Pollistimol Satılık --2027 SKTT--

Hastalık için kullanılan antibiyotikler, kas gevşelticiler vb.
unox
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Pollistimol Satılık --2027 SKTT--

Mesaj gönderen unox »

Merhabalar, Elimde 400 adet pollistimol var. 100 erli kutulardan 4 adet toplamda. Almanyadan getirildi. Çok fazla getirmiştim ne olur ne olmaz diye ben ihtiyacımı karşıladım ve almak isteyene aldığım fiyattan uygun şekilde verebilirim.

Kutuları açılmadı hepsi geldiği gibidir. 03/2027 son kullanma tarihidir. Günde 6 adet tüketmeniz durumunda 2 ay sizi götürecektir ve gözle görülür değişiklik oluşacaktır diye tahmin ediyorum.

Eski üyeliğimi unuttum o yüzden yeni açtım, hastalığı unutunca girmemiştim uzun zamandır. Dilerim sizlerde unutursunuz. Allah herkese şifa versin.
turanresber

Re: Pollistimol Satılık --2027 SKTT--

Mesaj gönderen turanresber »

İyi akşamlar fiyat nedir.
Günde 6 adetmi alınır, bu ifadeyi biraz açık yazabilirmisiniz
sonik
Hastalık Başlangıç Yılı: 2019

Mesaj gönderen sonik »

unox yazdı: 20.11.2024 - 16:17 Merhabalar, Elimde 400 adet pollistimol var. 100 erli kutulardan 4 adet toplamda. Almanyadan getirildi. Çok fazla getirmiştim ne olur ne olmaz diye ben ihtiyacımı karşıladım ve almak isteyene aldığım fiyattan uygun şekilde verebilirim.

Kutuları açılmadı hepsi geldiği gibidir. 03/2027 son kullanma tarihidir. Günde 6 adet tüketmeniz durumunda 2 ay sizi götürecektir ve gözle görülür değişiklik oluşacaktır diye tahmin ediyorum.

Eski üyeliğimi unuttum o yüzden yeni açtım, hastalığı unutunca girmemiştim uzun zamandır. Dilerim sizlerde unutursunuz. Allah herkese şifa versin.
Hocam ne tarz faydalar gördünüz acaba bilgilendirirseniz sevinirim
unox

Mesaj gönderen unox »

Merhabalar, ürün kendi içeriğinde prostatit hastaları için günde 6 adet (3 öğün x 2 tane) olacak şekilde alınması tavsiye edilmektedir.

Prostatite ait çoğu belirti için etkileri ortaya çıkabiliyor. Ben genel olarak şöyle etkili böyle etkili diyerek zan altında kalmak istemem ama forumda fayda gören epey kişi var ve bende bu yüzden almıştım. Sizlerin belirtilerine göre etkileri de ortaya çıkacaktır. Ama prostat için yan etkisi neredeyse yok denilecek kadar olan ve en etkili takviyelerden birisidir. Yurtdışında doktorların sadece bunla bile tedavi ettiğini duymuştum. Ancak söylediğim gibi bende bir kullanıcıyım o yüzden iyi veya kötü diyerek sizleri yanlış yönlendirmek istemem.

Ağrılara, enfeksiyonun giderilmesine , rahat idrar yapmaya iyi geliyor. Muhtemelen prostatı besleyici ve destekleyici o yüzden neden olduğu belirtileri kaldırıyor.

Forumda genel bir aratma yapıp farklı kişilerin farklı faydalarını okuyup daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.

Herkese acil şifalar dilerim.