Forumumuzda Bulaş sonucu Bakteriyel Prostatit paylaşımları.

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Forumumuzda Bulaş sonucu Bakteriyel Prostatit paylaşımları.

Mesaj gönderen kadir »

Literatürde ,dünya genelinde Kronik Prostatit vakalarının %95 nonbakteriel oldugu yazarken Forumumuzda bu popülasyon tam tersi diyebiliriz. %95 oranında cinsel bulaş hikayeleri ile sıklıkla karşılaşmaktayız.
Bu oranın yüksek olması sanırım lokal olarak yabancı popülasyonun ülkemizde çoğalması, cinsel korunmaya özen gösterme bilincine sahip olmayışımız ve toplumumuz genelinde bir cinsel açlık psikozu olması ile alakalıdır.
Bu vesile ile cinsel ilişki esnasında hijyen kuralları ve korunma yöntemlerine önem verilmesi hususunu buradan paylaşma ihtiyacı duydum.
Sabir
Hastalık Başlangıç Yılı: 2015

Re: Forumumuzda Bulaş sonucu Bakteriyel Prostatit paylaşımları.

Mesaj gönderen Sabir »

Bu hastalık dünyada yaygın mı bilmiyorum ama sokakta gördüğüm çoğu insana bakınca herşey yolunda gibi görünüyor
Sanma ki dert sadece sende var. Sende ki derdi nimet sayanlar var.
yenicezseni
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Mesaj gönderen yenicezseni »

Sabir yazdı: 12.01.2025 - 19:13 Bu hastalık dünyada yaygın mı bilmiyorum ama sokakta gördüğüm çoğu insana bakınca herşey yolunda gibi görünüyor
Ayni fikirdeyim hocam vallaha artik okulda insanlari gorunce uzuntuden gozlerim doluyor benim .Sanmiyorum bu kadar yaygin oldugunu ya .Olsa mesela insanlar bu kadar mutlu enerjik olamaz.
tenistopu

Mesaj gönderen tenistopu »

Bu konu biraz şöyle bir durumu andırıyor: Psikiyatristlerin bir sözü vardır, "Bize gerçek hastalar gelmez, onların hasta ettikleri gelir." Bu da biraz onun gibi. Buraya gerçekten keraneciler gelmez , ayda yılda bir kez yaramazlık yapıp sonra "Aman, ben ne yaptım!" psikozuna girenler gelir... bunun gibi .