Pelvik taban Fizyoterapi

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
ProstatitOgrenci
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

Pelvik taban Fizyoterapi

Mesaj gönderen ProstatitOgrenci »

Arkadaşlar bakteri çıkmayan arkadaşlara kesssin tavsiyem fizyoterapidir prostatım şişti lökostim 20 civarı idi flora bakterisi dısında cybh yoktu daha 2. Seanstan ereksiyon vs acayip seviyede düzelme var yasemin hoca beni o kadar rahatlattı ki isteyene bilgi verebilirim
yenicezseni
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Re: Pelvik taban Fizyoterapi

Mesaj gönderen yenicezseni »

Gecici olarak mi yoksa kalici bir rahatlama mi saglayacak burada temel nokta o hocam.Eger prostat odemli veya enfeksiyon hala varsa 1 hafta sonra eski haline döner.
ProstatitOgrenci

Prostat bi ödemli bi ödemsiz, bana yasemin hoca yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan cıkar bilemeyiz dedi, kas gerginliğinin sende ödem yaptıgını dusunuyorum dedi, ve ödemim ciddi derecede azaldı 31 cc iken su an 23-24 bandında
baron
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Mesaj gönderen baron »

yenicezseni yazdı: 09.04.2025 - 16:52 Gecici olarak mi yoksa kalici bir rahatlama mi saglayacak burada temel nokta o hocam.Eger prostat odemli veya enfeksiyon hala varsa 1 hafta sonra eski haline döner.
Hocam sizde ödem ve lökosit varmiydi daha önceden veya şuan lökosit temizle ince odeminiz geçti mi? Sonra mı fizik tedavi sürecine başladınız
yenicezseni

baron yazdı: 09.04.2025 - 17:42
yenicezseni yazdı: 09.04.2025 - 16:52 Gecici olarak mi yoksa kalici bir rahatlama mi saglayacak burada temel nokta o hocam.Eger prostat odemli veya enfeksiyon hala varsa 1 hafta sonra eski haline döner.
Hocam sizde ödem ve lökosit varmiydi daha önceden veya şuan lökosit temizle ince odeminiz geçti mi? Sonra mı fizik tedavi sürecine başladınız
Hocam profilime basin zaferoymantedavisurecim basligini okumanizi tavsiye ederim
franco
Hastalık Başlangıç Yılı: 2016

Mesaj gönderen franco »

selamlar Yasemin hoca yeri nerede ? nasıl ulaşabiliriz ?
Çapulcu

Mesaj gönderen Çapulcu »

franco yazdı: 10.04.2025 - 09:27 selamlar Yasemin hoca yeri nerede ? nasıl ulaşabiliriz ?
Yasemin İrkilata Ankara Kızılırmak ta Cimer'in arkasında yeri googlede numarası vs var. Fakat Yasemin hocada ısrarlı olmayın size yakın fiyat açısından makul her hangi biri aynı etkiyi yaratır.
yenicezseni

Istanbulda olanlar Tunc Ugrasizi deneyebilir arkadaslar .Ama israrla soyluyorum eger enfeksiyonel bir durum varsa once o elimine edilmeli .Ve şu masturbasyon olayi cok zarar veriyor hadi 1-2 haftada korunmali ilişki neysede ama şu masturbasyon bu surece cok zarar veriyor haberiniz olsun .

Birde artik aramizdaki cogu arkadas icin korunmasiz iliski bitti asla denememeliyiz bunu .Korunmali yapmaliyiz eger iliski yapiyorsak.
Ben02
Hastalık Başlangıç Yılı: 2009

Mesaj gönderen Ben02 »

Avrupa yakasında pelvik taban fizyoterapi ile ilgilenen bilfiginiz bir fizyoterapist var mi ?
Ghost

Mesaj gönderen Ghost »

ProstatitOgrenci yazdı: 09.04.2025 - 16:27 Arkadaşlar bakteri çıkmayan arkadaşlara kesssin tavsiyem fizyoterapidir prostatım şişti lökostim 20 civarı idi flora bakterisi dısında cybh yoktu daha 2. Seanstan ereksiyon vs acayip seviyede düzelme var yasemin hoca beni o kadar rahatlattı ki isteyene bilgi verebilirim
Yakın zamanda gitmeyi planlıyordum bu postu görünce iyice heycanlandım inş sonuç alırız .
yenicezseni

Ghost yazdı: 12.04.2025 - 00:56
ProstatitOgrenci yazdı: 09.04.2025 - 16:27 Arkadaşlar bakteri çıkmayan arkadaşlara kesssin tavsiyem fizyoterapidir prostatım şişti lökostim 20 civarı idi flora bakterisi dısında cybh yoktu daha 2. Seanstan ereksiyon vs acayip seviyede düzelme var yasemin hoca beni o kadar rahatlattı ki isteyene bilgi verebilirim
Yakın zamanda gitmeyi planlıyordum bu postu görünce iyice heycanlandım inş sonuç alırız .
Enfeksiyonel biobelirtecler negatifse ve semptom varsa gecici de olsa kalici da olsa rahatlama sagliyosunuz hocam zaten .

Ama ozellikle makattan giren bi fizyocu mu ona dikkat etmek lazim .Bir de cpps egzersizlerini de aksatmamak lazim
yenicezseni

Buarada tekrar soyluyorum cunku zamaninda bende bulma konusunda zorluk cektim .Tunc Ugrasiz iyidir .Alemdagda yeri .1500 seans ucreti , duruma göre indirim yapar belki çünkü cidden iletişim anlaminda çok rahat biri .Deneyebilirsiniz. Ankarada da Yasemin hocayi cok begenen var .
Bukows

Mesaj gönderen Bukows »

Hocam yasemin hocanın seans ücreti ne kadar ve kaç seans süreceğine dair bir bilgi verdi mi?
Spermde tayzik diye bir şey kalmadı fizyoterapi bu konuda fayda sağlar mı?
ProstatitOgrenci

Hocam seans ücreti yapacağı işleme göre değişiyor ortalama 4 k biraz pahalı ama ben iyileştiğimi hissettiğim için devam ediyorum, toplam 6 seans önerdi bana. Benim bütün tahlillerm temiz ve sadece flora bakterisi üreyip lökosit cıkmıstı bi de prostatta ödem. Yani benimkisi kassal bir şeydi, sizin enfeksiyonunuz varsa bilemiyorum o yüzden
rizasirman
Hastalık Başlangıç Yılı: 2017

Mesaj gönderen rizasirman »

Ben02 yazdı: 10.04.2025 - 18:22 Avrupa yakasında pelvik taban fizyoterapi ile ilgilenen bilfiginiz bir fizyoterapist var mi ?
Fulyada pelvik üroloji Merkezi var. Aygül hnm var orda. Tavsiye ederim. Ben yaklaşık 10 seanstır gidiyorum. Çok memnunum
baron

Mesaj gönderen baron »

rizasirman yazdı: 14.04.2025 - 02:15
Ben02 yazdı: 10.04.2025 - 18:22 Avrupa yakasında pelvik taban fizyoterapi ile ilgilenen bilfiginiz bir fizyoterapist var mi ?
Fulyada pelvik üroloji Merkezi var. Aygül hnm var orda. Tavsiye ederim. Ben yaklaşık 10 seanstır gidiyorum. Çok memnunum
Abi iyi olmanıza sevindim sizin hikayenizi okuduğumda benzer şeyler var sadece şunu sormak istiyorum. Mesela abi benim ultrasonumda vs ödemde çıkmıyor prostat sağlıklı 27 CC denilip geciliyro. Benzer ligimizin sebebi benimde bağırsak problemlerim var şimdi zafer oyman hocaya gittim en son 15 lökosit cikti bı ampirik tedavi yapıyoruz ama yabi bu lokositi 6 ay önce sözde sifirlamistik yine ve ozaman enterekokta çıkmıştı enterkok icinde ya kontoamine yada bağırsakta bulunur oradan geçmiş olabilir deiyorllardi. Çünkü benimde açıkçası sizin gibi sabit stresli sağlıksız bir hayatım vardı ve neredeyse iki sene oldu başlayalı aslında 4-5 aydır diyet vs iyiydim. Bı zafer hocayida deneyelim dedik. Sormam gereken şu 1 geçirgen bağırsak teşhisini nasıl alabiliriz. 2- prostatta 6 ay önce rektal tusede hoca küçük bir odemden bahsetmişti ama en son rektal tusede çıkmadı ve tüm ultrasonlar temiz buna yorumunuz nedir. 3- fizik tedavi ve diyetle katettiginiz yoldan memnunmusunuz
rizasirman

Zafer oyman Dan Ben memnun kalmadım. Burda o hocanın taraftarı çok. O yüzden hocaya yüklenmek istemiyorum. Zafer hocanın yazdığı potpori şeklindeki antibiyotikler yüzünden zaten düşük olan vücut kitle endeksim dibe vurdu ve bağışıklık sistemim çöktü. Şimdi onu toparlamaya çalışıyorum. Şu an Self eswt ve fizyoterapi ile tedaviye devam ediyorum. Eskisine göre daha iyiyim, ama halen kendime dikkat ediyorum.

Geçirgen bağırsak teşhisi yaptırmadım açıkçası Kim nasıl yapıyor bunu bazı yöntemler var ama bu geçirgenliği düşürmenin tek yöntemi sağlıklı yaşam onu biliyorum. Fizik tedavi ile katettiğim yoldan ise memnunum. Çünkü prostat iltihabı pelvik kasları geriyor, bu kaslar da mide kaslarını hatta nüks döneminde diyafram kasına kadar kilitleyebiliyor. Doğukan sökmen hocaya gidiyorum. Gayet memnunum. YouTube da biraz eğlenceli bir persona yarattığı için dışarıdan Doğukan hocaya güvenmek ilk aşamada biraz zor olabiliyor. Ama yüz yüze görüştüğünüzde bu hastalığa kafa patlatmış biri olduğunu anlıyorsunuz. Tavsiye ederim Doğukan hocayı
yenicezseni

rizasirman yazdı: 21.04.2025 - 12:38 Zafer oyman Dan Ben memnun kalmadım. Burda o hocanın taraftarı çok. O yüzden hocaya yüklenmek istemiyorum. Zafer hocanın yazdığı potpori şeklindeki antibiyotikler yüzünden zaten düşük olan vücut kitle endeksim dibe vurdu ve bağışıklık sistemim çöktü. Şimdi onu toparlamaya çalışıyorum. Şu an Self eswt ve fizyoterapi ile tedaviye devam ediyorum. Eskisine göre daha iyiyim, ama halen kendime dikkat ediyorum.

Geçirgen bağırsak teşhisi yaptırmadım açıkçası Kim nasıl yapıyor bunu bazı yöntemler var ama bu geçirgenliği düşürmenin tek yöntemi sağlıklı yaşam onu biliyorum. Fizik tedavi ile katettiğim yoldan ise memnunum. Çünkü prostat iltihabı pelvik kasları geriyor, bu kaslar da mide kaslarını hatta nüks döneminde diyafram kasına kadar kilitleyebiliyor. Doğukan sökmen hocaya gidiyorum. Gayet memnunum. YouTube da biraz eğlenceli bir persona yarattığı için dışarıdan Doğukan hocaya güvenmek ilk aşamada biraz zor olabiliyor. Ama yüz yüze görüştüğünüzde bu hastalığa kafa patlatmış biri olduğunu anlıyorsunuz. Tavsiye ederim Doğukan hocayı
Peki tedavi olarak bu forumdakinden farkli olarak ne diyorki dogukan hoca ? Ayrica ucret olarak inanilmaz fazla bir meblag bence .
rizasirman

Bu forumda genelde antibiyotik üzerine kurulu senaryo. Bir dönem ben de bu çözüme inandım, hem bağışıklığımı mahvettim, hem de hiç iyileşemedim. Antibiyotik bağışıklığı baskılarken kendinizi ıyi hissedebilirsiniz ama antibiyotik bitince tekrar sıkıntı yaşarsınız. Antibiyotiklere, hiç bir işe yaramayan takviyelere ve farklı doktorlara harcadığım paraların muhasebesini yaparsak gerçekten büyük zarardayım.

Doğukan hoca parayı penis büyütme ameliyatlarından kazanan bir hoca. Kpas tedavisi konusunda ben hocayı pahalı bulmuyorum. Tedavisi ise hem içeriden hem de dışarıdan fizyoterapi mantığına dayanıyor. Muayene ücreti bir ay önce 4bin liraydı. İçeriden terapi ve masaj için de muayene ücreti civarında bir ücret alıyor. Maddi olarak zor durumda olduğumda da her zaman yardımcı oldu sağolsun.

Doğukan hocanın tedavisinin pahalı yanı self eswt cihazı. Cu cihaz tahminim şu an 80bin civarında falandır. Doğukan hoca da bu cihazı ithalatçı firmadan da Daha ucuza veriyor. Ancak bu cihaz hem evde hem de uzun süre eswt den fatdalanmanızı sağlıyor. Ben daha önce de laboratuvara giderek eswt olmuştum ve fayda da görmüştüm. ancak hem pahalı hem de sürekli olabilecek bir tedavi değildi. Self eswt bu açıdan kendi parasını da amorti ediyor diyebilirim.

Fayda görmeyeceğiniz tedavileri sadece daha ucuz olduğu için tercih etmek isterseniz o sizin bileceğiniz iş.
rizasirman

Dostum Google a lökosit nedir diye yaz. Cevabı oku. Vücudunda lökosit sıfıra düşerse ne olur bir düşün bence
ProstatitOgrenci

Lökositin ne olduğunu senden iyi biliyorumdur, umurumda değil ben lökosit odaklı tedavi izlemedim ve 1 aydır çok iyiyim, sen ne yapıyorsan yap
yenicezseni

rizasirman yazdı: 22.04.2025 - 13:14 Bu forumda genelde antibiyotik üzerine kurulu senaryo. Bir dönem ben de bu çözüme inandım, hem bağışıklığımı mahvettim, hem de hiç iyileşemedim. Antibiyotik bağışıklığı baskılarken kendinizi ıyi hissedebilirsiniz ama antibiyotik bitince tekrar sıkıntı yaşarsınız. Antibiyotiklere, hiç bir işe yaramayan takviyelere ve farklı doktorlara harcadığım paraların muhasebesini yaparsak gerçekten büyük zarardayım.

Doğukan hoca parayı penis büyütme ameliyatlarından kazanan bir hoca. Kpas tedavisi konusunda ben hocayı pahalı bulmuyorum. Tedavisi ise hem içeriden hem de dışarıdan fizyoterapi mantığına dayanıyor. Muayene ücreti bir ay önce 4bin liraydı. İçeriden terapi ve masaj için de muayene ücreti civarında bir ücret alıyor. Maddi olarak zor durumda olduğumda da her zaman yardımcı oldu sağolsun.

Doğukan hocanın tedavisinin pahalı yanı self eswt cihazı. Cu cihaz tahminim şu an 80bin civarında falandır. Doğukan hoca da bu cihazı ithalatçı firmadan da Daha ucuza veriyor. Ancak bu cihaz hem evde hem de uzun süre eswt den fatdalanmanızı sağlıyor. Ben daha önce de laboratuvara giderek eswt olmuştum ve fayda da görmüştüm. ancak hem pahalı hem de sürekli olabilecek bir tedavi değildi. Self eswt bu açıdan kendi parasını da amorti ediyor diyebilirim.

Fayda görmeyeceğiniz tedavileri sadece daha ucuz olduğu için tercih etmek isterseniz o sizin bileceğiniz iş.
Insallah %100 olursunuz hocam .Ben lokosit odakli tedaviden fayda gordugumu dusunuyorum .Ondan devam ediyorum ama herkes goremeyebiliyor .
BruceLee

Mesaj gönderen BruceLee »

Flora bakterisi nr vardı?
startstop2

Mesaj gönderen startstop2 »

Seans ucreti nedir? Hangi uygulamaları yapıyor. İçeri giriyor mu?
rizasirman

startstop2 yazdı: 23.04.2025 - 18:46
Seans ucreti nedir? Hangi uygulamaları yapıyor. İçeri giriyor mu?
Güncel seans ücretini şundan dolayı bilmiyorum, Aygül hocada seanslara başladığınızda yılbaşı gelmiş yeni yıl zammı vs yapmıyor. Ama tahminim 3bin veya üzeridir şu an. 1 saat boyunca ilgileniyor. Sizin neye ihtiyacınız varsa ona göre tedavi yapıyor. Elektro terapi ağırlıklı genelde ve yine problarla kaslarınızın gücünü ölçüp kaydediyor, gelişimi kayıt altına alıyor ve size uygun ev ödevleri veriyor.