Keçi ağız sütü
Keçi ağız sütü
Merhaba arkadaşlar, geçenlerde instada dolaşırken bir markanın prostatit için keçi ağız sütü diye bir ürününe denk geldim.Bunu kullanan var mı?
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Re: Keçi ağız sütü
Ben02 kardeşim sen prostat enjeksiyonu olmuştun 3 seans fayda ettimi?
5 seans oldum.Acikçasi çok faydasını göremedim abi.
20 yıldır iyileşmeyen hastalık artık iyileşmez diye düşünüyorum. Bununla yaşamaya alıştım. Ama bir iki ayda olsa tamamen ağrısız yaşam nasıl olur acaba diye bazen düşünüyorum. Ağrı benim normalim oldu.
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Burada 15 yıl çekip iyilesen oldu hocam bence umudunuzu kaybetmeyin .
Cinsel perhiz , şeker ve gluteni kesme , fizyoterapi tavsiye ederim .
Teşekkürler hocam.Allah razı olsun
-
yenicezseni
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Evet prostatik enjeksiyonun fayda etmediği bir kez daha kanıtlanmış oldu.
Geçmiş paylaşımlarımdada değindiğim gibi bende fayda görmedim üstelik %95 iyileşmisken daha kötü olmuştum.
Prostat içi enjeksiyon mevzusunu burada bir kez daha kapatıyorum.
Zafer Oymanin lökosit odaklı tedavisini de yaptım.O da fayda vermedi.Ben bu tedavi şekline de inanmıyorum.
-
yenicezseni
-
yenicezseni
Ard arda boşalma yaparsanız bu süreçte kuvvetle muhtemel her şey başa döner
2 yıl lökosit sabit tutmak için çok fazla antibiyotik almak demek.Kaldı ki lökositin olması bakteri varlığını kanıtlamaz. O yüzden yapmadım. Yapmayı da düşünmüyorum. Ama perhiz konusu denenebilir.O da çok zor.yenicezseni yazdı: ↑09.02.2025 - 16:29Hocam zafer oymanin tedavisini uygulayip 2 yil lokositi sabit tuttunuz mu peki ?
Lokositi sabit tutarken maks haftada 1 defa boşaldiniz mi ?
Eswt ve fizyoterapi bir arada yapılsa fayda edebilir.İnsaallah bunları deneyeceğim. İyilesmeden ümidimi kestim.İyilesemeyince çok üzülüyor insan.O yüzden hayat kalitesini arttıran hersey benim için kazanimdir.
Umudunuzu kaybetmeyin hocam. Ancak, mevcut durumunuz nöroplastisite ile ilişkili olabilir. Pelvik taban kaslarınız gevşemiş olsa da beyniniz bu ağrıyı üretmeye devam ediyor olabilir. Sizin yerinizde olsaydım, bir Algoloji (Ağrı) uzmanına danışarak konuyu daha detaylı değerlendirmelerini sağlardım.
Fizyoterapi uzun bir süreçtir, ancak sonunda mutlaka olumlu sonuçlar verir. ESWT tedavisini mümkünse üroloğa değil, bir fizyoterapiste yaptırmanız daha faydalı olabilir. Ürologlar genellikle şok dalgalarını doğrudan prostate uygularken, çoğu durumda prostatın aslında sorunun kaynağı olmadığı görülmektedir. Pelvik tabandaki spazmlar doğru şekilde tespit edilerek ESWT uygulanırsa, tedavinin etkisi daha iyi anlaşılır ve daha başarılı sonuçlar alınabilir.
-
yenicezseni
Hocam lokositi bir defa 2 yaptiktan sonra şiddetli stres , korunmasiz iliski , mukerrer ejekulasyon , sik boşalma , inanilmaz fazla usutme vb yapmazsaniz 2 ustune cikmiyor ve organ kendini onarmaya basliyor diye biliyorum. Ama bu onarim en az 1.5-2 yila kadar surebiliyor eger saglam kroniklesmisse.Ben02 yazdı: ↑09.02.2025 - 22:022 yıl lökosit sabit tutmak için çok fazla antibiyotik almak demek.Kaldı ki lökositin olması bakteri varlığını kanıtlamaz. O yüzden yapmadım. Yapmayı da düşünmüyorum. Ama perhiz konusu denenebilir.O da çok zor.yenicezseni yazdı: ↑09.02.2025 - 16:29Hocam zafer oymanin tedavisini uygulayip 2 yil lokositi sabit tuttunuz mu peki ?
Lokositi sabit tutarken maks haftada 1 defa boşaldiniz mi ?
Yanlisim var mi @kadir abi ?
-
yenicezseni
Eswt denemeyin bence forumda fayda goren kimse yok. Fizyoterapi tavsiye ederim .Fizyoterapiden fayda goren tonla insan var .
-
yenicezseni
Fizyoterapist Tunç Uğrasiz hocamizdan aliyorum ben de .Seans ucreti 1500 TL .Daha 3.seanstayim.Net bir sey soyleyemem ama kendisi çok kibar ve sicakkanli hocam .Deneyebilirsiniz .Yeri Alemdağda(Istanbul) .
Teşekkürler hocam
Teşekkürler önerileriniz için.Çapulcu yazdı: ↑09.02.2025 - 22:39Umudunuzu kaybetmeyin hocam. Ancak, mevcut durumunuz nöroplastisite ile ilişkili olabilir. Pelvik taban kaslarınız gevşemiş olsa da beyniniz bu ağrıyı üretmeye devam ediyor olabilir. Sizin yerinizde olsaydım, bir Algoloji (Ağrı) uzmanına danışarak konuyu daha detaylı değerlendirmelerini sağlardım.
Fizyoterapi uzun bir süreçtir, ancak sonunda mutlaka olumlu sonuçlar verir. ESWT tedavisini mümkünse üroloğa değil, bir fizyoterapiste yaptırmanız daha faydalı olabilir. Ürologlar genellikle şok dalgalarını doğrudan prostate uygularken, çoğu durumda prostatın aslında sorunun kaynağı olmadığı görülmektedir. Pelvik tabandaki spazmlar doğru şekilde tespit edilerek ESWT uygulanırsa, tedavinin etkisi daha iyi anlaşılır ve daha başarılı sonuçlar alınabilir.