Benimde kendimde fark ettiğim ab öncesi bağırsak düzenim bozulduğunda ishalin asidik etkisi + makat kasılması sonucu hemoridle tanıştım procto gel ve hindistan cevizi yağı iyi gelmişti bağırsak düzene girince sigarayi azaltip birazda hareketle eski haline geldi ayrica eklemek isterim
Ureaz uretimi yapan Proteus mirabilis, klebsiella, pseudonomas mycoplazma ailesinden ureaplazma parvum ve urealyticum suşlari böbrek taşları stuvrit olusumuna sebep oluyor bu bilgiyi dr la teyit etmiştim ailemde olmamasina rağmen 5 mm taş düşürmüştüm mesane girisine takılan ve beni inleten taşın amleiyatina 3 gün kala gilaburu suyu + xartal ile fark edemeden düşürmüştüm gilaburunun taşı kuculttugune ve ağrıları azalttigina eminim. Ve sonrasinda kalan kumlari da aynı yöntemle temizledikten sonra idrar problemlerim (Çatallı işeme,aktif mesane,başlatamama vs) bitmişti Bu son bilgiye ek olarak stuvrit taşları kalsiyum oranları düşük olduğundan cogu zaman ultrasonda görünmüyor, bt tomografi de net çıkıyor.
Prostatitin sebep oldugu ve beraberinde getirdigi hastaliklar;
-
Dogukan01
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Re: Prostatitin sebep oldugu ve beraberinde getirdigi hastaliklar;
Adanada yaşıyorum ben tekin özdemire gittim. erkek sağlığı konusunda hakikaten bilgili ve çok hastası var erkek sağlığı için kendisine başvuran. Önce kasılı olan kasları tespit ediyor sonra her seans o kaslara (içten ve dıştan) bası uyguluyor ilk seanslarda kaslar yıllar boyu kasılı kaldığı için bası uyguladığı an çok canınız yanıyor adam tam tutulu yerleri buluyor. Benim daha ilk seansta wc sürem 40 dkdan 5 dkya düştü. Kabız olduğumu ve bu durumun normal olmadığını o zaman fark ettim. Ben bu forumun kadir abiden sonra belki en eskilerindenim. Prostat masajı yaptırıp sıvı da aldım bitkisel kürleri de denedim ama bana en çok fayda fizyoterapi verdi.
Büyük tuvalet süreniz çok uzunsa eğer 40 dk boşaltım yapıp rahatlayamıyorsanız sorun çok büyük ihtimalle kaslarla ilgilidir.
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Hocam peki yaptirilan hareketler nelerdi acaba ? Ne tarzdi kegel gibi mi
-
yenicezseni
Ve kaç seans aldiniz hocam toplam acaba ?
-
Dogukan01
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Yani tam hatırlamıyorum ama 7-8 seans sürdü sanırım. Mastürbasyon yasak, ıkınarak wc yapmak yasak birkaç egzersiz göstermişti şu an hatırlamıyorum hiçbirini
-
yenicezseni
Peki bunlardan sonra mi %90 oldunuz ? Ve %90 derken şuanda kalan sikayetleriniz neler hocam ?