var
Belirtilerim böyle başlamıştı
Pelvik taban kaslarında sorun var. Soruna göre gevşetme, güçlendirme ve kegel vb egzersiz çözüm olabilirProstatit751 yazdı: ↑06.05.2025 - 20:29 Evet abilerim .Bu forumda ilk defa 16 17 yaşlarında hesap açmıştım. Bende de çoğu kişide gibi ağrı sızı yanma vesaire vardı. Ama girdiğim okuldan soluklanmaya vakit kalmadığından beri tüm ağrılarım yok oldu kasık ağrıları , idrarda acı , yanma vesaire hatta fışkırarak boşalma düzeldi .Ama tek sorunum var ve bunun nedenini hala anlamadım . Sertleşme problemi %60 gibi bir oranda sertleşiyorum .İnanılmaz bir istek var eminim bundan. Ama penis sertleştikten hemen sonra tekrar bozuluyor. yani sanki kökünden zayıfmış gibi bir hissiyat var ve ayrıca en önemlisi penis üstündeki kaslar pelvik oluyor herhalde orası sürekli kasılı popo kaslarımın bile sürekli istemsiz sıkıldığını hissediyorum. Bunun nedenini hala anlamadım
-
Prostatit751
abi bunun için çözüm yolu nedir ne yapabilirim biraz açarsan sevinirimBruceLee yazdı: ↑06.05.2025 - 21:23Pelvik taban kaslarında sorun var. Soruna göre gevşetme, güçlendirme ve kegel vb egzersiz çözüm olabilirProstatit751 yazdı: ↑06.05.2025 - 20:29 Evet abilerim .Bu forumda ilk defa 16 17 yaşlarında hesap açmıştım. Bende de çoğu kişide gibi ağrı sızı yanma vesaire vardı. Ama girdiğim okuldan soluklanmaya vakit kalmadığından beri tüm ağrılarım yok oldu kasık ağrıları , idrarda acı , yanma vesaire hatta fışkırarak boşalma düzeldi .Ama tek sorunum var ve bunun nedenini hala anlamadım . Sertleşme problemi %60 gibi bir oranda sertleşiyorum .İnanılmaz bir istek var eminim bundan. Ama penis sertleştikten hemen sonra tekrar bozuluyor. yani sanki kökünden zayıfmış gibi bir hissiyat var ve ayrıca en önemlisi penis üstündeki kaslar pelvik oluyor herhalde orası sürekli kasılı popo kaslarımın bile sürekli istemsiz sıkıldığını hissediyorum. Bunun nedenini hala anlamadım
1. (Overcome Male Pelvic Floor Dysfunction - 30 Minute Healing Routine/Stretches - Erkek Pelvik Taban Disfonksiyonunun Üstesinden Gelin - 30 Dakikalık İyileşme Rutini/Germe Hareketleri)Prostatit751 yazdı: ↑08.05.2025 - 18:06abi bunun için çözüm yolu nedir ne yapabilirim biraz açarsan sevinirimBruceLee yazdı: ↑06.05.2025 - 21:23Pelvik taban kaslarında sorun var. Soruna göre gevşetme, güçlendirme ve kegel vb egzersiz çözüm olabilirProstatit751 yazdı: ↑06.05.2025 - 20:29 Evet abilerim .Bu forumda ilk defa 16 17 yaşlarında hesap açmıştım. Bende de çoğu kişide gibi ağrı sızı yanma vesaire vardı. Ama girdiğim okuldan soluklanmaya vakit kalmadığından beri tüm ağrılarım yok oldu kasık ağrıları , idrarda acı , yanma vesaire hatta fışkırarak boşalma düzeldi .Ama tek sorunum var ve bunun nedenini hala anlamadım . Sertleşme problemi %60 gibi bir oranda sertleşiyorum .İnanılmaz bir istek var eminim bundan. Ama penis sertleştikten hemen sonra tekrar bozuluyor. yani sanki kökünden zayıfmış gibi bir hissiyat var ve ayrıca en önemlisi penis üstündeki kaslar pelvik oluyor herhalde orası sürekli kasılı popo kaslarımın bile sürekli istemsiz sıkıldığını hissediyorum. Bunun nedenini hala anlamadım
https://www.youtube.com/watch?v=oyGEVPuumtk
2. (Reduce male pelvic pain with these 10 stretches - Bu 10 esneme hareketiyle erkek pelvik ağrısını azaltın)
https://www.youtube.com/watch?v=NnqAkM9r2a8
Bunları her gün en az 2 ay yap. Video nun altındaki yorumları çeviri yapıp okumayı da ihmal etme
-
Prostatit751
teşekkür ettim abi sağol
-
Prostatit751
şimdi okudumda harbi tüm yorumalrda aynı şeyleri yaşıyorum ordaki insanlarla ,bunu yapıp 2 ay sonra yazacağım hem kendimize hem buraki insanlara bi katkımız olsun