Kasıkta şişen lenf bezi ne zaman iner?
Kasıkta şişen lenf bezi ne zaman iner?
Arkadaşlar sol tarafta tam kasıktada değil penisin biraz üstünde 4-5 gündür bir şişlik var. Genel cerrahiye henüz randevu alamadığım için aile hekimine gittim fıtık yada lenf bezi şişmesi olabilir dedi Klamoks 1000mg ve ağrı kesici verdi eğer geçmez ise genel cerrahiye gidip ultrason çektirmem gerektiğini söyledi. 10 yılı aşkın süredir prostatit rahatsızlığı olan bir insan olarak fıtıktan ziyade lenf bezi şişmesi ihtimalini daha çok düşünüyorum. Çünkü bu rahatsızlık ilk çıktığı zamanlarda benzer sorun yaşamıştım fıtık şüphesiyle gitmiştim kas spazmı sinir sıkışması demişlerdi ayrıca sırt üstü uzandığım zamanda parmağımla şişliği farkedebiliyorum fıtık olsa geri gitmesi lazım normalde. İnternete baktığımda lenf bezi şişmesi 3-4 hafta içinde kendiliğinden geçer diyorlar. Benzer durumu yaşayan varmı? Antibiyotik ile geçiyor mu bu?
Re: Kasıkta şişen lenf bezi ne zaman iner?
Bende de olmuştu kendiliğinden geçtialper1993 yazdı: ↑02.01.2025 - 09:41 Arkadaşlar sol tarafta tam kasıktada değil penisin biraz üstünde 4-5 gündür bir şişlik var. Genel cerrahiye henüz randevu alamadığım için aile hekimine gittim fıtık yada lenf bezi şişmesi olabilir dedi Klamoks 1000mg ve ağrı kesici verdi eğer geçmez ise genel cerrahiye gidip ultrason çektirmem gerektiğini söyledi. 10 yılı aşkın süredir prostatit rahatsızlığı olan bir insan olarak fıtıktan ziyade lenf bezi şişmesi ihtimalini daha çok düşünüyorum. Çünkü bu rahatsızlık ilk çıktığı zamanlarda benzer sorun yaşamıştım fıtık şüphesiyle gitmiştim kas spazmı sinir sıkışması demişlerdi ayrıca sırt üstü uzandığım zamanda parmağımla şişliği farkedebiliyorum fıtık olsa geri gitmesi lazım normalde. İnternete baktığımda lenf bezi şişmesi 3-4 hafta içinde kendiliğinden geçer diyorlar. Benzer durumu yaşayan varmı? Antibiyotik ile geçiyor mu bu?
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Hocam ben sizin yerinizde olsam (antilerden fayda gormediginizi kale aliyorum ben fayda gormeme ragmen yapiyorum bu egzersizleri ) CPPS egzersizlerine baslardim sabah ve akşam olmak üzere. En azindan agrilarinizi rahatlatir.alper1993 yazdı: ↑02.01.2025 - 09:41 Arkadaşlar sol tarafta tam kasıktada değil penisin biraz üstünde 4-5 gündür bir şişlik var. Genel cerrahiye henüz randevu alamadığım için aile hekimine gittim fıtık yada lenf bezi şişmesi olabilir dedi Klamoks 1000mg ve ağrı kesici verdi eğer geçmez ise genel cerrahiye gidip ultrason çektirmem gerektiğini söyledi. 10 yılı aşkın süredir prostatit rahatsızlığı olan bir insan olarak fıtıktan ziyade lenf bezi şişmesi ihtimalini daha çok düşünüyorum. Çünkü bu rahatsızlık ilk çıktığı zamanlarda benzer sorun yaşamıştım fıtık şüphesiyle gitmiştim kas spazmı sinir sıkışması demişlerdi ayrıca sırt üstü uzandığım zamanda parmağımla şişliği farkedebiliyorum fıtık olsa geri gitmesi lazım normalde. İnternete baktığımda lenf bezi şişmesi 3-4 hafta içinde kendiliğinden geçer diyorlar. Benzer durumu yaşayan varmı? Antibiyotik ile geçiyor mu bu?
Bunu yazin youtubea ve sabah aksam diyafram nefesine dikkat ederek yapin.
overcome male pelvic floor dysfunction-30 minute healing routine/stretches
Teşekkür ederim hocam sağolun denicem mutlaka. Aslında antiye başlayalı daha 2-3 gün falan oldu internete baktığımda 3-4 haftayı bulur geçmesi diyor. Zaten kronik prostatit ten dolayı ağrıyla sızıyla yaşamaya alıştım artık onu yadırgamıyorumda şişlik kafama takıldıyenicezseni yazdı: ↑02.01.2025 - 12:22Hocam ben sizin yerinizde olsam (antilerden fayda gormediginizi kale aliyorum ben fayda gormeme ragmen yapiyorum bu egzersizleri ) CPPS egzersizlerine baslardim sabah ve akşam olmak üzere. En azindan agrilarinizi rahatlatir.alper1993 yazdı: ↑02.01.2025 - 09:41 Arkadaşlar sol tarafta tam kasıktada değil penisin biraz üstünde 4-5 gündür bir şişlik var. Genel cerrahiye henüz randevu alamadığım için aile hekimine gittim fıtık yada lenf bezi şişmesi olabilir dedi Klamoks 1000mg ve ağrı kesici verdi eğer geçmez ise genel cerrahiye gidip ultrason çektirmem gerektiğini söyledi. 10 yılı aşkın süredir prostatit rahatsızlığı olan bir insan olarak fıtıktan ziyade lenf bezi şişmesi ihtimalini daha çok düşünüyorum. Çünkü bu rahatsızlık ilk çıktığı zamanlarda benzer sorun yaşamıştım fıtık şüphesiyle gitmiştim kas spazmı sinir sıkışması demişlerdi ayrıca sırt üstü uzandığım zamanda parmağımla şişliği farkedebiliyorum fıtık olsa geri gitmesi lazım normalde. İnternete baktığımda lenf bezi şişmesi 3-4 hafta içinde kendiliğinden geçer diyorlar. Benzer durumu yaşayan varmı? Antibiyotik ile geçiyor mu bu?
Bunu yazin youtubea ve sabah aksam diyafram nefesine dikkat ederek yapin.
overcome male pelvic floor dysfunction-30 minute healing routine/stretches
Ne kadar sürede geçmişti ?asosyal1 yazdı: ↑02.01.2025 - 11:08Bende de olmuştu kendiliğinden geçtialper1993 yazdı: ↑02.01.2025 - 09:41 Arkadaşlar sol tarafta tam kasıktada değil penisin biraz üstünde 4-5 gündür bir şişlik var. Genel cerrahiye henüz randevu alamadığım için aile hekimine gittim fıtık yada lenf bezi şişmesi olabilir dedi Klamoks 1000mg ve ağrı kesici verdi eğer geçmez ise genel cerrahiye gidip ultrason çektirmem gerektiğini söyledi. 10 yılı aşkın süredir prostatit rahatsızlığı olan bir insan olarak fıtıktan ziyade lenf bezi şişmesi ihtimalini daha çok düşünüyorum. Çünkü bu rahatsızlık ilk çıktığı zamanlarda benzer sorun yaşamıştım fıtık şüphesiyle gitmiştim kas spazmı sinir sıkışması demişlerdi ayrıca sırt üstü uzandığım zamanda parmağımla şişliği farkedebiliyorum fıtık olsa geri gitmesi lazım normalde. İnternete baktığımda lenf bezi şişmesi 3-4 hafta içinde kendiliğinden geçer diyorlar. Benzer durumu yaşayan varmı? Antibiyotik ile geçiyor mu bu?
Arkadaşlar lenf bezi ile ilgili bende birşey sormak istiyorum. 2 seneyi geçkin boynumda lenfler şişik bitanesi baya büyüdüğünde 2 sene önce doktora gitmiştim ultrasonda reaktif dedi antibiyotik verdi içince küçüldü bu lenf bezi ama kaybolmadı hep öyle kaldı bu normal mi yada neden böyle dişlerden felan olabilirmi antibiyotikle küçülmesi iyidir diye üstüne düşmedim ama o zaman 2-3 kez doktora gittim önemli değil dediler
Genel cerrahiye görünme, kasık fıtığı diye seni ameliyata almaya çalışırlar. Zamanla geçer...
1 ayda geçmiştialper1993 yazdı: ↑02.01.2025 - 15:03Ne kadar sürede geçmişti ?asosyal1 yazdı: ↑02.01.2025 - 11:08Bende de olmuştu kendiliğinden geçtialper1993 yazdı: ↑02.01.2025 - 09:41 Arkadaşlar sol tarafta tam kasıktada değil penisin biraz üstünde 4-5 gündür bir şişlik var. Genel cerrahiye henüz randevu alamadığım için aile hekimine gittim fıtık yada lenf bezi şişmesi olabilir dedi Klamoks 1000mg ve ağrı kesici verdi eğer geçmez ise genel cerrahiye gidip ultrason çektirmem gerektiğini söyledi. 10 yılı aşkın süredir prostatit rahatsızlığı olan bir insan olarak fıtıktan ziyade lenf bezi şişmesi ihtimalini daha çok düşünüyorum. Çünkü bu rahatsızlık ilk çıktığı zamanlarda benzer sorun yaşamıştım fıtık şüphesiyle gitmiştim kas spazmı sinir sıkışması demişlerdi ayrıca sırt üstü uzandığım zamanda parmağımla şişliği farkedebiliyorum fıtık olsa geri gitmesi lazım normalde. İnternete baktığımda lenf bezi şişmesi 3-4 hafta içinde kendiliğinden geçer diyorlar. Benzer durumu yaşayan varmı? Antibiyotik ile geçiyor mu bu?
bende de aynısı var sag ve sol loblarda şişlik, takmıyorum zamanla gecer elbet.4 ay bitiyoralper1993 yazdı: ↑02.01.2025 - 09:41 Arkadaşlar sol tarafta tam kasıktada değil penisin biraz üstünde 4-5 gündür bir şişlik var. Genel cerrahiye henüz randevu alamadığım için aile hekimine gittim fıtık yada lenf bezi şişmesi olabilir dedi Klamoks 1000mg ve ağrı kesici verdi eğer geçmez ise genel cerrahiye gidip ultrason çektirmem gerektiğini söyledi. 10 yılı aşkın süredir prostatit rahatsızlığı olan bir insan olarak fıtıktan ziyade lenf bezi şişmesi ihtimalini daha çok düşünüyorum. Çünkü bu rahatsızlık ilk çıktığı zamanlarda benzer sorun yaşamıştım fıtık şüphesiyle gitmiştim kas spazmı sinir sıkışması demişlerdi ayrıca sırt üstü uzandığım zamanda parmağımla şişliği farkedebiliyorum fıtık olsa geri gitmesi lazım normalde. İnternete baktığımda lenf bezi şişmesi 3-4 hafta içinde kendiliğinden geçer diyorlar. Benzer durumu yaşayan varmı? Antibiyotik ile geçiyor mu bu?
1 ayda uzun bir süre ya gece yatarken bile rahatsız ediyo fıtık gibi uzanınca içeri kaçan bişey olsa eyvallah bu öylede değil sadece sırt üstü yatabiliyorum şişlik solda olduğu için sol tarafa dönünce anında baskı yapıyo zangır zangır ağrı yapıyo bide komple sol bacağıma vuruyor ağrısı. Gün içinde bazen iner gibi oluyor sonra tekrar şişiyor rahat hareket edemiyosun hele eğilmek çömelmek ayakkabı bağlamak bile çok sıkıntılı. 3 gündür falan klamoks 1000 mg yutuyorum ama pek faydası olmadı daha kırılgan hissediyorum ve hafif mide bulantısı yapıyor. Umarım 1 aydan kısa sürede geçer.
Hocam internette 3-4 hafta içinde geçer yazıyor sizin 4 ay olmuş nasıl dayandınız ben neredeyse 1 hafta oldu zor dayanıyorum hayat kalitemi daha da düşürdüewrewr yazdı: ↑02.01.2025 - 20:14bende de aynısı var sag ve sol loblarda şişlik, takmıyorum zamanla gecer elbet.4 ay bitiyoralper1993 yazdı: ↑02.01.2025 - 09:41 Arkadaşlar sol tarafta tam kasıktada değil penisin biraz üstünde 4-5 gündür bir şişlik var. Genel cerrahiye henüz randevu alamadığım için aile hekimine gittim fıtık yada lenf bezi şişmesi olabilir dedi Klamoks 1000mg ve ağrı kesici verdi eğer geçmez ise genel cerrahiye gidip ultrason çektirmem gerektiğini söyledi. 10 yılı aşkın süredir prostatit rahatsızlığı olan bir insan olarak fıtıktan ziyade lenf bezi şişmesi ihtimalini daha çok düşünüyorum. Çünkü bu rahatsızlık ilk çıktığı zamanlarda benzer sorun yaşamıştım fıtık şüphesiyle gitmiştim kas spazmı sinir sıkışması demişlerdi ayrıca sırt üstü uzandığım zamanda parmağımla şişliği farkedebiliyorum fıtık olsa geri gitmesi lazım normalde. İnternete baktığımda lenf bezi şişmesi 3-4 hafta içinde kendiliğinden geçer diyorlar. Benzer durumu yaşayan varmı? Antibiyotik ile geçiyor mu bu?
Aşırı bir şişlik yok, ödem gibi duruyor, özellikle solda, çok fazla bir ağrısı yok o yüzden üstüne gitmedim, kaslarla alakalı olabilir, pelvik mrimda bir şey yazmadı o bölgeyle ilgili. sizdeki çok mu şiş peki, ağrı varmi?alper1993 yazdı: ↑03.01.2025 - 12:35Hocam internette 3-4 hafta içinde geçer yazıyor sizin 4 ay olmuş nasıl dayandınız ben neredeyse 1 hafta oldu zor dayanıyorum hayat kalitemi daha da düşürdüewrewr yazdı: ↑02.01.2025 - 20:14bende de aynısı var sag ve sol loblarda şişlik, takmıyorum zamanla gecer elbet.4 ay bitiyoralper1993 yazdı: ↑02.01.2025 - 09:41 Arkadaşlar sol tarafta tam kasıktada değil penisin biraz üstünde 4-5 gündür bir şişlik var. Genel cerrahiye henüz randevu alamadığım için aile hekimine gittim fıtık yada lenf bezi şişmesi olabilir dedi Klamoks 1000mg ve ağrı kesici verdi eğer geçmez ise genel cerrahiye gidip ultrason çektirmem gerektiğini söyledi. 10 yılı aşkın süredir prostatit rahatsızlığı olan bir insan olarak fıtıktan ziyade lenf bezi şişmesi ihtimalini daha çok düşünüyorum. Çünkü bu rahatsızlık ilk çıktığı zamanlarda benzer sorun yaşamıştım fıtık şüphesiyle gitmiştim kas spazmı sinir sıkışması demişlerdi ayrıca sırt üstü uzandığım zamanda parmağımla şişliği farkedebiliyorum fıtık olsa geri gitmesi lazım normalde. İnternete baktığımda lenf bezi şişmesi 3-4 hafta içinde kendiliğinden geçer diyorlar. Benzer durumu yaşayan varmı? Antibiyotik ile geçiyor mu bu?
Bende de sol tarafta duruyor arada sırada ağrı yapıyor bazen iniyor gibi hissediyorum bazen de tam tersi şişiyor gibi hissediyorum çok hassas bişey sanırım ama dışarıdan bakınca sol tarafta sanki bişey ısırınca deri şişer ya öyle bir şişlik var yani bölgesel bir şişlik ister istemez yatarken yürürken hareket alanımı zorluyor ayaklarım üşüdüğünde ağrı daha da artıyor gibi hissediyorum ama genel olarak kasıkta sürekli bir yanma hali var. Eğilme hareketi yaptığımda vs sıkıştırıyor biraz. İlk defa başıma geldiği için endişelendim biraz hatta normalde internette bile 3-4 hafta içinde geçer diye yazarken sizin 4 aydır bununla baş ediyor olmanız beni daha da endişelendirdi acaba geçmezse diyeewrewr yazdı: ↑03.01.2025 - 12:49Aşırı bir şişlik yok, ödem gibi duruyor, özellikle solda, çok fazla bir ağrısı yok o yüzden üstüne gitmedim, kaslarla alakalı olabilir, pelvik mrimda bir şey yazmadı o bölgeyle ilgili. sizdeki çok mu şiş peki, ağrı varmi?
Endişelenme hocam, foruma ilk girdigimde olup bitiyordum, enfeksiyon varsa antibiyotik, yoksa kas ve sinirsel. Olay bu bence, kaslardaki inflamasyon bile şişlik yaratabilir, ultrason, mr gibi tetikleri yaptırdınız diye düşünüyorum, 8 yıllık hastaymissinizalper1993 yazdı: ↑03.01.2025 - 14:49Bende de sol tarafta duruyor arada sırada ağrı yapıyor bazen iniyor gibi hissediyorum bazen de tam tersi şişiyor gibi hissediyorum çok hassas bişey sanırım ama dışarıdan bakınca sol tarafta sanki bişey ısırınca deri şişer ya öyle bir şişlik var yani bölgesel bir şişlik ister istemez yatarken yürürken hareket alanımı zorluyor ayaklarım üşüdüğünde ağrı daha da artıyor gibi hissediyorum ama genel olarak kasıkta sürekli bir yanma hali var. Eğilme hareketi yaptığımda vs sıkıştırıyor biraz. İlk defa başıma geldiği için endişelendim biraz hatta normalde internette bile 3-4 hafta içinde geçer diye yazarken sizin 4 aydır bununla baş ediyor olmanız beni daha da endişelendirdi acaba geçmezse diye
Şu anki lenf şişliği ile ilgili doktora gitmedim zaten randevu bulunmuyor gitsem de adam gibi muayene etmeden teşhis koyuyolar o daha çok evlamlandırıyor beni. Bu rahatsızlık ilk baş gösterdiğinde de yıllar önce ufak bir şişlik olmuştu askerde iken ordada doktor adam gibi ultrason falan çekmeden kas spazmı sinir sıkışması diye teşhis koymuştu şu anki kadar olmasada bilye kadar bir şişlik vardı kendiliğinden geçti bir şekilde. Ayrıca yine yaşadığım coğrafyanın imkanları dahilinde yaptırabildiğim tek test aylar önce prostatımdan kendi kendime sıvı örneği alıp istanbula laba göndermekti. O test tek başına yeterli değildir tabi ama bakteri falan çıkmamıştı bunların dışında lokosit sayımı falan yaptıramadım bir türlü baya bir masrafa girip büyükşehirlere gitmem lazım bulunduğum yerde devlet hastanesinde doktorlar rastgele anti yazıp yolluyolar. Kasığımdaki şişlik içinde geçtiğimiz günlerde aile hekimine gittim 1000 mg klamoks ve ağrı kesici verdi onları kullanıyorum. Ayrıca prostatit 8 yıl değil neredeyse 15 senedir var bendeewrewr yazdı: ↑03.01.2025 - 16:32Endişelenme hocam, foruma ilk girdigimde olup bitiyordum, enfeksiyon varsa antibiyotik, yoksa kas ve sinirsel. Olay bu bence, kaslardaki inflamasyon bile şişlik yaratabilir, ultrason, mr gibi tetikleri yaptırdınız diye düşünüyorum, 8 yıllık hastaymissinizalper1993 yazdı: ↑03.01.2025 - 14:49Bende de sol tarafta duruyor arada sırada ağrı yapıyor bazen iniyor gibi hissediyorum bazen de tam tersi şişiyor gibi hissediyorum çok hassas bişey sanırım ama dışarıdan bakınca sol tarafta sanki bişey ısırınca deri şişer ya öyle bir şişlik var yani bölgesel bir şişlik ister istemez yatarken yürürken hareket alanımı zorluyor ayaklarım üşüdüğünde ağrı daha da artıyor gibi hissediyorum ama genel olarak kasıkta sürekli bir yanma hali var. Eğilme hareketi yaptığımda vs sıkıştırıyor biraz. İlk defa başıma geldiği için endişelendim biraz hatta normalde internette bile 3-4 hafta içinde geçer diye yazarken sizin 4 aydır bununla baş ediyor olmanız beni daha da endişelendirdi acaba geçmezse diye
Hocam geçmiş olsun, ben lökosit sayımı yaptirdim az çıktı antibiyotik falan kullandim ama şunu farkettim, bendede kasıklarda arada yanma var şu an olduğu gibi, hemen hemen aynı belirti, bağırsak sorunlarınız mevcutsa buda yapabiliralper1993 yazdı: ↑03.01.2025 - 17:46Şu anki lenf şişliği ile ilgili doktora gitmedim zaten randevu bulunmuyor gitsem de adam gibi muayene etmeden teşhis koyuyolar o daha çok evlamlandırıyor beni. Bu rahatsızlık ilk baş gösterdiğinde de yıllar önce ufak bir şişlik olmuştu askerde iken ordada doktor adam gibi ultrason falan çekmeden kas spazmı sinir sıkışması diye teşhis koymuştu şu anki kadar olmasada bilye kadar bir şişlik vardı kendiliğinden geçti bir şekilde. Ayrıca yine yaşadığım coğrafyanın imkanları dahilinde yaptırabildiğim tek test aylar önce prostatımdan kendi kendime sıvı örneği alıp istanbula laba göndermekti. O test tek başına yeterli değildir tabi ama bakteri falan çıkmamıştı bunların dışında lokosit sayımı falan yaptıramadım bir türlü baya bir masrafa girip büyükşehirlere gitmem lazım bulunduğum yerde devlet hastanesinde doktorlar rastgele anti yazıp yolluyolar. Kasığımdaki şişlik içinde geçtiğimiz günlerde aile hekimine gittim 1000 mg klamoks ve ağrı kesici verdi onları kullanıyorum. Ayrıca prostatit 8 yıl değil neredeyse 15 senedir var bendeewrewr yazdı: ↑03.01.2025 - 16:32Endişelenme hocam, foruma ilk girdigimde olup bitiyordum, enfeksiyon varsa antibiyotik, yoksa kas ve sinirsel. Olay bu bence, kaslardaki inflamasyon bile şişlik yaratabilir, ultrason, mr gibi tetikleri yaptırdınız diye düşünüyorum, 8 yıllık hastaymissinizalper1993 yazdı: ↑03.01.2025 - 14:49
Bende de sol tarafta duruyor arada sırada ağrı yapıyor bazen iniyor gibi hissediyorum bazen de tam tersi şişiyor gibi hissediyorum çok hassas bişey sanırım ama dışarıdan bakınca sol tarafta sanki bişey ısırınca deri şişer ya öyle bir şişlik var yani bölgesel bir şişlik ister istemez yatarken yürürken hareket alanımı zorluyor ayaklarım üşüdüğünde ağrı daha da artıyor gibi hissediyorum ama genel olarak kasıkta sürekli bir yanma hali var. Eğilme hareketi yaptığımda vs sıkıştırıyor biraz. İlk defa başıma geldiği için endişelendim biraz hatta normalde internette bile 3-4 hafta içinde geçer diye yazarken sizin 4 aydır bununla baş ediyor olmanız beni daha da endişelendirdi acaba geçmezse diyeo yüzden saldım artık böyle yaşamaya alıştım en azından şikayetlerimi hafifte olsa azaltabilirsem ne mutlu diyorum kendime. Çünkü ne yaparsam yapayım geçecek gibi durmuyor.
Evet ara ara kabızlık sorunu yaşıyorum maalesef bundan kaynaklı olabilir. Birde danışmak istediğim bir konu lenf bezlerinin şişmesi konusunda masturbasyonun bir faydası olur mu ? Hazır anti falanda kullanıyorumda mikropların dışarı atılması konusunda. Yoksa zarar mı verir dokuya daha çok?ewrewr yazdı: ↑03.01.2025 - 18:59Hocam geçmiş olsun, ben lökosit sayımı yaptirdim az çıktı antibiyotik falan kullandim ama şunu farkettim, bendede kasıklarda arada yanma var şu an olduğu gibi, hemen hemen aynı belirti, bağırsak sorunlarınız mevcutsa buda yapabiliralper1993 yazdı: ↑03.01.2025 - 17:46Şu anki lenf şişliği ile ilgili doktora gitmedim zaten randevu bulunmuyor gitsem de adam gibi muayene etmeden teşhis koyuyolar o daha çok evlamlandırıyor beni. Bu rahatsızlık ilk baş gösterdiğinde de yıllar önce ufak bir şişlik olmuştu askerde iken ordada doktor adam gibi ultrason falan çekmeden kas spazmı sinir sıkışması diye teşhis koymuştu şu anki kadar olmasada bilye kadar bir şişlik vardı kendiliğinden geçti bir şekilde. Ayrıca yine yaşadığım coğrafyanın imkanları dahilinde yaptırabildiğim tek test aylar önce prostatımdan kendi kendime sıvı örneği alıp istanbula laba göndermekti. O test tek başına yeterli değildir tabi ama bakteri falan çıkmamıştı bunların dışında lokosit sayımı falan yaptıramadım bir türlü baya bir masrafa girip büyükşehirlere gitmem lazım bulunduğum yerde devlet hastanesinde doktorlar rastgele anti yazıp yolluyolar. Kasığımdaki şişlik içinde geçtiğimiz günlerde aile hekimine gittim 1000 mg klamoks ve ağrı kesici verdi onları kullanıyorum. Ayrıca prostatit 8 yıl değil neredeyse 15 senedir var bendeo yüzden saldım artık böyle yaşamaya alıştım en azından şikayetlerimi hafifte olsa azaltabilirsem ne mutlu diyorum kendime. Çünkü ne yaparsam yapayım geçecek gibi durmuyor.
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Masturbasyon eğer prostatit tanısı aldı iseniz inflamasyonlu dokuya zarar verebilir, semptomlarınızi arttırabilir.
-
kadir
Normal ilişki üst üste yapılmadığı sürece zarar vermez. Farkı, masturbasyonun travmatik olmasıdır.
Teşekkürler Kadir hocam. Peki benim sol kasığımdaki şişlik yılbaşı sabahında ortaya çıktı alkolü yılbaşı gecesi fazla kaçırdım birbirine karıştırdım falan. Sizce kasıktaki bezlerin şişmesinin bununla bağlantısı var mı ?
-
kadir
Alkol bağışıklığı düşürür...belki enfeksiyonel bir durum vardır alkol alınca tetiklemiş olabilir. Enfeksiyonel biobelirteçlerinizi kontrol etmenizde fayda var.
Hocam sizde ne kadar şişmişti? Bende 2 cm çapında şişlik oldu ve sol bacağı biraz zorlamaya başladı çekme falan yapıyor uyuşturuyor biraz sizde de iyileşene kadar var mıydı bu belirtiler ?