Siz baya ilerleme sağlamıştınız sanırım birde cpss egzersizleri önermiştiniz çok sağolun onlar rahatlatıyorerdem60 yazdı: ↑15.04.2025 - 18:10Teşekkürleryenicezseni yazdı: ↑15.04.2025 - 16:07Eğer kaslar gerginse/kasılıysa gevşetmek , güçsüzse güçlendirme egzersizleri yapilir. Ama hangisine ihtiyaciniz olduguna benim bildigim fizyoterapist karar verir.
Ereksiyon ve His Kaybı Sorunu
Re: Ereksiyon ve His Kaybı Sorunu
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Rica ederim hocam .Ama ben yerinizde olsam eger imkan varsa 3 5 seans da olsa denerdim fizyoterapiyi .Belkide iyi gelecek .Sonucta tek sikayetiniz var hocam .Ondanda kurtulsaniz rahatsiniz .erdem60 yazdı: ↑15.04.2025 - 18:13Siz baya ilerleme sağlamıştınız sanırım birde cpss egzersizleri önermiştiniz çok sağolun onlar rahatlatıyorerdem60 yazdı: ↑15.04.2025 - 18:10Teşekkürleryenicezseni yazdı: ↑15.04.2025 - 16:07
Eğer kaslar gerginse/kasılıysa gevşetmek , güçsüzse güçlendirme egzersizleri yapilir. Ama hangisine ihtiyaciniz olduguna benim bildigim fizyoterapist karar verir.
İnşallah kurtulucam önerileriniz için çok teşekkür ederim mutlaka deniyicemyenicezseni yazdı: ↑15.04.2025 - 18:35Rica ederim hocam .Ama ben yerinizde olsam eger imkan varsa 3 5 seans da olsa denerdim fizyoterapiyi .Belkide iyi gelecek .Sonucta tek sikayetiniz var hocam .Ondanda kurtulsaniz rahatsiniz .
-
eyvaheyvah
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2021
eyvaheyvah yazdı: ↑15.04.2025 - 14:18Değerli ağabey'lerim, kardeşlerim öncelikle selamlar. Başından geçen kendi tecrübeme ait bir konudan bahsedeceğim. Sabah ereksiyon kalitesizliği gece ereksiyonları azalma cinsel uyarım bozukluğu ve tahrik olduğunda zevk sıvısı gelmemesi yada geç gelmesi penisin yumuşak hal alması için doktor doktot gezmiştim. Gitmediğim doktor kalmamıştı testesteron sevıyemi ölçtürdüğümde 3.60 civarlarındaydı. Prolaktin sevıyem 20 lerde gezdi. Youtube de bir profesörü dinledim profesör yaşa göre 3.60 değerinin düşük olduğunu söylüyordu. Yaşım 36 ve seyretmesi gereken testosteron değeri 4.30 ve üstü olması gerektiğini anlattı. Yüksek derecede stresli zamanlarım olmuştu. Kortizol değerimsquaretech yazdı: ↑14.04.2025 - 11:52 Herkese merhaba,
Kronik Prostatitten şüpheleniyorum ama emin değilim.
Aşağıda yaşadığım süreci paylaşıyorum ve benim gibi sorun yaşayanların desteklerini çok rica ediyorum çünkü artık moral olarak bitik durumdayım. Şimdiden Teşekkürler;
Şikayetlerim;
5 ay önce çift taraflı kapalı kasık fıtığı ameliyatı oldum.
Ameliyattan yaklaşık 1.5 ay sonra spora başladım. Kasık bölgemde zorlanma ve ağrılar başladı.
Spora başladıktan sonra cinsel sorunlar yaşamaya başladım:
Ereksiyon problemleri
Boşalma esnasında ağrı
Boşalma sırasında bazen sıvımsı ve az meni gelmesi
Peniste his kaybı, soğukluk hissi
Sabah ereksiyonları bazı günler oluyor, bazı günler olmuyor, ancak genelde bu sırada idrar yapma isteği oluyor
Cinsel uyarı ile ereksiyon olabiliyorum fakat ilişki sırasında kendiliğinden ereksiyon bitiyor
Penis dokusu normalde daha dolgun ve sert olurken şu an daha yumuşak ve "ölü gibi" duruyor
Kasıkta hâlâ hafif ağrılar var, özellikle egzersiz sonrası
Boşalma sırasında zaman zaman ağrı oluyor
Ereksiyon sırasında cinsel birliktelik denediğimde ereksiyon bozuluyor, bu da moralimi etkiliyor
Psikolojik olarak bu durumdan çok yoruldum, sürekli bunu düşünüyorum
Sigara kullanıyorum
Şu ana kadar uygulanan tedaviler:
Üroloji uzmanı tarafından muayene edildim, psikolojik olduğu söylendi
Lifta 5mg ilaç tedavisi verildi (3 aylık)
Şok dalga tedavisi (ESWT) uygulandı
Sorun çözülmeyince kasık fıtığı ameliyatımı yapan doktora tekrar gittim
Her gün pelvik taban ve kegel egzersizleri yapmam söylendi
Verilen ilaçlar:
ACE Plus Selenyum 30 yumuşak kapsül
Laroxyl 10 mg
Magnezinc 40 tablet
Nimes Combo 100 mg
Benim Şüphelerim:
Tüm bu semptomlar internette araştırmalarım sonucu "kronik prostatit" ile benzerlik gösteriyor
Özellikle boşalma sonrası ağrı, his kaybı ve meni değişikliği beni bu konuda düşündürüyor
Antibiyotik kullandığım dönemde kısa süreli iyileşme yaşadım, bu da enfeksiyona işaret ediyor olabilir mi?
Tetkikler:
Renkli Doppler ultrason (penil) yapıldı, sinirsel veya damarsal sorun görünmedi
Kan ve idrar tahlilleri temiz çıktı
Talebim:
Bu durumun kesin olarak neden kaynaklandığını öğrenmek
Gerekirse farklı ilaç veya fiziksel tedavi seçeneklerinin değerlendirilmesi
Cinsel sağlığımın yeniden düzenlenmesi ve bu sürecin doğru takibi
24 çıkmıştı. Anladım ki kortizol hormanları testesteronumu baskılamış prolaktin sevıyemi 20 lerde gezdirmişti. Cinsel anksiyete oluşmuştu. Gergingindim huzursuzdum. Ereksiyon etsem mi boşaldığımda zevk almıyordum cinsellik sırasında beynim boş gıbıydı. Herkes psikolojik deyip yolluyordu ama psikolojik değildi. Yaşıma göre bünyeme göre bana yetersiz kalmıştı. Buradaki ağabeylerin yazılarını okurken Boncukabi rumuzlu değerli bir ağabey'in yazısına rast geldim dedikleri tam bendi. Gerçi özel mesaj atamadım hesabını kapamış sanırım. Dediği Vitamin minarel takviyelerını yapıyorum Allah razı olsun eskisine oranla daha iyiyim son testesteron ölçümüm 4.00. Tabi spor(yüzme) ve pelvik bölge egzersizleride önemli. Cinsel isteğimde düzelme ve ereksiyon kalitemde %15 oranında daha iyiyim ve daha iyi olucam. Endokrine gidip klomen başlamayı planlıyorum başladıktan sonraki zaman diliminden sonra bu tecrübemi aktaracağım. Başta çok değerli kadir ağabey'im ve tüm değerli üyelerden Allah razı olsun prostatit ve haricindeki cinsel sorunlarda burada konuşulması çok harika. Allah bu siteyi yapandan işletenden binkere razı olsun. Herkese Allah şifa versin
D-aspartat 3gr (12 gün)
B vitamin komplex
D vitamini (20.000 uı haftada 1)
Selenyum 200 mcg
Çinko 10 mg
Magnezyum 200-300 mg
İlk ay bunları 2. Ay aspartat yerine tongkat ali 3. 4 ay sadece aswaganda 600 mg, 5. Ay sadece tongkat ali 6. Ay da 1. ay ne kullanıldıysa aynı . B vitamini çinko yerine ımpyrıl ve çaşır balı yazmış. (ımpyrıl başka bişey için zamanında kullanmıştım sperm kalitesi için fayda görmüştüm)
Ben aswaganda tongkat ali kullanmadım. Çaşır balı aldım 1 aydır kullanıyorum etkılı. @boncukabi rumuzlu abi Prostatiti rahatlama demiş ama testesteron kısmı için denedim ben yavaş yavaş faydasını görüyorum. Kendilerine buradan teşekkürlerimi sunuyorum.
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Ricalar hocamerdem60 yazdı: ↑15.04.2025 - 19:08İnşallah kurtulucam önerileriniz için çok teşekkür ederim mutlaka deniyicemyenicezseni yazdı: ↑15.04.2025 - 18:35Rica ederim hocam .Ama ben yerinizde olsam eger imkan varsa 3 5 seans da olsa denerdim fizyoterapiyi .Belkide iyi gelecek .Sonucta tek sikayetiniz var hocam .Ondanda kurtulsaniz rahatsiniz .
-
eyvaheyvah
D-aspartat 3gr (12 gün)
B vitamin komplex
Selenyum 200 mcg
Çinko 10 mg
Magnezyum 200-300 mg
İlk ay bunları 2. Ay aspartat yerine tongkat ali 3. 4 ay sadece aswaganda 600 mg, 5. Ay sadece tongkat ali 6. Ay da 1. ay ne kullanıldıysa aynı . B vitamini çinko yerine ımpyrıl ve çaşır balı yazmış. (ımpyrıl başka bişey için zamanında kullanmıştım sperm kalitesi için fayda görmüştüm)
Ben aswaganda tongkat ali kullanmadım. Çaşır balı aldım 1 aydır kullanıyorum etkılı. @boncukabi rumuzlu abi Prostatiti rahatlama demiş ama testesteron kısmı için denedim ben yavaş yavaş faydasını görüyorum. Kendilerine buradan teşekkürlerimi sunuyorum.
B vitamin komplex
Selenyum 200 mcg
Çinko 10 mg
Magnezyum 200-300 mg
Hocam çaşır balı mı çakşır mı bende çakşır aldımeyvaheyvah yazdı: ↑16.04.2025 - 01:01 D-aspartat 3gr (12 gün)
B vitamin komplex
Selenyum 200 mcg
Çinko 10 mg
Magnezyum 200-300 mg
-
squaretech
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2024
Hocam ben haftada 5 gün vücut geliştirme idmanları yapıyordum split şekilde fakat ameliyattan sonra bu durum kasığımı zorladığı için belli komplikasyonlar çıkardı sanırım tam sebebini hala bilmiyorum, pelvik hareketleri youtubeda bolca var dr kegel app'ide kullanıyorum aynı zamanda. Yarında fizyoterapiste gitmey planlıyorum yine bilgilendiririm.ıtoris yazdı: ↑15.04.2025 - 17:16Spor salonunda ne tarz idmanlar yapıyorsun? mesela koşu yapmak iyi geliyor mu? birde pelvik kaslarını çalıştırmak için önerebileceğim videolar veya kurs var mıdır. Teşekkürlersquaretech yazdı: ↑15.04.2025 - 15:34Teşekkürler sizede geçmiş olsun. Genel bir update vereyim kesinlikle problem psikolojik değil, bugün üroloğuma gittim tekrar ve psikolojik olmadığını söyledi, ameliyat sonrası sinir hasarı ve ameliyattan 1.5 ay sonra spora devam etmem orayı hırpaladı (haftada 5 gün fitnessa gidiyordum), sporu çeşitlendirdim ve 1 gün yüzme 1 gün dinlenme 1 gün spor salonu şeklinde ilerletiyorum iyileşene kadar, pelvik kaslarını çalıştırmak önemli ve dün hislerim tekrar gelmeye başladı akşam saatlerinde sabah yine aynı ama gün içinde tek tük hisler geri geliyor sanırım düzelme başladı bi müddet böyle devam edeceğim ve üroloğum hisler gelmeye başladığı için 1 kutu liftaya devam etmemi önerdi, ameliyat sonrası zorlamayla beraber ödem oluşabileceğini ön görüyor ve prostat teşhisi koymuyor tahlillerden.ıtoris yazdı: ↑14.04.2025 - 15:38
Geçmiş olsun. Seninle aynı durumları yaşıyorum şu an. Belirtiler başlayalı 3 ay oldu. Psikolojik olarak penis ve çevresindeki bölgeyi hasarlı gibi hissettiğimiz için psikolojik olarak bence bu sorunları yaşıyoruz. Benim de son 1 aydır sabah ereksiyonum yok denecek kadar az. İlişkide ise seninle aynı şekilde penisim uyarılıyor ancak yumuşak bir doku gibi büksen bükülür yani o vaziyette. Eskiden asla böyle değildi. Şu an doktora gidip antibiyotik tedavisine başlamak yerine 1-2 ay boyunca spor, pelvik egzersizleri ve sağlıklı beslenme deneyeceğim. Sorun bence kaslarımızda ve psikolojimizde. Gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim lütfen. Gerekirse fizyoterapiste gidelim.
Eğer 1-2 ay sonrası bir düzelme olmaz ise daha ileri düzey testler yapmak gerektiğini söyledi ama düzeleceğini ön görüyor kısa bi güncelleme vermek istedim.
-
eyvaheyvah
Çok değerli üstadım iki isimde aynı bitki. Marka adı verebiliyormuyuz bilmiyorum çok özürdiliyerek marka adı vericem çok kaliteli Eğriçayır markasını %100 tavsiye ederim. Bu balı 1 ay kullandım ve hala kullanıyorum cinsel isteğimi yerine getirdi ereksiyon kalitemi artırdı. Ben ayakta ereksiyon kaybı yaşardım elimi bıraktığımda giderdi şimdi biraz daha iyiyim. Altını çizerek söylüyorum ben bunu prostatit için kullanmadım prostatite faydası var mı hiç bir fikrim yok ama testesteronu yavaş yavaş arttırdı benim bünyemde. Saygılarımı sunuyorum şifa olsun...erdem60 yazdı: ↑16.04.2025 - 09:45Hocam çaşır balı mı çakşır mı bende çakşır aldımeyvaheyvah yazdı: ↑16.04.2025 - 01:01 D-aspartat 3gr (12 gün)
B vitamin komplex
Selenyum 200 mcg
Çinko 10 mg
Magnezyum 200-300 mg
Çok teşekkür ederim çok değerli bilgi verdinizeyvaheyvah yazdı: ↑16.04.2025 - 16:49Çok değerli üstadım iki isimde aynı bitki. Marka adı verebiliyormuyuz bilmiyorum çok özürdiliyerek marka adı vericem çok kaliteli Eğriçayır markasını %100 tavsiye ederim. Bu balı 1 ay kullandım ve hala kullanıyorum cinsel isteğimi yerine getirdi ereksiyon kalitemi artırdı. Ben ayakta ereksiyon kaybı yaşardım elimi bıraktığımda giderdi şimdi biraz daha iyiyim. Altını çizerek söylüyorum ben bunu prostatit için kullanmadım prostatite faydası var mı hiç bir fikrim yok ama testesteronu yavaş yavaş arttırdı benim bünyemde. Saygılarımı sunuyorum şifa olsun...erdem60 yazdı: ↑16.04.2025 - 09:45Hocam çaşır balı mı çakşır mı bende çakşır aldımeyvaheyvah yazdı: ↑16.04.2025 - 01:01 D-aspartat 3gr (12 gün)
B vitamin komplex
Selenyum 200 mcg
Çinko 10 mg
Magnezyum 200-300 mg
-
eyvaheyvah
Sorularınız için özelden yazabilirsiniz testesteron kaybı ve artırımı ile ilgili sorularınız olursa bilgilerimi paylaşırım değerli kardeşim/ağabey'im.erdem60 yazdı: ↑16.04.2025 - 16:52Çok teşekkür ederim çok değerli bilgi verdinizeyvaheyvah yazdı: ↑16.04.2025 - 16:49Çok değerli üstadım iki isimde aynı bitki. Marka adı verebiliyormuyuz bilmiyorum çok özürdiliyerek marka adı vericem çok kaliteli Eğriçayır markasını %100 tavsiye ederim. Bu balı 1 ay kullandım ve hala kullanıyorum cinsel isteğimi yerine getirdi ereksiyon kalitemi artırdı. Ben ayakta ereksiyon kaybı yaşardım elimi bıraktığımda giderdi şimdi biraz daha iyiyim. Altını çizerek söylüyorum ben bunu prostatit için kullanmadım prostatite faydası var mı hiç bir fikrim yok ama testesteronu yavaş yavaş arttırdı benim bünyemde. Saygılarımı sunuyorum şifa olsun...