Herpes (HPV) virüsü kaynaklı Abakteriyel CP/CPPS Tedavisi ve Sonuçları.
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Re: Herpes (HPV) virüsü kaynaklı Abakteriyel CP/CPPS Tedavisi ve Sonuçları.
Antivirus ilaçlarla rusyadan gelen Superlymph fitil ve AHCC isimli suplementle bu virüs eradike edilebiliyor. Yanlız bu takviyeyi en az 6 ay kullanmak gerekir.
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
-
kadir
Sende sağol kardeşim.
Hsv 2 virüsü inaktif iken omirilikte uykuya yatıyor defalarca farkli lab da pcr da çıkmadı ancak ureaplazma p. ve gardnella eradikasyonu sonunda bağışıklık düşünce lezyon olarak çıktı bende asiklovir krem ile (krem deriyi kurutuyor hissizlestiriyor ancak saf hindistan cevizi yağı ile bu durumda çözülmustu) dıştan valasiklovir 500x2 10 gün ile 3. gün kızarıklık dahil yok oldu ama ağrı mekanizmasini hafizama kaydettim, bu virüsten kondomla dahil korunamayız yani tek eşlilik şart toplumun çoğunda mevcut maalesef dikkatli olmalıyız karşı cinste lezyon olmasa dahi kızarıklık varsa bulaşıcı formda olduğu kabul ediliyor. Bu hsv2 için temin ettiğim superlymph ilacı protein yapıda olduğundan 2-8 C arasinda nakliye edilmeli kış ayında olunmasi avantaj 2 paket 2x10 fitil (25 birimlik) uygulamadan 3bin e mal oldu neredeyse 2 katına... ticari taktimi 10 fitillik paketlerde iki çeşit dozaji var 10 luk ve 25 birimlik buz aküsü ile getiren kişinin ilgisi sayesinde kargodan teslim aldım sonuçlarını ağrı skorlamasi yaparak mutlaka paylaşacağım.
theloner yazdı: ↑29.12.2024 - 15:08 Hsv 2 virüsü inaktif iken omirilikte uykuya yatıyor defalarca farkli lab da pcr da çıkmadı ancak ureaplazma p. ve gardnella eradikasyonu sonunda bağışıklık düşünce lezyon olarak çıktı bende asiklovir krem ile (krem deriyi kurutuyor hissizlestiriyor ancak saf hindistan cevizi yağı ile bu durumda çözülmustu) dıştan valasiklovir 500x2 10 gün ile 3. gün kızarıklık dahil yok oldu ama ağrı mekanizmasini hafizama kaydettim, bu virüsten kondomla dahil korunamayız yani tek eşlilik şart toplumun çoğunda mevcut maalesef dikkatli olmalıyız karşı cinste lezyon olmasa dahi kızarıklık varsa bulaşıcı formda olduğu kabul ediliyor. Bu hsv2 için temin ettiğim superlymph ilacı protein yapıda olduğundan 2-8 C arasinda nakliye edilmeli kış ayında olunmasi avantaj 2 paket 2x10 fitil (25 birimlik) uygulamadan 3bin e mal oldu neredeyse 2 katına... ticari taktimi 10 fitillik paketlerde iki çeşit dozaji var 10 luk ve 25 birimlik buz aküsü ile getiren kişinin ilgisi sayesinde kargodan teslim aldım sonuçlarını ağrı skorlamasi yaparak mutlaka paylaşacağım.
İdrar pcr da bende de gardnella çıktı. Şikayetlerim idrar sonrası yanma, makas bölgesinde ağrı, sağ testis ve kaşığa vuran ağrı, penis içinde sızlama geri çekilme ve meni hacminde azalma. Şikayetlerimden 3 ay sonra kaşıkla bacağın birleştiği yerde lezyon çıktı. İçi su dolu yanık yarası gibi. Ardından kuruyup yara oldular ve 5 6 tane küçük kırmızı nokta şeklinde iz bıraktılar. Şimdi bende hsv den şüphe ediyorum. Bu duruma kesinlikle hsv neden oldu. Gardnella vaginalisi doktora sordum bu bakterinin buna sebep olacağını düşünmüyorum dedi bana.
-
kadir
Gardnerella vaginalis lezyon v.s gibi oluşumlar yapmaz.
-
kadir
Her patojen vücutta referans değerleri üzerinde olup enfeksiyona sebep olursa bağışıklığı düşürür.
Sonuç ne oldu hocam?theloner yazdı: ↑29.12.2024 - 15:08 Hsv 2 virüsü inaktif iken omirilikte uykuya yatıyor defalarca farkli lab da pcr da çıkmadı ancak ureaplazma p. ve gardnella eradikasyonu sonunda bağışıklık düşünce lezyon olarak çıktı bende asiklovir krem ile (krem deriyi kurutuyor hissizlestiriyor ancak saf hindistan cevizi yağı ile bu durumda çözülmustu) dıştan valasiklovir 500x2 10 gün ile 3. gün kızarıklık dahil yok oldu ama ağrı mekanizmasini hafizama kaydettim, bu virüsten kondomla dahil korunamayız yani tek eşlilik şart toplumun çoğunda mevcut maalesef dikkatli olmalıyız karşı cinste lezyon olmasa dahi kızarıklık varsa bulaşıcı formda olduğu kabul ediliyor. Bu hsv2 için temin ettiğim superlymph ilacı protein yapıda olduğundan 2-8 C arasinda nakliye edilmeli kış ayında olunmasi avantaj 2 paket 2x10 fitil (25 birimlik) uygulamadan 3bin e mal oldu neredeyse 2 katına... ticari taktimi 10 fitillik paketlerde iki çeşit dozaji var 10 luk ve 25 birimlik buz aküsü ile getiren kişinin ilgisi sayesinde kargodan teslim aldım sonuçlarını ağrı skorlamasi yaparak mutlaka paylaşacağım.
Gayet iyi durumdayım %100 diyebilirim 10 gün daha waltrex ketoprofen haricinde sadece superlymph ile devam edeceğim ketoprofen 5. Gun sonunda mesanede ağrı yapti kesince o da kesildi. Yine de ilaç etkilerinin devamını görmek için henüz çok erken, 2 kutu daha sipariş ettim, 25 lik olanlari ikiye bölüp kullaniyorum yani bir kutu 10 fitil 20 gün yetiyor. İlacı Glacolzone uygulamasi uzerinden sipariş ettim herhangi bir sorun yasamadim . 10 günlük gilaburu suyu küründen sonra Quercetin, bromelain,polen,propolis,b12, multivitamin,d3k2, akkermensia içerikli probiyotik, cranberry ekstraktı ayrıca keten tohumu,kabak çekirdeği, ısırgan tohumu ve çörek otu yağına 90 gün devam edeceğim en sonda polstimoll 6 aylık bir kür yapacağım ayrica 3 ayda bir prostst sivisindan pcr kültür kontrollerimi yapacağım. Bu süreçte çinko ve magnezyum alımı önemli ve takviyeler aralıklı olarak, bir anda değil etiket değerlerine dikkat ederek yapay zeka destekli takviye kurlemesi yapiyorum.
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Helal olsun reis sevindim adına. Insallah yakinda bende %100um diycem .Kal saglicakla .theloner yazdı: ↑08.01.2025 - 18:24 Gayet iyi durumdayım %100 diyebilirim 10 gün daha waltrex ketoprofen haricinde sadece superlymph ile devam edeceğim ketoprofen 5. Gun sonunda mesanede ağrı yapti kesince o da kesildi. Yine de ilaç etkilerinin devamını görmek için henüz çok erken, 2 kutu daha sipariş ettim, 25 lik olanlari ikiye bölüp kullaniyorum yani bir kutu 10 fitil 20 gün yetiyor. İlacı Glacolzone uygulamasi uzerinden sipariş ettim herhangi bir sorun yasamadim . 10 günlük gilaburu suyu küründen sonra Quercetin, bromelain,polen,propolis,b12, multivitamin,d3k2, akkermensia içerikli probiyotik, cranberry ekstraktı ayrıca keten tohumu,kabak çekirdeği, ısırgan tohumu ve çörek otu yağına 90 gün devam edeceğim en sonda polstimoll 6 aylık bir kür yapacağım ayrica 3 ayda bir prostst sivisindan pcr kültür kontrollerimi yapacağım. Bu süreçte çinko ve magnezyum alımı önemli ve takviyeler aralıklı olarak, bir anda değil etiket değerlerine dikkat ederek yapay zeka destekli takviye kurlemesi yapiyorum.
-
kadir
İyi haberlerini duyunca sevindim kardeşim şifan daim olsun inş.theloner yazdı: ↑08.01.2025 - 18:24 Gayet iyi durumdayım %100 diyebilirim 10 gün daha waltrex ketoprofen haricinde sadece superlymph ile devam edeceğim ketoprofen 5. Gun sonunda mesanede ağrı yapti kesince o da kesildi. Yine de ilaç etkilerinin devamını görmek için henüz çok erken, 2 kutu daha sipariş ettim, 25 lik olanlari ikiye bölüp kullaniyorum yani bir kutu 10 fitil 20 gün yetiyor. İlacı Glacolzone uygulamasi uzerinden sipariş ettim herhangi bir sorun yasamadim . 10 günlük gilaburu suyu küründen sonra Quercetin, bromelain,polen,propolis,b12, multivitamin,d3k2, akkermensia içerikli probiyotik, cranberry ekstraktı ayrıca keten tohumu,kabak çekirdeği, ısırgan tohumu ve çörek otu yağına 90 gün devam edeceğim en sonda polstimoll 6 aylık bir kür yapacağım ayrica 3 ayda bir prostst sivisindan pcr kültür kontrollerimi yapacağım. Bu süreçte çinko ve magnezyum alımı önemli ve takviyeler aralıklı olarak, bir anda değil etiket değerlerine dikkat ederek yapay zeka destekli takviye kurlemesi yapiyorum.
Herpes simpleks tip 1 ıgg Bende pozitif çıktı değer 33 diyor bu tedavi yı baslamalımıyım yıllar önce buna yönelik ulraynada tedavı görmüştüm prostatit bundan dolayı olmıstum tedavi surecınde yüzde 60 uyu olmuştum ama ilaçlar bitmişti doktor devam etmedı haliyle yarıda kaldı sonra eski kötü halime geldım şuan orda savaşta var yardımcı kım olur kafam allak bullak