Proktolok Tavsiyesi

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
hakan564
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Proktolok Tavsiyesi

Mesaj gönderen hakan564 »

Selam arkadaşlar. İstanbulda ikamet ediyorum. Buralarda bildiğiniz iyi bir proktoloji uzmanı var mı ? forumda araştırdım ama bir sonuca ulaşamadım.İnternette araştrdığım isimler hakkında ise kötü yorum ağırlıklı yorumlar gördüm. Anal çatlak için ameliyatta başarılı bir doktor arayışı içindeyim. Sizlerden bu ameliyatı olan var mı ? Benim prostatit semptomlarını artttıran unsurlardan birinin de bu rahatsızlık olduğunu düşünüyorum. O bölgede ara sıra kanamalarda oluyor.Sonunda kafayı çizip ameliyat olucam sanırım ama ameliyat olmuş ve durumu daha kötüye gitmiş kişileri gördükçe de gözüm korkuyor açıkçası ...
yenicezseni

Re: Proktolok Tavsiyesi

Mesaj gönderen yenicezseni »

hakan564 yazdı: 16.02.2025 - 11:49 Selam arkadaşlar. İstanbulda ikamet ediyorum. Buralarda bildiğiniz iyi bir proktoloji uzmanı var mı ? forumda araştırdım ama bir sonuca ulaşamadım.İnternette araştrdığım isimler hakkında ise kötü yorum ağırlıklı yorumlar gördüm. Anal çatlak için ameliyatta başarılı bir doktor arayışı içindeyim. Sizlerden bu ameliyatı olan var mı ? Benim prostatit semptomlarını artttıran unsurlardan birinin de bu rahatsızlık olduğunu düşünüyorum. O bölgede ara sıra kanamalarda oluyor.Sonunda kafayı çizip ameliyat olucam sanırım ama ameliyat olmuş ve durumu daha kötüye gitmiş kişileri gördükçe de gözüm korkuyor açıkçası ...
Bende hastaligin baslarinda makat agrimin sebebinin anal fissur oldugunu saniyordum .Ancak tedavi oldukca makat agrisi bayagi bir azaldi suanda anliyorum problem anal fissur degil , prostatitmis hocam .Siz eminmisiniz problemin anal fissur kaynakli olduguna ?
hakan564

hocam 2 kez genel cerrah gördü ve fissür dedi. ayrıca orda kaslar sert ve çok nadir senede 1-2 kez kanama görüyorum. Ben fissürün ne zaman başladığna kadar hatırlıyor ve biliyorum. Doktor tasdikli olduğu için de eminim. Tabii prostatit burayı tetikliyor. Kaslar sert ve anal açıklık dar. bu da ordaki yarayı tetikliyor. Lifli gıda tüketirsem iyiyim . Ama ne zaman beslenmeyi bozsam kötüyüm. 3 aydır birşeyim yoktu mesela . sert dışkı yine tedikledi. Bu forumdan bir arkadaşın tavsiyesi ile solgar karnıyrık otu hapılarından kullanıyorum lif almak için. birde nestlenin optifibresi var bende o da iyi sonuç verdi. Ama artık bu işten tamamıyle kurtulmak ve prostatit tedavime sonra devam etmek istiyorum.
emree16
Hastalık Başlangıç Yılı: 2019

Mesaj gönderen emree16 »

hakan564 yazdı: 16.02.2025 - 11:49 Selam arkadaşlar. İstanbulda ikamet ediyorum. Buralarda bildiğiniz iyi bir proktoloji uzmanı var mı ? forumda araştırdım ama bir sonuca ulaşamadım.İnternette araştrdığım isimler hakkında ise kötü yorum ağırlıklı yorumlar gördüm. Anal çatlak için ameliyatta başarılı bir doktor arayışı içindeyim. Sizlerden bu ameliyatı olan var mı ? Benim prostatit semptomlarını artttıran unsurlardan birinin de bu rahatsızlık olduğunu düşünüyorum. O bölgede ara sıra kanamalarda oluyor.Sonunda kafayı çizip ameliyat olucam sanırım ama ameliyat olmuş ve durumu daha kötüye gitmiş kişileri gördükçe de gözüm korkuyor açıkçası ...
Kardeşim selam istbulda bilmiyorum ama bursada servet yetgin adında bir proctolog var buralarda meşhurdur hayat hastanesinde çalışıyor istersen Bi araştır
hakan564

teşekkürler . araştıyorum. orada amleyiat olup istanbula gelebilir miyim aynı gün acaba orda şüpheliyim. malum bölge olduğundan oturmak sıkıntı olabilir.
yenicezseni

Mesaj gönderen yenicezseni »

hakan564 yazdı: 16.02.2025 - 12:59 hocam 2 kez genel cerrah gördü ve fissür dedi. ayrıca orda kaslar sert ve çok nadir senede 1-2 kez kanama görüyorum. Ben fissürün ne zaman başladığna kadar hatırlıyor ve biliyorum. Doktor tasdikli olduğu için de eminim. Tabii prostatit burayı tetikliyor. Kaslar sert ve anal açıklık dar. bu da ordaki yarayı tetikliyor. Lifli gıda tüketirsem iyiyim . Ama ne zaman beslenmeyi bozsam kötüyüm. 3 aydır birşeyim yoktu mesela . sert dışkı yine tedikledi. Bu forumdan bir arkadaşın tavsiyesi ile solgar karnıyrık otu hapılarından kullanıyorum lif almak için. birde nestlenin optifibresi var bende o da iyi sonuç verdi. Ama artık bu işten tamamıyle kurtulmak ve prostatit tedavime sonra devam etmek istiyorum.
Oradaki kaslarin sert olmasi prostatit sebepli de olabiliyor ama .Ayni sekilde sert diskiyi da prostatit yapabiliyor .Ben yerinizde olsam böyle ciddi bir ameliyata girmeden önce prostatiti yenmeye calisirdim .
Zodiac
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Mesaj gönderen Zodiac »

hakan564 yazdı: 16.02.2025 - 12:59 hocam 2 kez genel cerrah gördü ve fissür dedi. ayrıca orda kaslar sert ve çok nadir senede 1-2 kez kanama görüyorum. Ben fissürün ne zaman başladığna kadar hatırlıyor ve biliyorum. Doktor tasdikli olduğu için de eminim. Tabii prostatit burayı tetikliyor. Kaslar sert ve anal açıklık dar. bu da ordaki yarayı tetikliyor. Lifli gıda tüketirsem iyiyim . Ama ne zaman beslenmeyi bozsam kötüyüm. 3 aydır birşeyim yoktu mesela . sert dışkı yine tedikledi. Bu forumdan bir arkadaşın tavsiyesi ile solgar karnıyrık otu hapılarından kullanıyorum lif almak için. birde nestlenin optifibresi var bende o da iyi sonuç verdi. Ama artık bu işten tamamıyle kurtulmak ve prostatit tedavime sonra devam etmek istiyorum.
Ben anal fissür ameliyatı oldum.olmani tavsiye etmiyorum.prostatit ve anal çatlak için beslenme düzenini bozma ve aradaki farkı gör.boşa eziyet cekme.soguk sıkım zeytinyağı iç ve anal bölgeye sür.inan daha faydalı.lifli beslen ekmek ve unlu mamul kesinlikle tüketme.bol şu iç bir iki hafta içinde bile anal bölgedeki farkı görürsün.
Zodiac

Mesaj gönderen Zodiac »

Ameliyat oldun diyelim zaten hasarlı kaslarını ıkınma ve zor tuvalet yapmayla tekrar catlatacaksın.bostan yere ordaki kası aldırma.ben çok pişmanım bu kaslar ömür boyu lazım
hakan564

Zodiac yazdı: 16.02.2025 - 22:28 Ameliyat oldun diyelim zaten hasarlı kaslarını ıkınma ve zor tuvalet yapmayla tekrar catlatacaksın.bostan yere ordaki kası aldırma.ben çok pişmanım bu kaslar ömür boyu lazım
Hangi teknikle ameliyat oldunuz lis mi flep mi ? Birde hangi hastane ve doktora ? Tavsiye etmeme sebebiniz nedir yaşadığnız süreci biraz anlatır mısınız ?
Zodiac

Mesaj gönderen Zodiac »

Boşver arkadaşım ya bu kadar şey yazmışım teknik vs soruyon bana.sen ol ameliyat en iyisi boşver...
hakan564

Dostum ben zaten senin dediğine göre hareket edecek değilim. Ameliyat ol veya olma demek yardımcı olmak değildir. Sebeplerini ve sonuçlarını anlatmak yardımcı olmaktır. Kafam karışık olmasa bu konuyu açmam. Sen hangi teknik süreç benzeri konuları aciklamadigin sürece yazdığının zaten benim için bir anlamı yok. Sıkıntımız olmasa hobi olsun diye kendimizi kestirecek halimiz yok. Senin yazdığın herseyin fazlasını hali hazırda yapiyorum zaten . Bana daha bilimsel açıklamalar lazim . Yine de sağol.
Zodiac

Mesaj gönderen Zodiac »

Burda kimse bilimsel açıklama yapamaz sana.ayni süreci yaşamış biri asla olmamani söylüyor.teknik felan geç onları sonuçta çatlamış kası kesecekler.sen bilirsin