Rektal tuşe ile prostat muayenesinde prostat yumuşak çıktı ve prostat sıvısı lökosit sayısı nadir çıktı. Ancak şu an aşağıdaki semptomları yaşıyorum, bu maddelerin çözümü nedir ya da normal midir?
1) İdrar: İdrar hızı, mesanede kalan idrar ve debisi ölçüldü, 3 ölçüm de normal çıktı. Ancak gün içinde idrar hissi geliyor gidiyor. Günde 5-6 kez idrara çıkıyorum. Ancak his 15-20 kez gelip gidiyor. Bazen his uzun sürüyor. Kot giydiğim için mesaneye baskı olduğu için mi oluyor anlamadım. Kızılcık suyu içiyorum, idrar söktürücü özeliği olduğu için bu mu his yapıyor? Bu hissin çözümü nedir?
2) Boşalma: Boşalırken ağrı yanma yok, biraz tazyik var, sperm beyaz ve hacimli. Ancak yapısı jöle gibi, akışkan çok değil, çok sünüyor ve penis ucunda biraz kalıyor kopmuyor. Sperm öncesi zevk suyu da benzer kıvamda, ucunda daha katımsı kalıyor. Bu kıvamı eski hale nasıl getirebiliriz?
3) İdrar kaçırma ve ıslaklık hissi: Sanki gün içinde 3-4 damla idrar boxer'a kaçıyor, ıslaklık hissediyorum bazen. İdrar yaptıktan sonra her erkek damlaları atar ben o işi çok yapmıyorum sanırım ya da idrar kaçırma oluyor. Boxerda 3-4 damla akıntı belli oluyor. Ya da zevk suyu mu akıyor bilmiyorum. Bu damla kaçırma işinin çözümü var mıdır?
4) Büyük tuvalet sonra idrar: Hiç idrarım yokken, büyük tuvalet yaparken idrar hissi geliyor ve yaklaşık 50-100 ml idrar yapıyorum. Bunu doktorlar refleks olduğunu ve normal olduğunu söyledi. Bunu yaşayan var mı?
5) Sıvı alınmasa bile idrar: Hiç su içmesem bile idrar yapıyorum. Yani 9'da idrar yaptıysam hiç su içmesem 12-1 gibi bir daha idrar yapıyorum. Doktorlar normal dedi çay vs içiliyorsa ya da vücuttaki vitamin mineraller vs sebep olur dedi. Normal midir?
6) Karıncalanma: Günde birkaç kez makat testis arasında karıncalanma oluyor. Bunu çok önemsemiyorum açıkçası ancak yine semptomlar arasına yazdım.
Kullandıklarım
Bitkisel:
- Kızılcık suyu ve macunu
- Polen
- Yeşil çay
- Bal arı sütü polen propolis karışımı
İlaç:
- Xatral
- Ligone multivitamin multimineral
Dostlarım kullandıklarım yukarıdaki semptomlara sebep olur mu? Bu maddelerin çözümü nedir? Şimdiden teşekkürler.
Semptomlar hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Re: Semptomlar hakkında yardımcı olabilir misiniz?
7) Penis ve testis hareketlilik hissetme: Bazen gün içinde penis ucuna doğru yutkunma gibi hareket hissediyorum. Testislerde de hareketlilik hissediyorum. Doktorlar bunlara normal dedi, sıcaklık değişimlerine göre testis sürekli hareket halindedir dedi. Penis ucuna doğru yutkunma gibi hareketi çözemedim.
-
tenistopu
Debi ölçümünde, üroflovmetrede herhangi bir tıkanıklık tespit edildi mi?
Grafik tamamen lineal mi?
Ultrason ile ekografi yapıldı mı?
Prostat ölçümleri normal mi?
Cinsel hayatınız düzenli mi?
Herhangi bir riskli cinsel ilişki yaşadınız mı?
"Edging" denilen, boşalma anında kendinizi tutup boşalmadan uzun süre mastürbasyon veya cinsel aktivite yapıyor musunuz?
Kaygı, stres ve öfke gibi duyguları doğru yönetebiliyor musunuz?
Uzun süre oturarak mı çalışıyorsunuz?
Kilo gibi başka bir sağlık sorununuz var mı?
"Edging" denilen, boşalma anında kendinizi tutup boşalmadan uzun süre mastürbasyon veya cinsel aktivite yapıyor musunuz?
tenistopu yazdı: ↑29.12.2024 - 20:44 Debi ölçümünde, üroflovmetrede herhangi bir tıkanıklık tespit edildi mi?
Grafik normal çıktı tıkanıklık yok.
Prostat 24cc çıktı.
Ultrason ile bakıldı sıkıntı yoktu.
Stresli dönem yaşadım, şüpheli ilişki yaşamadım.
Oturarak çalışıyorum.
Kilom yüksek maalesef.