Merhaba değerli forum üyeleri,
Bu başlık altında benim yaşadığım 1-1.5 yıllık süreci ve edindiğim bilgileri anlatacağım.
Benim şikayetlerim sızlama ile başladı. Tanıdık bir üroloji doktoruna gittim. Bana 2 kutu cipro yazdı onları kullandım. Geçmeyince tekrar gittim. Prostat sıvısı alıp kültür örneği ve bilumum test yaptırdı. Testten s. Epidermisis çıkmıştı. Penis ucuna sürterek aldığı için rica ederek testi tekrarlattım bir şey çıkmadı. Bu arafa başka bir hekime de muayene oldum. 4 kutu daha cipro kullandım. Sonrasında farklı 2 antibiyotik daha, başka doktorlar…
Kısaca süreç böyle devam etti. Zafer oymana da muayene oldum. Lokasit baktı. 0 çıktı, bebek gibi prostatın var dedi. Bu süreçleri yaşarken, giderek şikayetlerim de arttı. Sızlama ve çok nadiren yanma olan şikayetlere; ağrı, anlık gelen batma, pinpon topu hissiyatı, şiddetli yanma gibi gibi.
Ben 4-5 farklı doktor gezip, 6-7 kere rektal muayene olmuş biri olarak, şunu anladım. Ben de muhtemelen başından beri bir sorun yoktu ve olmayan bir şey için bu kadar muayene, prostatı ödemli hale getirdi. Nacizane şunu eklemek istiyorum. Lokasitte bir sorun yoksa, kültürde de bakteri oluşmuyorsa çok kurcalamamak lazım. Dinlenmek, iyileşmeyi beklemek gerekiyor. Demek istediğim şey şu, bazen sadece prostat masajı bile ödeme sebep olabilir. Tabi bu benim fikrim, bir doktor yorumu değil. Sabırlı olmak lazım.
Şimdi bu forumdaki değerli abilere sorum, en son 1 ay kadar önce muayene olmuştum ve 3 haftadan sonra yine ağrı belirtiler ağrı, sızı, top hissi …
Ödemi atıp iyileşme ne kadar sürer? Bu süreçte destek ne kullanabilirim?
Benim hikayem - bakteriyel bir şey yokmuş meğer
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Re: Benim hikayem - bakteriyel bir şey yokmuş meğer
Hocam gecmis olsun , bildigim kadariyla lokosit 0 olsa bile prostatit olabilirsiniz . Şüpheli iliski veya travmatik masturbasyon gecmisiniz var miydi ? Yada hastalik oncesi çok fazla üşuttugunuz bir donem oldu mu ?
Merhaba hocam, evet şüpheli ilişki vardı o yüzden çok üzerine takıldım zaten. Kesin bir şey bulaştı düşüncesi vardı. Fakat benim tek şikayetim sızlama olmasıydı. Bu doktor doktor gezip sorunu arama yolunda şikayetlerim birken on oldu. İlk zamanlar bakteriyel olmayan prostatit miydim bilmiyorum ama o kadar müdahele şu an bakteriyel olmayan prostatit yaptı beniyenicezseni yazdı: ↑22.03.2025 - 16:40 Hocam gecmis olsun , bildigim kadariyla lokosit 0 olsa bile prostatit olabilirsiniz . Şüpheli iliski veya travmatik masturbasyon gecmisiniz var miydi ? Yada hastalik oncesi çok fazla üşuttugunuz bir donem oldu mu ?
Sağolun hocam. Allah herkese şifa versin. Enflamasyon ve ödemi azaltmak için bir öneriniz var mıdır @everyone
@kadir abi senin ek gıdalar ve destekler konusunda güzel yazıların vardı forumda fakat bulamadım.
Ben özelinde hikayemi de dikkate alarak önerdiğin bir şey var mıdır?
Başka bilgi veya tecrübesi olan varsa anlattığım durumla ilgili dinlemek isterim.
Ben özelinde hikayemi de dikkate alarak önerdiğin bir şey var mıdır?
Başka bilgi veya tecrübesi olan varsa anlattığım durumla ilgili dinlemek isterim.
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Bilinen bir şeyi hatıtlatim. Kronik pelvik ağrı sendromu ihtimali... Prostatiti taklit edebilir