Mastürbasyon, Sex ve Prostatit ilişkisi
Mastürbasyon, Sex ve Prostatit ilişkisi
Yaklaşık bir yıldır prostatit hastasıyım tek şikayetim idrarda ve boşalmada yanma. Zaten bu hastalığa depresif bir dönemde günde en az bir mast yaptığım zaman yakalandım. Mastı azaltırsam yanmalarım azalıyor ama tekrar yapınca tekrar başlıyor. Bunun perhizi nasıl olmalı yani haftada bir mi iki mi bu konuda deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim. Birde forumda sex in masturbasyon gibi zarar vermediği hatta düzenli sexin aksine faydalı olabileceği yazılmış. Mast ile sexteki boşalma sistemi aynı değilmi nasıl oluyorda mast zarar verirken sex faydalı oluyor.
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Re: Mastürbasyon, Sex ve Prostatit ilişkisi
Cinsel perhiz hocam cinsel perhiz ... lütfen siz de cinsel perhiz yapin .
-
heisenberg
Daha bugün bununla ilgili başlık açtım detaylıca açıkladım olayı. Buyur link: viewtopic.php?f=2&t=10377&p=155393#p155393
Bir şey sana iyi geliyorsa neden bırakıyorsun devam etsene kardeşim. Bu hastalık öyle 1 haftada düzelecek bir iş değil ki sabırlı ol ve cinsel perhize devam et
Bir şey sana iyi geliyorsa neden bırakıyorsun devam etsene kardeşim. Bu hastalık öyle 1 haftada düzelecek bir iş değil ki sabırlı ol ve cinsel perhize devam et
evet yazınızı okudum teşekkür ederim. bir ay perhiz yapmaya çalışacağım umarım başarırım. insan boşlukta olunca el oraya gidiyor engel olamıyorum.heisenberg yazdı: ↑09.01.2025 - 22:38 Daha bugün bununla ilgili başlık açtım detaylıca açıkladım olayı. Buyur link: viewtopic.php?f=2&t=10377&p=155393#p155393
-
yenicezseni
Bir ay yapacagina iyilesene kadar yapsana reisadige yazdı: ↑09.01.2025 - 23:12evet yazınızı okudum teşekkür ederim. bir ay perhiz yapmaya çalışacağım umarım başarırım. insan boşlukta olunca el oraya gidiyor engel olamıyorum.heisenberg yazdı: ↑09.01.2025 - 22:38 Daha bugün bununla ilgili başlık açtım detaylıca açıkladım olayı. Buyur link: viewtopic.php?f=2&t=10377&p=155393#p155393
yenicezseni yazdı: ↑09.01.2025 - 23:51Bir ay yapacagina iyilesene kadar yapsana reisadige yazdı: ↑09.01.2025 - 23:12evet yazınızı okudum teşekkür ederim. bir ay perhiz yapmaya çalışacağım umarım başarırım. insan boşlukta olunca el oraya gidiyor engel olamıyorum.heisenberg yazdı: ↑09.01.2025 - 22:38 Daha bugün bununla ilgili başlık açtım detaylıca açıkladım olayı. Buyur link: viewtopic.php?f=2&t=10377&p=155393#p155393
Bir şey sana iyi geliyorsa neden bırakıyorsun devam etsene kardeşim. Bu hastalık öyle 1 haftada düzelecek bir iş değil ki sabırlı ol ve cinsel perhize devam et![]()
-
yenicezseni
Niye olmasinadige yazdı: ↑10.01.2025 - 00:01nasıl olacak o iş reis olmuyor iste
Cinsel isteksizlik neden oluyor peki ? Organı kullanmadikca daha da köreliyor.
adige yazdı: ↑09.01.2025 - 21:35 Yaklaşık bir yıldır prostatit hastasıyım tek şikayetim idrarda ve boşalmada yanma. Zaten bu hastalığa depresif bir dönemde günde en az bir mast yaptığım zaman yakalandım. Mastı azaltırsam yanmalarım azalıyor ama tekrar yapınca tekrar başlıyor. Bunun perhizi nasıl olmalı yani haftada bir mi iki mi bu konuda deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim. Birde forumda sex in masturbasyon gibi zarar vermediği hatta düzenli sexin aksine faydalı olabileceği yazılmış. Mast ile sexteki boşalma sistemi aynı değilmi nasıl oluyorda mast zarar verirken sex faydalı oluyor.
Kardeşim geçmiş olsun
Cinsel istek nasıl peki ? Fazla olduğu için mi mast. yapıyorsun
Mesela bende istek az bayağı?
cinsel istek iyi bende azalma yok. evet o yüzden mast. yapıyorum.akoray yazdı: ↑11.01.2025 - 20:07adige yazdı: ↑09.01.2025 - 21:35 Yaklaşık bir yıldır prostatit hastasıyım tek şikayetim idrarda ve boşalmada yanma. Zaten bu hastalığa depresif bir dönemde günde en az bir mast yaptığım zaman yakalandım. Mastı azaltırsam yanmalarım azalıyor ama tekrar yapınca tekrar başlıyor. Bunun perhizi nasıl olmalı yani haftada bir mi iki mi bu konuda deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim. Birde forumda sex in masturbasyon gibi zarar vermediği hatta düzenli sexin aksine faydalı olabileceği yazılmış. Mast ile sexteki boşalma sistemi aynı değilmi nasıl oluyorda mast zarar verirken sex faydalı oluyor.
Kardeşim geçmiş olsun
Cinsel istek nasıl peki ? Fazla olduğu için mi mast. yapıyorsun
Mesela bende istek az bayağı?
aylarca dayanacak kadar nefsime hakim değilim.yenicezseni yazdı: ↑10.01.2025 - 00:43Niye olmasin
-
yenicezseni