Sürekli idrar hissi
Sürekli idrar hissi
Merhaba arkadaslar ben herseye katlaniyorum fakat bu sürekli idrar hissi beni intihara sürükliycek neredeyse buna bi care bulan varmi aranizda bide pelvik bolgemu cok gucsuz hissediyorum gulerken bile idrar hissi geliyor idrar ve prostat sivi kültürlerim hep temiz geliyor.
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Re: Sürekli idrar hissi
Prostat sivisindan lokosit baktirdiniz mi ?
En lanet semptom yalnız değilsinHasancrkk yazdı: ↑07.12.2024 - 21:27 Merhaba arkadaslar ben herseye katlaniyorum fakat bu sürekli idrar hissi beni intihara sürükliycek neredeyse buna bi care bulan varmi aranizda bide pelvik bolgemu cok gucsuz hissediyorum gulerken bile idrar hissi geliyor idrar ve prostat sivi kültürlerim hep temiz geliyor.
Hayatta sifir zevk aliyorum 4 senedir allaha sukur cok iyiydim hic bir semptomum yoktu gene basladik donduk basa neyi yanlis yaptim onuda anlamiyorum.
Burada ona bakan doktor yok malesef yaptiramiyorum normal ozel hastanelere bakiyormu?
-
yenicezseni
Ankarada Avni Uysal
Istanbulda Levent Turk ve Zafer Oyman var hocam.
Manisada da bi doktor vardi hatirlamiyorum ismini ama youtubea yazarsaniz cikiyor .
Ha bide eskisehirde huseyin hoca var
Manisada da bi doktor vardi hatirlamiyorum ismini ama youtubea yazarsaniz cikiyor .
Ben antalyada yasiyorum malesef oralar cok masrafli olur bana.yenicezseni yazdı: ↑07.12.2024 - 22:09 Ankarada Avni Uysal
-
yenicezseni
Antalyada da baktirabilirsin .
"ınsect" nickli arkadaş orada yasiyo baktirmisti.
"ınsect" nickli arkadaş orada yasiyo baktirmisti.