Cpps / Prostatit / Kasık fıtığı
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Re: Cpps / Prostatit / Kasık fıtığı
Kasık fitigi ultrason,mr, Bt gibi görüntüleme yöntemleriyle teşhis edildiği gibi doktorun fiziksel muayenesi ilede belli olabilir. Kasıktaki şişlik,yumru veya sertlik gibi belirtiler varsa belli olur. Ayakta iken öksürüncede belli olur.
Genel cerrah bakalim dedi. testiste hiç bir sorun yoktu.Fzt yazdı: ↑04.03.2025 - 22:15Açıp bakalım diyen üroloji doktoru muydu ? Testiste epididimit kisti benzer bir kistiniz var mıydı hocam ? Bende ağrı sızı yok ama perine bölgesinde hisszilik mevcut
Bende kasık fıtığı ameliyatı oldum 3 sene önce bende de kronik prostatit başladı çok araştırma yaptım,spermatik kord vs gibi çok durumu araştırdım.Sonunda tam anlamamakla beraber sonda girişi sonrası gerek mikrobik gerek ise sondanın narkoz altında prostatı tahriş ederek içeri girmesi normalde insan acı duyuyor durumda olsa doktor onu yapamaz ama narkoz durumu olduğu için orayı tahrib etmiş olabilir diye düşündüm.Sende bu ihtimali düşünebilirsin dostum.Acil şifalar.
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Peki şuanda durumunuz nasil hocam ?Kalhoznik yazdı: ↑07.03.2025 - 09:25 Bende kasık fıtığı ameliyatı oldum 3 sene önce bende de kronik prostatit başladı çok araştırma yaptım,spermatik kord vs gibi çok durumu araştırdım.Sonunda tam anlamamakla beraber sonda girişi sonrası gerek mikrobik gerek ise sondanın narkoz altında prostatı tahriş ederek içeri girmesi normalde insan acı duyuyor durumda olsa doktor onu yapamaz ama narkoz durumu olduğu için orayı tahrib etmiş olabilir diye düşündüm.Sende bu ihtimali düşünebilirsin dostum.Acil şifalar.
Şu anda pek iyi değil, birkaç durum bir araya geldiğinde iyi oluyor, pelvic egzersizler yapmak gerekiyor tadalafil kullanmak+diğer takviyeler krill yağının da faydası olduğunu düşünüyorum ,çinko takviyesi.Spor ve takviyeler ile bölgedeki kanlanmayı artırıp o bölgeyi özellikle güçlendirmek gerekir , sinir hasar varsa alfa lipoik asit kulanmak.