Lökosit odaklı tedaviye basliyoruz

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
Urolog8
Hastalık Başlangıç Yılı: 2017

Lökosit odaklı tedaviye basliyoruz

Mesaj gönderen Urolog8 »

Arkadaşlar merhaba..Ben Dr Levent Türk .Lökosit odaklı tedaviye başlıyoruz. Ayrıca PCR ve kültür de almaktayız.
yenicezseni
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Re: Lökosit odaklı tedaviye basliyoruz

Mesaj gönderen yenicezseni »

Urolog8 yazdı: 05.12.2024 - 18:55 Arkadaşlar merhaba..Ben Dr Levent Türk .Lökosit odaklı tedaviye başlıyoruz. Ayrıca PCR ve kültür de almaktayız.
Hocam sonunda dogru yolu buldunuz vallaha ya .Teşekkur ederiz .Peki ücretler nasıl ?
yenicezseni

KroKronik yazdı: 05.12.2024 - 18:58 Bunun yanlış olduğuyla ilgili tonla mesaj atıp şimdi bunu yapmak çok tutarsız.
Senin yaptigin hareketler , soyledigin cogu söz de çok tutarsız sana bir şey diyo muyuz biz. Ayrica şimdi bu durumdan sana ne ? Adam gelmiş burada bize yardimci olmaya calisiyor sen niye çomak sokuyorsun ?
Urolog8

Mesaj gönderen Urolog8 »

Valla ücretleri tam belirlemedik ancak muayene ücreti 2000 TL. Lökosit bakma ve sıvı alma ücreti de 2000 TL olur heralde
yenicezseni

Hocam sen 4k aliyosun Zafer hoca 5k aliyo ve adamda yillarin tecrubesi var .Sen bu ucretlerle musteri bulamazsin benden soylemesi .Sana gelecek adam derki 1k daha vereyim Zafer hocaya gideyim .Size tavsiyem bari sivi alma ve lokosit bakmayi 1k yapin hocam .
Urolog8

Mesaj gönderen Urolog8 »

Tamam öyle olsun .☺️
yenicezseni

Cidden eğer 1k olacaksa forum adina tesekkur ediyorum.
Urolog8

Mesaj gönderen Urolog8 »

Olur abicim forum öyle istiyorsa yaparım ben
yenicezseni

Tamamdır saol
Urolog8

Mesaj gönderen Urolog8 »

yenicezseni yazdı: 05.12.2024 - 19:30 Tamamdır saol
Rica ederim.
isogu06
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

Mesaj gönderen isogu06 »

Lökosite hastanın da aynı anda bakma ve sayma ihtimali olacak mı hocam?
Urolog8

Mesaj gönderen Urolog8 »

Tabi neden olmasin
Urolog8

Mesaj gönderen Urolog8 »

Öyle de laboratuarı için içine sokarsak maliyet çok artar krokronik.isletmenin kuralları da var onu da eş geçmemek gerekiyor.ben en ucuz bir şekilde bu hizmeti vermeye daha doğrusu prostatit hastalarıyla bir frekans tutturmak istiyorum. Asıl amacım bu. Çünkü fayda sağlayacağını düşünüyorum.Bu faydadan herkes yararlansın istiyorum. Eski mesajlarimla ilgili tutarsızlıklar olabilir ama gerçekler de var
Bayram42
Hastalık Başlangıç Yılı: 2000

Mesaj gönderen Bayram42 »

Ne zaman başlıyorsunuz Levent bey
Urolog8

Mesaj gönderen Urolog8 »

Bu hafta sonu d gil sonraki hafta sonu baslariz
isogu06

Mesaj gönderen isogu06 »

Hocam pcr ve kültür için en az kaç damla sıvı gelmesi gerekiyor? Her lab farklı şeyler söylüyor çünkü hangisine inanacağımızı da şaşırdık

Bu arada siz gelişimle çalışıyordunuz değil mi
Urolog8

Mesaj gönderen Urolog8 »

Evet gelişim ile çalışıyoruz. PCR için bir kültür için iki damla sıvı yeterli olur en az
Urolog8

Mesaj gönderen Urolog8 »

Laboratuarla anlaşırsak çok maliyetli olur onlar çok para ister onu demek istedim. Gerçekler derken hastaların kime gittiği ortada .Zafer hoca çok yorulmustur ona biraz nefes aldırmak istiyorum.Biraz da ben calisayim
Urolog8

Mesaj gönderen Urolog8 »

Eczaneci yok istediklerinden alabilirler.ben iesef yazmicam başka antibiyotikler var aklımda.
isogu06

Mesaj gönderen isogu06 »

Kültür pcr temiz gelirse antibiyotik?
Urolog8

Mesaj gönderen Urolog8 »

Nonbakteriyel prostatitte lökosit varsa antibiyotik verilir yoksa gerek yok.
Çapulcu

Mesaj gönderen Çapulcu »

Hocam eğitiminize ve kişiliğinize saygım sonsuz. Fakat bir dönem Enjeksiyon savundunuz,sonra Tumt, Sonra prostat masajı... Şimdi de lökosit odaklı tedavi... Bu hasta penceresinden bakılınca çok tutarlı görünmüyor. Bu forumda lökosit odaklı tedavi görmeyen az kişi vardır. Benim çevremde birebir görüştüğüm hiç kimse bu yöntemle iyileşmedi. Ayrıca bu yöntemi uygulayan doktorda yönteminin yanlışlığı yüzüne sanırım sık vurulduğu icin tam bir sinir küpü. Soru soran hastayı odasından kovuyor... Ayrıca elbette siz benden daha iyi biliyorsunuz lökosit sadece enfeksiyon durumunda yükselmiyor. Deneysel antibiyotik kullanımı çoğumuzun hastalıkla birlikte başlayan ibs ataklarını arttırıyor. Semptomları daha kötü hale getirebiliyor.

Dünyaya baktığımızda daha farklı şeyler konuşulduğunu görüyoruz. Bu sendromdan kurtulan biri olarak okuduğum ve kurtulmemda etkili yedi kitabı tavsiye etmek istiyorum.

1. "Kronik Pelvik Ağrı Sendromu ve Yönetimi" - Editör: Prof. Dr. Tevfik Güvenal

2. "Ağrı: Mekanizmalar ve Tedavi" - Prof. Dr. Aykut Özdamar

3. "Chronic Pelvic Pain: Evaluation and Management" - Michael Hibner, Mark E. Fraiman

4. "The Trigger Point Therapy Workbook: Your Self-Treatment Guide for Pain Relief" - Clair Davies

5. "Pelvic Pain Explained: What Everyone Needs to Know" - Stephanie A. Prendergast, Elizabeth H. Rummer

6 "Heal Pelvic Pain" - Amy Stein

7."Ending Male Pelvic Pain" - Isa Herrera

Bu kitaplarda çok farklı yaklaşımlar var. Hiç bizim uğrastığımız klasik yöntemler yok.Belki siz zamanında bunları bilseydiniz hastanız Hikmet bey prostatını aldıracak kadar faydasız radikal kararlar almak zorunda kalmazdı. Bence size Zafer hocanın olmayan iş yükünü azaltmak değil Tibet Erdogru'nun ateş pahası vizit ücretlerine rağmen bir ay sonraya zor alınan randevularının yükünü azaltmak yakışır. Tabi bunlar eski bir hastanın bakış acısıdır. Doktor binlerce klinik tecrübeyle böylesi doğrusu diyorsanız saygı duyarım. Selamlar.
Urolog8

Mesaj gönderen Urolog8 »

Katkınız için teşekkür ederim. Dikkate alacağım bu söylediklerinizi
yenicezseni

Çapulcu yazdı: 05.12.2024 - 22:35 Hocam eğitiminize ve kişiliğinize saygım sonsuz. Fakat bir dönem Enjeksiyon savundunuz,sonra Tumt, Sonra prostat masajı... Şimdi de lökosit odaklı tedavi... Bu hasta penceresinden bakılınca çok tutarlı görünmüyor. Bu forumda lökosit odaklı tedavi görmeyen az kişi vardır. Benim çevremde birebir görüştüğüm hiç kimse bu yöntemle iyileşmedi. Ayrıca bu yöntemi uygulayan doktorda yönteminin yanlışlığı yüzüne sanırım sık vurulduğu icin tam bir sinir küpü. Soru soran hastayı odasından kovuyor... Ayrıca elbette siz benden daha iyi biliyorsunuz lökosit sadece enfeksiyon durumunda yükselmiyor. Deneysel antibiyotik kullanımı çoğumuzun hastalıkla birlikte başlayan ibs ataklarını arttırıyor. Semptomları daha kötü hale getirebiliyor.

Dünyaya baktığımızda daha farklı şeyler konuşulduğunu görüyoruz. Bu sendromdan kurtulan biri olarak okuduğum ve kurtulmemda etkili yedi kitabı tavsiye etmek istiyorum.

1. "Kronik Pelvik Ağrı Sendromu ve Yönetimi" - Editör: Prof. Dr. Tevfik Güvenal

2. "Ağrı: Mekanizmalar ve Tedavi" - Prof. Dr. Aykut Özdamar

3. "Chronic Pelvic Pain: Evaluation and Management" - Michael Hibner, Mark E. Fraiman

4. "The Trigger Point Therapy Workbook: Your Self-Treatment Guide for Pain Relief" - Clair Davies

5. "Pelvic Pain Explained: What Everyone Needs to Know" - Stephanie A. Prendergast, Elizabeth H. Rummer

6 "Heal Pelvic Pain" - Amy Stein

7."Ending Male Pelvic Pain" - Isa Herrera

Bu kitaplarda çok farklı yaklaşımlar var. Hiç bizim uğrastığımız klasik yöntemler yok.Belki siz zamanında bunları bilseydiniz hastanız Hikmet bey prostatını aldıracak kadar faydasız radikal kararlar almak zorunda kalmazdı. Bence size Zafer hocanın olmayan iş yükünü azaltmak değil Tibet Erdogru'nun ateş pahası vizit ücretlerine rağmen bir ay sonraya zor alınan randevularının yükünü azaltmak yakışır. Tabi bunlar eski bir hastanın bakış acısıdır. Doktor binlerce klinik tecrübeyle böylesi doğrusu diyorsanız saygı duyarım. Selamlar.
Abim yanlis anlama lutfen , tesekkurler degerli yorumun icin ama ben sana sadece hatirladigim bu yontemle iyilesenleri sayayim =
Nonwowen
Kadir Abi
Red
Ekin
Emirhan
Opulentia ( youtubeda videosu olan abi)
MrShadow
Kc34
Ronaldogeldi
Demir
Kenanankara
Ve daha ismini hatirlamadigim nicesi var abi

Eyvallah Allah razi olsun saol farkli bakis acilari katiyorsunuz ama bence lokosit odakli tedavi mutlaka denenmeli .Ha fayda alinmiyorsa baska yontemler denenmeli .
yenicezseni

Ve bende şahsen 1 aydir anti kullanmamama ragmen hastalik oncesine gore semptomlarimda bariz duzelme var. Havalar sogumasina ragmen.