İDRAR TAHLİLLERİM TEMİZ.PROSTATİT MİYiM?
Re: İDRAR TAHLİLLERİM TEMİZ.PROSTATİT MİYiM?
MR sonucum cikti.
prostat normal boyut kontur, parankim yapisindadir, kitlesel lezyon izlenmedi.
Kan ve idrar tahlillerin temiz olması, prostat lökosit sayımı 5 olması, beni tamamen kaslara yonlendirmis bulunuyor.
prostat normal boyut kontur, parankim yapisindadir, kitlesel lezyon izlenmedi.
Kan ve idrar tahlillerin temiz olması, prostat lökosit sayımı 5 olması, beni tamamen kaslara yonlendirmis bulunuyor.
Fizyoterapiyi nerede alıyorsunuz, bu hususta bilgileri var mı acaba
Bugün aklımdaki soru işaretlerini gidermek için psa ölçümü yaptırdım, sonuçları bekliyorum. Bugün gittiğim doktor darlık olabilir dedi, ama ben buna ihtimal vermiyorum, darlik sebep olabilir, psa sonucundan sonra yol haritami kesinlestiricem. Bu hastaligi her yönüyle ele almak lazım. Prostat sıvısı lökosit düşük ise, enfeksiyon el bulgu yok ise kaslara yönelin. Çünkü buna sebep olabilecek başka organ yok.
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
uzmfztuncugrasiz
Instagram adresi
-
yenicezseni
Tesekkurler peki memnunmusunuz
1 seans gittim, kaslarım aşırı gergin bu arada.rektumdan bir miktar içeri girerek anal sfinkter kaslarıma manuel terapi yaptı, biraz rahatlama hissettim, gaz cikisim kolaylaştı, daha derinlere girmedi, kademe kademe ordaki kaslara manuel terapi yapacak.
Parmağınızı rektuma bir miktar sokup, ıkınmaya çalışın, eğer hareket yoksa kaslar gergindir. Birde mesane sfinkter kasları var, benim orasida gergin. Yıllarca yapmış olduğum yanlis mastürbasyon, enfeksiyon ve üzerine stress binince kasları perişan etti. Fizyoterapist 1 seansda etkisini göstermez, 10 hafta boyunca öneriliyor, derecesine göre.
-
yenicezseni
Anladim hocam geçmiş olsun peki ucret nasil ?
Ben 1500 TL ödedim, karın bacak ve rektum için. Yapılan işlemlere göre değişebilir.
-
yenicezseni
Seans başı bu ücret dimi ?
-
yenicezseni
PSA sonucum çıktı, 0.717 değeri çıktı.
0 - 1.4 referans aralığı. Değer normal yazıyor. 28 yaşındayım.
0 - 1.4 referans aralığı. Değer normal yazıyor. 28 yaşındayım.
İdrar miktarında azalma olmaya başladı, debisi düşüktü zaten, bugün bir miktar suyu attırdım, sık ve az idrar olmaya başladı, idrarim rengi seffaflasti, karın altı bölgemde yanma var, masaj yapınca rahatlıyor.
Fizyoterapist seans 3 oldu. Biraz daha iyiyim ama tam rahatlama olmadı. Aklım yine bakteriyel yöne doğru çekiliyor.
PSA testi, kan tahlili, idrar tahlili temiz, Pelvik MR, abdominal MR temiz.
prostat sıvısı lökosit ilk başta 5 di, sonrasında 10 genta kullandım.
Acaba inflamatuar süreçte miyim, idrar problemi, bağırsaklarimda sikismada hissediyorum, daha öncede hissettim, gerginlik soz konusu.
Antibiyotiklerle işimi bitirdim. Elma sirkesi, ev yoğurdu, probiyotik dengeli beslenmeye çalışıyorum, tabi bu arada 6 kilo verdim hastalık süresince.
İlk baştaki gibi değilim ama süreç oldukça yavaş ve inişli çıkışlı bir şekilde gelişiyor. 4 ayda bunların hepsini yaşadım.
Şimdilik takipteyim, sabırlı olmak gerekiyor. Pskiloji de çok önemli.
Fizyoterapist seans 3 oldu. Biraz daha iyiyim ama tam rahatlama olmadı. Aklım yine bakteriyel yöne doğru çekiliyor.
PSA testi, kan tahlili, idrar tahlili temiz, Pelvik MR, abdominal MR temiz.
prostat sıvısı lökosit ilk başta 5 di, sonrasında 10 genta kullandım.
Acaba inflamatuar süreçte miyim, idrar problemi, bağırsaklarimda sikismada hissediyorum, daha öncede hissettim, gerginlik soz konusu.
Antibiyotiklerle işimi bitirdim. Elma sirkesi, ev yoğurdu, probiyotik dengeli beslenmeye çalışıyorum, tabi bu arada 6 kilo verdim hastalık süresince.
İlk baştaki gibi değilim ama süreç oldukça yavaş ve inişli çıkışlı bir şekilde gelişiyor. 4 ayda bunların hepsini yaşadım.
Şimdilik takipteyim, sabırlı olmak gerekiyor. Pskiloji de çok önemli.
Merhabalar tekrardan, burayı günlük kullanıyorum, benimle aynı semptomlari yaşayan çözüm arayan arkadaşlar için.
Geçenlerde quercetin, ve arjinin takviyesi aldım, ve aldığım günden beri ilk defa bu kadar iyi hissettim kendimi, belki plasebo etkisidr diyecegim ama, penisime kan geldiğini hissettim, idrarı tazyikli bir şekilde yapabiliyorum, ortalama 250-300 ml arasında. Ağrı sızım yok, ufak ufak bazen hissettiriyor kendini ama genel olarak iyiye doğru gidiyorum.
Sanırım iyileşiyorum.
Kullandığım takviyeler;
OMEGA 3
Probiyotik
Arjinin
Quercetin
Haftada 1 fizyoterapiste devam ediyorum, en son gittiğimde tetik noktaları keşfettik, sırtüstü yatınca anuse doğru saat 2 yönündeki bölgede acı hissettim. Makat içinden ulaşılabiliyor.
Her akşam esneme egzersizleri yapıyorum. Meditasyon yaparak pelvik bolgemi gevşetme ye calisiyorum
İyilesmeme sebep olan arjinin, mi quercetin mi bilmiyorum, ama iyiye gidiyorum arkadaşlar, inşallah böyle devam eder.
Darısı başınıza.
Geçenlerde quercetin, ve arjinin takviyesi aldım, ve aldığım günden beri ilk defa bu kadar iyi hissettim kendimi, belki plasebo etkisidr diyecegim ama, penisime kan geldiğini hissettim, idrarı tazyikli bir şekilde yapabiliyorum, ortalama 250-300 ml arasında. Ağrı sızım yok, ufak ufak bazen hissettiriyor kendini ama genel olarak iyiye doğru gidiyorum.
Sanırım iyileşiyorum.
Kullandığım takviyeler;
OMEGA 3
Probiyotik
Arjinin
Quercetin
Haftada 1 fizyoterapiste devam ediyorum, en son gittiğimde tetik noktaları keşfettik, sırtüstü yatınca anuse doğru saat 2 yönündeki bölgede acı hissettim. Makat içinden ulaşılabiliyor.
Her akşam esneme egzersizleri yapıyorum. Meditasyon yaparak pelvik bolgemi gevşetme ye calisiyorum
İyilesmeme sebep olan arjinin, mi quercetin mi bilmiyorum, ama iyiye gidiyorum arkadaşlar, inşallah böyle devam eder.
Darısı başınıza.
-
yenicezseni
Hocam kullandiginiz quercetin ve arjininin markalari ve kac mg olduklarini soyler misiniz
Solgar quercetin complex günde 2 x 1
Solgar arjinin 500 mg günde 1 x1
Solgar arjinin 500 mg günde 1 x1
Kaslarınız gerginse, inflamatuar süreçteyseniz, fizyoterapiste gidip makat içi tedavi yaptırmanızı tavsiye ederim, kaslar gergin kaldığı müddetçe, kaslar bölgeye inflamasyon vermeye devam edecektir. Ve bağırsaklar çok önemli, her ne kadar elma sirkesi, ev yoğurdu probiyotik bazından zengin olsada, geniş spektrumlu probiyotik gerekiyor, bunun için natures supreme tavsiye edebilirim.yenicezseni yazdı: ↑14.12.2024 - 17:57 Hocam kullandiginiz quercetin ve arjininin markalari ve kac mg olduklarini soyler misiniz
-
yenicezseni
Hocam ben cpps egzersizleri yapiyorum şuansa ve antiinflamatuar surecteyim .Bir yandan da 6 7 tane takviye aliyorum .
Acikcasi suanda makat ici egzersize gerek var mi bilmiyorum .Yaptiklarim yeterli gibi hissediyorum.Suandaki amacim lokositi 1 yil sabit tutmak.
Acikcasi suanda makat ici egzersize gerek var mi bilmiyorum .Yaptiklarim yeterli gibi hissediyorum.Suandaki amacim lokositi 1 yil sabit tutmak.
Egerki idrarın son damlalarını atamiyorsaniz, anlamışsındır ne demek istediğimi, kasariz habi kendimizi son damlalarını atarız, o refleks yok ise, anüs ve etrafındaki kaslar gerginse, makat içi gerekli olabiliyor, eğer ki zaten bunlarda bir sorun yoksa egzersiz yeterli olacaktır diye düşünüyorum.yenicezseni yazdı: ↑14.12.2024 - 18:30 Hocam ben cpps egzersizleri yapiyorum şuansa ve antiinflamatuar surecteyim .Bir yandan da 6 7 tane takviye aliyorum .
Çünkü bu kaslar derindeler, yüzeysel olarak onları gevşetmek tam mümkün olmayabiliyor.
merhabalar herkese, şimdiden iyi seneler, sağlıklı ve mutlu yıllar, inşallah bu hastalığı atlatırsınız dostlar.
süreç çok yavaş ve inişli çıkışlı ilerliyor, 3 gun once uzun sure ereksiyonda kaldım ve hafif kendini gösterdi, tekrardan toparladım. öncelikle şunu soyliyim masturbasyondan ve uzun sureli ereksiyondan uzak durun, kaslar zaten kötü, üstüne yük bindirirsiniz hiç gerek yok, bu konu forumda daha öncede diilendirilmiş ama mutlaka perhiz yapın arkadaşlar.
durumum iyiye doğru gidiyor, yani eskisi gibi değilim, ama çokta süper değilim, 5 ayda %65 lere ulaştım. semptomlar bir gelip gidebilir hiç kafanıza takmayın.
pelvik taban fizyoterapistine devam ediyorum, aynı zamanda esneme egzersizlerini hergün mutlaka yapmaya özen gösteriyorum.
bu raddeye gelmem de bu forumun emeği çok, basta kadir abi olmak üzere emeği gecen herkese tesekkur ederim.her bilgiye ulaşabilirsiniz burda..sizler sayesinde 5 ayda bu kadar hızlı bir gelişim gösterdim.
sabredin arkadaşlar hepimiz iyileşeceğiz....
süreç çok yavaş ve inişli çıkışlı ilerliyor, 3 gun once uzun sure ereksiyonda kaldım ve hafif kendini gösterdi, tekrardan toparladım. öncelikle şunu soyliyim masturbasyondan ve uzun sureli ereksiyondan uzak durun, kaslar zaten kötü, üstüne yük bindirirsiniz hiç gerek yok, bu konu forumda daha öncede diilendirilmiş ama mutlaka perhiz yapın arkadaşlar.
durumum iyiye doğru gidiyor, yani eskisi gibi değilim, ama çokta süper değilim, 5 ayda %65 lere ulaştım. semptomlar bir gelip gidebilir hiç kafanıza takmayın.
pelvik taban fizyoterapistine devam ediyorum, aynı zamanda esneme egzersizlerini hergün mutlaka yapmaya özen gösteriyorum.
bu raddeye gelmem de bu forumun emeği çok, basta kadir abi olmak üzere emeği gecen herkese tesekkur ederim.her bilgiye ulaşabilirsiniz burda..sizler sayesinde 5 ayda bu kadar hızlı bir gelişim gösterdim.
-
yenicezseni
Hocam peki şuanda kalan şikayetleriniz neler ?ewrewr yazdı: ↑23.12.2024 - 20:49 merhabalar herkese, şimdiden iyi seneler, sağlıklı ve mutlu yıllar, inşallah bu hastalığı atlatırsınız dostlar.
kasıklarda hafif şişkinlik, gaz ve bagırsak guruldaması, kaslar bir miktar gergin, eskisi gibi değil.yenicezseni yazdı: ↑23.12.2024 - 21:23Hocam peki şuanda kalan şikayetleriniz neler ?ewrewr yazdı: ↑23.12.2024 - 20:49 merhabalar herkese, şimdiden iyi seneler, sağlıklı ve mutlu yıllar, inşallah bu hastalığı atlatırsınız dostlar.
-
yenicezseni
Agri/sizlama/yanma semptomunuz tamamen bitti mi ?ewrewr yazdı: ↑23.12.2024 - 21:41kasıklarda hafif şişkinlik, gaz ve bagırsak guruldaması, kaslar bir miktar gergin, eskisi gibi değil.yenicezseni yazdı: ↑23.12.2024 - 21:23Hocam peki şuanda kalan şikayetleriniz neler ?ewrewr yazdı: ↑23.12.2024 - 20:49 merhabalar herkese, şimdiden iyi seneler, sağlıklı ve mutlu yıllar, inşallah bu hastalığı atlatırsınız dostlar.
Buarada gaz ve bagirsak guruldamasi icin dogal elma sirkesini tavsiye ederim siddetle .1 ayda bitirdim ben dogal elma sirkesi ile .