geçmeyen üretrit
geçmeyen üretrit
3 ay önce şüpheli cinsel ilişkiden 3-4 gün sonra idrarda yanma ve yeşil akıntı başladı. molcef ve tetradox kullandım belirtiler geçti fakat 1.5 ay sonra tekrar idrarda yanma ve şeffaf beyaz karışık akıntı başladı. 6 tane desefin + tetradox ardından yaklaşık 2 hafta sonra 6 tane novosef + tavanic kullanmama rağmen şuan hala beyaz akıntı ve idrarda biraz yanma devam ediyor. ne yapmalıyım avni uysala gitmeyi düşünüyorum. avni hoca sürüntü testi yapıyor mu üretradan.
-
Unstopables
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2022
Re: geçmeyen üretrit
Enfeksiyon direnci 2020 den beri çok artmış durumda, sallamasyon antibiyotik kullanımı da bunun en büyük sebebi.
Yolun başındayken siz uyarayım açık açık söylemişsiniz şüpheli cinsel ilişki sonrası diye; chbye baktırmanız lazım labraturrda enfeksiyona göre de antibiyogram yaptırmalsın. Sonra mikrobiypolojiye gidip tedavine bakmalısın.
Chbye baktırmadan antibiyotik kullanmayın
Yolun başındayken siz uyarayım açık açık söylemişsiniz şüpheli cinsel ilişki sonrası diye; chbye baktırmanız lazım labraturrda enfeksiyona göre de antibiyogram yaptırmalsın. Sonra mikrobiypolojiye gidip tedavine bakmalısın.
-
Unstopables
Hele Genitalyum, ureticalyum varsa bu kullandıgın ilaçlarla bi güzel beslerlesin. Uykuya geçer 3 ay sonra çok daha şiddetli döner.
dediğin antibiyogram üretradan pcr testi şeklinde mi yapılması gerekiyorUnstopables yazdı: ↑15.02.2025 - 00:08 Enfeksiyon direnci 2020 den beri çok artmış durumda, sallamasyon antibiyotik kullanımı da bunun en büyük sebebi.
idrar testinde 1 ay önce lökosit 6 hpf iken 1 ay sonra 56 hpf şeklinde çıkmış. bunu şu an farkettim
-
Unstopables
Eğer yaptırabiliyorsan imkanın varsa prostat sıvısından yaptır, imkanın yoksa spermle idrar ver chbye multiplex baktırmak istiyorum de düzen yada gelişim Lab bu konuda oldukça ileri.
Çılkan sonuca göre antibiyogram yani hangi antibiyotiğin çalıştığını bulursanız bi an önce kurtulursunuz.
Bazı mikroorgazmalar Lab ortamında kültürleşmesi antibiyogram yapılması mümkün değil. Bunu bilerek hareket etmelisiniz çıkan sonuca göre dünya sağlık örgütünün yayınları var cdo okuyup öyle doktora gitmenizi tavsiye ederim. Çoğu doktor görünümlü sizin sorununuza şifa olmak yerine abuk subuk direnç geliştiren anti verebiliyor.
Çılkan sonuca göre antibiyogram yani hangi antibiyotiğin çalıştığını bulursanız bi an önce kurtulursunuz.
Bazı mikroorgazmalar Lab ortamında kültürleşmesi antibiyogram yapılması mümkün değil. Bunu bilerek hareket etmelisiniz çıkan sonuca göre dünya sağlık örgütünün yayınları var cdo okuyup öyle doktora gitmenizi tavsiye ederim. Çoğu doktor görünümlü sizin sorununuza şifa olmak yerine abuk subuk direnç geliştiren anti verebiliyor.
-
Unstopables
Bu Arada aynen bu şekild beni @kadir abim uyarmıştı konuya çok uzak hastalıgı da tam bilemediğim için cayır cayır cipro için hastalığı halının altına itiyormuşum. Geçmiş konuları okuyabilir kendine bir yön çizebilirsin.
eğer prostat sıvısında lökosit olmazsa oraya ulaşmadığı anlamını gelir mi bakterinin.
cipro konusu nedir tam anlayamadım?Unstopables yazdı: ↑15.02.2025 - 02:51 Bu Arada aynen bu şekild beni @kadir abim uyarmıştı konuya çok uzak hastalıgı da tam bilemediğim için cayır cayır cipro için hastalığı halının altına itiyormuşum. Geçmiş konuları okuyabilir kendine bir yön çizebilirsin.
not: önerilerim ya da yorumlarım hastalıkla ilgili deneyimlerime ait kendi görüşlerimi temsil eder. Ben sadece sizler gibi bir hastayım. lütfen mutlaka en basit bir supplement ve ilacı dahi doktorunuza danışarak kullanınız. ya da riski kendiniz alınız.
-
Unstopables
Her doktorun verdiği, ama bir türlü seni iyi etmeyecek olacak bir süre şikayetlerini giderir sonra daha güçlü başa saracağın ilaçIcedive26 yazdı: ↑16.02.2025 - 00:44cipro konusu nedir tam anlayamadım?Unstopables yazdı: ↑15.02.2025 - 02:51 Bu Arada aynen bu şekild beni @kadir abim uyarmıştı konuya çok uzak hastalıgı da tam bilemediğim için cayır cayır cipro için hastalığı halının altına itiyormuşum. Geçmiş konuları okuyabilir kendine bir yön çizebilirsin.
-
Unstopables
İçiyordum yerine için yazmışım şimdi farlettim k.b
Acil cinsel yolla bulaşan hastalıklar testi yaptır