6 aylık serüvenim ( özet)

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
Kurtulalimbiz2h
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

6 aylık serüvenim ( özet)

Mesaj gönderen Kurtulalimbiz2h »

6 ay once süpheli oral ilişki sonrası sarı akıntı şikayetiyle 1 iğne 1 kutu tetradıx kullandım akıntım geçti sonrasında yanmalar devam edince araştırıp bu formu bulmuştum ve farklı doktorlara gittim. Tek yaptırmadığım test prostat sıvısı pcr oldu. İdrar ve meni pcr ve idrar meni prostat sıvısı kültürleri verdim hepsi temiz geldi. Lokosit odaklı amprik tedavi yapan ismi forumda geçen bir doktora gittim ve 14-16 lokosit dedi iki ayrı kür kullandım sonrasında bir daha baktırmaya fırsatım olmadı. O sıaralar gayet iyidim korunmalı cinsel ilişkilerim oldu kayak tatillerine gittim hayatımı etkileyecek bir semptom yaşamadım tabiki idrarda yanmalar vardı ama hayatımı etkileyecek derecede değildi cinsel olarak da hayatımı etkileyecek bir durum olmadı. 1 ay once testiste karıncalanmalar başladı ara ara pelvik gevşetme egzersizleri de yapıyordum karancılanma devam ediyor ara ara oluyor ve sürekliliği yok 2 saniye oluyor gidiyor günde 4-5 kere oluyor. Son olarak farkettiğim skrotum( testisleri saran doku) sanki hacmi küçülmüş ve normalden daha buruşuk gözüküyor. Nasıl anlatsam sanki testis derisi vucuduma olması gereken yerde bağlanmıyor skrotumunun olması gereken yerde sanki normal derim var, ondan sonra testis derisi geliyor bana sanki o bölgede bir şişlik var da orayı itiyor vucuduma bağlanması gereken yerden bağlanmıyor gibi geliyor ve küçülmüş gibi bu durumu yaşayan var mıdır yada tam olarak anlatabildim mi bilmiyorum testis atrofisi olabilir mi nasıl bir yol izlemeliyim gerçekten artık sabrımın sınırlarına geldim 24 yaşındayım ilerdi allah nasip ederse cocuk sahibi olmak istiyorum. Bu hastalık yüzünden kısırlık gerçekleşmiş mi yada gerçekleşebilirmi bilmiyorum varikosel var mı yok mu varsa ameliyat olmam gerekli mi inanın bilmiyorum işin içinden çıkamadım sizlerinde bir fikri varsa yardımlarınıza açığım.