Yıllar sonra nüks ve hislerim

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
Sabir
Hastalık Başlangıç Yılı: 2015

Yıllar sonra nüks ve hislerim

Mesaj gönderen Sabir »

Öncelikle herkese merhaba. Yazacaklarım kişisel düşüncelerimi içerdiği kader , geçmiş hikayem güncel durumum olarak ikiye ayrılıyor..Biraz uzun olacak mazur görün..

Öncelikle Belirtmek isterim ki 2015 yılında bakteriyel prostatit hastalığına yakalandım. Burda belirtmek isterim ki en büyük şansım bu forumu keşfetmem ve başta @kadir abi olmak üzere kıymetli bir kaç kardeşimle tanışmak oldu. Gerek doktorların kısıtlı bilgiye sahip olması gerekse bu hastalıkla uğraşmak istememelerinden kaynaklı belkide yaşayacağım zorlukları daha hastalığın en başında Kadir abi sayesinde yaşamadım.. Forumda bilindiği üzere lökosit kontrolü akabinde ampirik antibiyotik tedavisi ile kısa vade de (2-3 ay) uzun vadede 1 yıl içinde hastalığı atlattım. Yaklaşık 7 sene sorunsuz yaşadım arkadaşlar.. ama gerçekten sorunsuz.. ne diyet ne yemeğe dikkat ne o ne bu… prostatit hastalığını unuttum resmen..

Maalesef bir bulaş sonucu nüks yaşadım ve bunu hemen hissettim. Bu hastalıkta hastalara kafana takma, dert etme gibi tavsiyeler verilir genelde.Her zaman dediğim bir söz var PROSTATİT psikolojik bir hastalık değil ama psikolojiyi yoran bir hastalık. Prostatit hastalarının bunu kafaya taktıklarını söylüyorlar bunu kabul etmiyorum Allah’a havale ediyorum bu tarz doktorları. Sorun olmazsa sorun da edilmez.. Tıllarca doktora gitmedim demekki sorun olmayınca gitmiyor insan. Aynende öyle tekrar nüks yaşayınca nakavt olmuş boksöre döndüm. Bir insanın gardı, enerjisi nasıl düşer dibine kadar hissettim.. o yüzden forumu okuyunca müthiş bir karamsarlık ve korku kaplıyor insanın içini. Ama şundan da emin olun ki bu forum bir hazine arkadaşlar..

Yıllar önce yaşadıklarım tek tek mesajlarda duruyor. Kullandığım ilaçlar vs hepsini yıllar sonra tekrar burda bulabilmek bile gerçekten çok kıymetli..

Neyse konumuza dönersek bulaş sonucu ben nüks olduğunu hissedince açıkçası daha önce yaşamamış olduğum sorunlarda çıktı ( peniste idrar kalma, işeme süresinin uzaması gibi )
Doktorlar klasik idrar tahlili yapıyor birşey çıkmıyor. Onyğxden doktora yıllardır gelen durumumdan bahsettim ve prostat masajı vs yapıp yapamayacağını sordum. İdrar kültürü yapabileceğini söyleyince bende
Doktordan iesef iğne ve benim her zaman fayda gördüğüm kinolon tedavisini istedim. O da üstelemedi yazdı sağolsun. Tek doz 1000 mg Azitro, 7 iesef iğne + 2 kutu floxilevo 750 kullandım. İğne kullanırken semptomlar çok azaldı rahatlık %100yaklaştı. İğneler bitip akabinde tablete geçince hafif huzursuzluk oldu. Sanki %80 iyi gibiydim ama 2 hafta ilacı kullanmaya devam ettim. Açıkçası nüks olacak endişesi yaşadım.. ilaçları keseli 2 hafta bitti.

Buraya yazmak için özellikle 2 hafta bekledim.. Şimdi Yüzde 90 civarı iyiyim ve idrar sorunları geçti.. herhangi bir olumsuzluğa gidiş yok iyiyim ama ben burdayım diyor sanki hafiften. Prostatta dolgunluk arada hafif sızlama var.. Mikrop kaldı mı bilmiyorum zaten bu tahlillerle de bulamam... bu aşamada ne yapacağım bu şekilde bekler miyim yoksa tekrar doktora gider miyim şu an için bilmiyorum.

Prostat masajından hep fayda görüyordum eskiden. Şimdi o imkanım yok o yüzden sadece antibiyotik tedavisi ile sınırlı kaldım. Keşke o imkanımda olsaydı.. sanki daha iyi olurdu diye hissediyorum..

Kadir abi sağolsun yıllardır irtibatımız var kendisine ben tüm forumun huzurunda teşekkür ediyorum. Ben ki psikolojisi sağlam birisiyim derim kendime ama ben bile iyileştikten bir süre sonra forumu çok az takip ettim. O insan bıkmadı bırakmadı burayı.. o yüzden hem hakkı çok hemde çok fazla sıkboğaz etmek istemiyorum.
Sizlere de tavsiyem dostun var bal ise, yalayıp tüketme.. Size yardımcı olan olmaya çalışan insanlara çok nazik olalım. Gerçekten bu çok önemli arkadaşlar..
Ekstra gelişmeler olursa bu başlık altından yazacağım zamanla.. Bir kez daha diyorum hastalığın etkilerinden çok yarattığı psikolojik hasarla mücadele daha zor.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sanma ki dert sadece sende var. Sende ki derdi nimet sayanlar var.
Sabir

Re: Yıllar sonra nüks ve hislerim

Mesaj gönderen Sabir »

İnsect yazdı: 16.11.2024 - 21:43 Hangi bakteri var sende bakteriyel prostatit demişşsin kanıtlanmış bir bakterin varmı
O dönem yaptığım kültürden pek bir sonuç çıkmadı bir sefer bakteri yakaladık o da ciltte olan bakterilerdendi. Bakteriyel dememin sebebi ilişki sonrası olmasından kaynaklı. İlla bakteri üreyecek diye bir şart yok. Hikaye teşhis için yeterli..
heisenberg

Mesaj gönderen heisenberg »

Geçmiş olsun hocam hikayen bendekiyle birebir aynı gibi. 2 yıl önce bende şüpheli ilişki sonrası kapmıştım bu belayı 3-4 ay içinde çözdüm 1.5 yıl hiçbir semptom olmadan hiçbirşeye dikkat etmeden güzelce yaşadım. 1,5 ay önce eşimle olan ilişki sonrası nüks yaşadım. Bu konu hakkında forum sayesinde ne kadar bilgi sahibi de olsam nüks olunca foruma geri geldim hala çeken insanları görünce psikolojik olarak yıkıldım. Hastalığı şansa kolay atlatmışsın unutmuşsun keşke böyle bir hata yapmasaydım dedim ama olan oldu. bir kere yendik bir daha yeneceğiz. Bende seninkine benzer ampirik bir tedavi alıyorum. Tedavi bitince daha fazla anti almayıp geçen sefer beni iyileştiren medtodu uygulayacağım sanada tavsiye ederim. Minimum 30 gün cinsel perhiz ve oruç ile anti inflamasyon süreç ile iyileşmiştim geçen sefer. Yine aynısını deneyeceğim seninde denemeni tavsiye ederim. Tekrar bu şekilde iyileşmeyi başarırsam bununla ilgili yine bir başlık açacağım.
tenistopu

Mesaj gönderen tenistopu »

Sabir yazdı: 16.11.2024 - 22:49
İnsect yazdı: 16.11.2024 - 21:43 Hangi bakteri var sende bakteriyel prostatit demişşsin kanıtlanmış bir bakterin varmı
O dönem yaptığım kültürden pek bir sonuç çıkmadı bir sefer bakteri yakaladık o da ciltte olan bakterilerdendi. Bakteriyel dememin sebebi ilişki sonrası olmasından kaynaklı. İlla bakteri üreyecek diye bir şart yok. Hikaye teşhis için yeterli..
Hikaye yeterli degil arkadasim , Bir sağlık profesyoneli bu durumun bir bulaş sonucu olduğuna dair teşhis koydu mu ? destekleyecek herhangi bir test sonucu varmi ?

Hikayeniz soyle bir sey olsaydi :`` Ben kamyon sofuruyum , haftada 2000 km tir suruyorum avrupada , yolda her buldugumu , tesislerde gozume kestirdigimi , yol uzeri kirmizi isikli mekanlarda stres atmak icin hep dururum hic kacirmam ´´ iyi kotu nasil bi hayat tarzlari oldugunu bildigim icin , bu hikaye inanilir gelebilirdi ama maalesef sizinki gelmiyor .
Sabir

Mesaj gönderen Sabir »

tenistopu yazdı: 17.11.2024 - 00:53
Hikaye yeterli degil arkadasim , Bir sağlık profesyoneli bu durumun bir bulaş sonucu olduğuna dair teşhis koydu mu ? destekleyecek herhangi bir test sonucu varmi ?

Hikayeniz soyle bir sey olsaydi :`` Ben kamyon sofuruyum , haftada 2000 km tir suruyorum avrupada , yolda her buldugumu , tesislerde gozume kestirdigimi , yol uzeri kirmizi isikli mekanlarda stres atmak icin hep dururum hic kacirmam ´´ iyi kotu nasil bi hayat tarzlari oldugunu bildigim icin , bu hikaye inanilir gelebilirdi ama maalesef sizinki gelmiyor .
Güzel kardeşim bu forum böyle süslü kelimelerle uğraşma yeri değil inan bana..Hikaye yeterli değil ne demek ? 2015 yılından bahsetmişim hikayemi sil baştan zaten anlatamam hepsi eski mesajlarımda mevcut..

Ben buraya özet olarak süreci yazıp tedaviyi ve fayda gördüğümü yazıyorum ki bunu okuyan çıkmazda olan bir kardeşim okusun umudu diri kalsın diye.

Madem soruyorsun seni kırmayayım çok kısa yazayım!!
2015 te şüpheli ilişki sonrası ortaya çıktı tüm belirtiler. Tabi ki bazı testler oldum doktorlara gittim hepsi eski mesajlarımda mevcut. Özet olarak prostat masajı + Antibiyotik tedavisi ile hastalığı atlattım.. yıllarca sorunsuz semptomsuz ve herhangi bir tedavi olmadan yaşadım..

Allahtan herşey forumda var da eski mesajlarımdan bakıp kullandığım ilaçlar ve sürelerini vs hep hatırladım..maalesef yine bir ilişki sonrası bulaş olup nüks etti.. bunun için teste gerek var mı ?? Yaşadığımı biliyorum semptomları biliyorum. Tıp bile diyor bu hastalıkta teşhis için bazen teste tahlile bile gerek yok. Yine diyorum her hasta için değil bu dediğim ama yaşadığını bilen hastalar işin bu böyle.. bendeki ilişki sonrası olduğu için bakteri çıkmasa bile forumda birçok kardeşimizin uyguladığı ampirik tedaviyle iyi olmuştum ve yine bu zamanda onu uygulamaya çalışıyorum. Tabi ki doktora gidiyorum ilacı onlara yazdırıyorum. Onlarla konuşmaya çalışıyorum. Beni anlayacak bir doktorda tedavime onunla devam etmek isterim ama klasik bir doktorsa ben ilaçları reçete etmesini rica ediyorum..

Şu an ki durumumda dediğim gibi ilaç kullanmayı bırakalı 2 hafta oldu stabil gidiyor.. takipteyim..

Şunu anladım ki insanların forumdan uzaklaşma sebepleri de psikoloji bozacak tarzda söylemler ve bazı gereksiz laf kalabalıkları. Yazılanı okuyup bu adam ne yaşamış bir bakayım diyip eski mesajlara göz atanlar bu forumdan ziyadesiyle faydalanır. Bende o yüzden kısa ve öz olarak yazıyorum. Hikaye falan eksik değil anlayacağın kardeşim
Alekseyy
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Mesaj gönderen Alekseyy »

tenistopu yazdı: 17.11.2024 - 00:53

Yahu ben anlamıyorum, neden enfeksiyonun varligini kültür de üreme, pcr da bulgu ile kesin bagdastiriyorsunuz.

Ben spor yapan, sağlıklı beslenen, her yönüyle kendine dikkat eden bir bireyken, hayat kadını ile iliskiye giriyorum ve semptomlar hemen akabinde başlıyor. Bu olay tarihinden önce bembeyaz, ter temiz ağrısız sizisiz bir hayat yaşıyorken sonrasında semptomlar başlıyor.

şüpheli ilişki sonrasi semptom ve lökosit bulgusu varsa temeldeki sorunun bakteriyel olduğunu gösterir.
Pcr ve kültür de üreme olması tabiki tedavi sürecini kolaylaştırır kör atışı yaparak anti kullanımını engeller ama üreme olmaması temeldeki sorunun bakteriyel olmadığını göstermez.

Eğer şüpheli ilişki sonrası semptom ve lökosit bulgusu varsa temeli bakteriyelde arayın derim. Zamana bırakırsanız veya farklı yerde çözüm ararsanız ya yerinizde sayar ya da geriye gidersiniz. (Masaj vs gibi uygulamalar iyi gelebilir ama kalici cozum olmaz) Çünkü ben denedim, işime ara verdim, çok çok iyi beslendim, spor yaptım, her yönüyle her seye dikkat ettim. Sonuç; daha kötü oldum. Vücut enfeksiyondan kaynakli çok farklı tepkiler vermeye başladı. Ağrım sızım arttı.

Bu hastalık kimseye gökten zembille inmedi. Akıl var fikir var. Eğer temeli farklı yerde aramakta ısrar ediyorsanız size kendi yolumuzda başarılar. Yerinizde sayacaksiniz.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Mesaj gönderen kadir »

Sabir yazdı: 16.11.2024 - 21:14 Öncelikle herkese merhaba. Yazacaklarım kişisel düşüncelerimi içerdiği kader , geçmiş hikayem güncel durumum olarak ikiye ayrılıyor..Biraz uzun olacak mazur görün..

Öncelikle Belirtmek isterim ki 2015 yılında bakteriyel prostatit hastalığına yakalandım. Burda belirtmek isterim ki en büyük şansım bu forumu keşfetmem ve başta @kadir abi olmak üzere kıymetli bir kaç kardeşimle tanışmak oldu. Gerek doktorların kısıtlı bilgiye sahip olması gerekse bu hastalıkla uğraşmak istememelerinden kaynaklı belkide yaşayacağım zorlukları daha hastalığın en başında Kadir abi sayesinde yaşamadım.. Forumda bilindiği üzere lökosit kontrolü akabinde ampirik antibiyotik tedavisi ile kısa vade de (2-3 ay) uzun vadede 1 yıl içinde hastalığı atlattım. Yaklaşık 7 sene sorunsuz yaşadım arkadaşlar.. ama gerçekten sorunsuz.. ne diyet ne yemeğe dikkat ne o ne bu… prostatit hastalığını unuttum resmen..

Maalesef bir bulaş sonucu nüks yaşadım ve bunu hemen hissettim. Bu hastalıkta hastalara kafana takma, dert etme gibi tavsiyeler verilir genelde.Her zaman dediğim bir söz var PROSTATİT psikolojik bir hastalık değil ama psikolojiyi yoran bir hastalık. Prostatit hastalarının bunu kafaya taktıklarını söylüyorlar bunu kabul etmiyorum Allah’a havale ediyorum bu tarz doktorları. Sorun olmazsa sorun da edilmez.. Tıllarca doktora gitmedim demekki sorun olmayınca gitmiyor insan. Aynende öyle tekrar nüks yaşayınca nakavt olmuş boksöre döndüm. Bir insanın gardı, enerjisi nasıl düşer dibine kadar hissettim.. o yüzden forumu okuyunca müthiş bir karamsarlık ve korku kaplıyor insanın içini. Ama şundan da emin olun ki bu forum bir hazine arkadaşlar..

Yıllar önce yaşadıklarım tek tek mesajlarda duruyor. Kullandığım ilaçlar vs hepsini yıllar sonra tekrar burda bulabilmek bile gerçekten çok kıymetli..

Neyse konumuza dönersek bulaş sonucu ben nüks olduğunu hissedince açıkçası daha önce yaşamamış olduğum sorunlarda çıktı ( peniste idrar kalma, işeme süresinin uzaması gibi )
Doktorlar klasik idrar tahlili yapıyor birşey çıkmıyor. Onyğxden doktora yıllardır gelen durumumdan bahsettim ve prostat masajı vs yapıp yapamayacağını sordum. İdrar kültürü yapabileceğini söyleyince bende
Doktordan iesef iğne ve benim her zaman fayda gördüğüm kinolon tedavisini istedim. O da üstelemedi yazdı sağolsun. Tek doz 1000 mg Azitro, 7 iesef iğne + 2 kutu floxilevo 750 kullandım. İğne kullanırken semptomlar çok azaldı rahatlık %100yaklaştı. İğneler bitip akabinde tablete geçince hafif huzursuzluk oldu. Sanki %80 iyi gibiydim ama 2 hafta ilacı kullanmaya devam ettim. Açıkçası nüks olacak endişesi yaşadım.. ilaçları keseli 2 hafta bitti.

Buraya yazmak için özellikle 2 hafta bekledim.. Şimdi Yüzde 90 civarı iyiyim ve idrar sorunları geçti.. herhangi bir olumsuzluğa gidiş yok iyiyim ama ben burdayım diyor sanki hafiften. Prostatta dolgunluk arada hafif sızlama var.. Mikrop kaldı mı bilmiyorum zaten bu tahlillerle de bulamam... bu aşamada ne yapacağım bu şekilde bekler miyim yoksa tekrar doktora gider miyim şu an için bilmiyorum.

Prostat masajından hep fayda görüyordum eskiden. Şimdi o imkanım yok o yüzden sadece antibiyotik tedavisi ile sınırlı kaldım. Keşke o imkanımda olsaydı.. sanki daha iyi olurdu diye hissediyorum..

Kadir abi sağolsun yıllardır irtibatımız var kendisine ben tüm forumun huzurunda teşekkür ediyorum. Ben ki psikolojisi sağlam birisiyim derim kendime ama ben bile iyileştikten bir süre sonra forumu çok az takip ettim. O insan bıkmadı bırakmadı burayı.. o yüzden hem hakkı çok hemde çok fazla sıkboğaz etmek istemiyorum.
Sizlere de tavsiyem dostun var bal ise, yalayıp tüketme.. Size yardımcı olan olmaya çalışan insanlara çok nazik olalım. Gerçekten bu çok önemli arkadaşlar..
Ekstra gelişmeler olursa bu başlık altından yazacağım zamanla.. Bir kez daha diyorum hastalığın etkilerinden çok yarattığı psikolojik hasarla mücadele daha zor.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sevgili @Sabır kardeşim, arada böyle nüks yaratacak durumlar yaşıyoruz maalesef, insanoğlu bu, öyle bir durum geliyorki yaşamımızda bazı yaşanmaması gereken şeyleri yaşamak zorunda kalıyoruz. Nefs denilen olgu tüm düşünsel faktörlerin önüne geçerek bu tür istenmeyen durumlar açabiliyor başımıza.
Ve bu hatalı davranışlara ket vurmak gibi bir düşünce oluşmuyor bile bu işi yaparken...sonucu ne olursa olsun bu işi yapma isteği herzaman hakimdir,insanın doğasında var çünkü bu fenomen.
Bende senin gibi iyileştikten sonra hemde birkaç defa nüksler yaşamıştım,benzer olaylar neticesinde.
Ama gerekli uygun tedavileri tekrarlayarak eski halime döndüm çok şükür.
Ayrıca durumunu forumda paylaştığın için çok teşekkür ederim. Yeni hasta adaylarına örnek olma adına yararlı bir paylaşım. İyileştiğine çok sevindim.
Şahsım hakkındaki düşüncelerin için çok teşekkür ederim.

Şifan daim olsun kardeşim.
tenistopu

Mesaj gönderen tenistopu »

Sayin Sabir bey arkadasim , 2015 yılında yaptırmış olduğunuz testlerde herhangi bir bulguya rastlanmamış olmasına rağmen, cinsel yolla bulaşan bir sebeple bu hastalığa yakalandığınızı ve antibiyotik tedavisi sonrası iyileştiğinizi yazmışsınız. Ancak daha sonra, şimdi yani yaklaşık dokuz yıl sonra, yine bir ilişki sonrasında nüks yaşadığınızı ifade etmişsiniz. Bu süreçte herhangi bir rahatsızlığınızın olmadığını belirtmişsiniz.

Ancak sizin isteğiniz üzerine eski mesajlarınıza göz attım. Bu forumda 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 ve 2022 yıllarında da aktif olduğunuzu görüyorum. Ayrıca yakın akrabalarınızdan, babanız ve amcalarınızın prostat kanseri olduğunu dile getirmişsiniz (tüm mesajları okumadım, çünkü oldukça ayrıntılı anlatmışsınız). Böyle bir aile öykünüz olduğu halde, rahatsızlığınız olmadığını söylediğiniz dönemlerde bile burada bu konuyla ilgili paylaşımlar yapmaniz dikkatimi çekti.

Şunu belirtmek isterim: Bahsettiğiniz durum, yüzde 95 oranında bakteriyel olmayan bir rahatsızlıktır ve bu sorunu yaşayan gençlerin çoğunun, rahatlatıcı egzersizler ve sağlıklı bir yaşam tarzı ile iyileşebileceğini düşünüyorum. Kendi özel durumunuzu, bu forumdaki diğer insanlara izlemeleri gereken bir yol haritası gibi empoze etmeniz doğru degil .

Cinsel yolla bulaşan hastalıklar için yapılan PCR testleri (idrar ve sürüntü), yüzde 95 oranında doğru sonuç vermekte ve bu bakterilere maruz kalan kişilerin yalnızca bir kısmında prostatit gibi rahatsızlıklar geliştiği kanıtlanmıştır.

Sizin durumunuzu aile hikayenizi korkularinizi ve kaygılarınızı anlıyorum, ancak burada yazmak yerine profesyonel bir destek almanızın daha faydalı olacağına inanıyorum.

Ben 42 yaşındayım ve bu forumda yazılanlardan kaynaklanan kaygıyla bir doktordan bana ceftriaxone (İesef) iğne reçete etmesini istedim. Burayı takip eden genç arkadaşlar var ve onların manipüle olma ihtimali ya da yanlış tedaviye yönlendirilme riski benden çok daha yüksek. Bu durumun, onlara zarar verebileceğini dusunuyorum . Umarım bu mesajımı anlayışla karşılarsınız.
yenicezseni
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Mesaj gönderen yenicezseni »

"Tenistopu " , Allah aşkına şu foruma bir şey yazmadan önce forumu adamakilli oku .Daha önce ayni soruları Kadir abi yüzlerce kez cevapladı.Siz her defasında gelip burada kafaniza göre şeyler yazinca bizim kafamiz karisiyor asıl.%95 bakteriyel olmayan olayi sence bizim forum için geçerli mi ? Buradaki 10 kişinin 4 5 inin eskort geçmişi var , geriye kalan 2 3 kisinin de normal iliski gecmisi var Iliskisi olmayan 10 kisiden anca 2dir 3tür.Ya Allah aşkına okuyun şu forumu adamakilli ya .
yenicezseni

%95 oraninda testler doğru sonuçlar veriyor mu sizce ? 3 farkli labda kultur ver 3unde farkli şey ciktigi oluyo mesela bu sizce %95 oran demek için uygun mu abi ? Ya Allah aşkına şu forumda Kadir abinin 12k mesaji var gidin okuyun en baştan başlayıp gelin öyle tartışalım ya .
yenicezseni

Ayrica adam tabi her tarihte girecek foruma böyle bir rahatsizlik yaşadiktsn sonra insan unutabilirmi burayi ?

Birisi çıkar ben masajla iyilesicem der , masaja gidin lokosit bi anlam ifade etmez der ;

Birisi cikar ulkenin en fazla kr prostatit iyilestirmis doktoruna laf eder ;

Birisi cikar Kadir abiye sataşır ....

Yahu yeter artık Allah aşkina şu forumu adamakilli okuyun gelin öyle tartışalım.Ayrıca bu forum kuralıdır .Bu forum Kadir abinin , Kadir abi diyorki ayni konuları tekrar tekrar açmayın .Aklima her geleni soyleyenler yuzunden ben tedaviye geç başladım mesela bunun suçlusu kim ? Burada beni yanlış yönlendiren kim ? Kadir abi mi yoksa sen misin "tenistopu" ?
yenicezseni

Biraz sert konuştum abi hakkını helal et ama olayın aslı bu .
yenicezseni

Sana cevap vermicem çok sıkıldım .Ayrica ben bir şey yazmasin foruma demedim başka bir şeyi kast ettim .O kadar şey yaptıktan sonra gelip burada saygıdan bahsetmen güldürdü beni 😅
yenicezseni

Bak dostum ben fizyoterapiye inanmiyorum demedim diyorumki ben çok başka bir şey kast ettim orda .Şu foruma girdigimden beri bana bir tane olumlu duzgun lafin yok.Tek yaptigin surekli beni aşağılamak .Sana ne kadar kibar olduysak o kadar kötü karşılık aldık. Ayrica tenistopu abiye de kötü bir şey demedim ben .
yenicezseni

Neyse hocam biz seninle konuşmayalim artik.Umarim iyileşirsiniz .
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

Sende antidepresan alıp deneyebilirsin kardeşim. Herkes neye inanıyorsa onu kullansın. Ama forumdada antidepresan alıp iyileşmeyen çok var onuda belirtmek isterim. Belki sana iyi gelebilir. Ayrıca yine Prostatit tedavisi içindede yer alan Psikolojik destek alımını öneririm sana.
Ayrıca iyileşmek için haklı olarak acele ediyorsun bu hastalığın iyileşme süreci başlangıcı 2-3 sene sürebiliyor.Bunu daha öncede müteaddit defalar belirtmiştim forumda.
Üslubuna dikkat et yanlız kardeşim bak yine seni uyarıyorum.
BruceLee

Mesaj gönderen BruceLee »

Sabir yazdı: 16.11.2024 - 21:14 Öncelikle herkese merhaba. Yazacaklarım kişisel düşüncelerimi içerdiği kader , geçmiş hikayem güncel durumum olarak ikiye ayrılıyor..Biraz uzun olacak mazur görün..

Geçmiş olsun. Sayın arkadaşlar. Bu hastalıkla geçen her gün biz değişiyoruz. Bir gün öncekine göre biz farklı biriyiz, bir gün önceki prostat ile bugünkü prostat farklı. İllaki bir değişiklik olabilir. Bir de 30 yaşından sonra insan her yıl yaklaşık yüzde 1 kas kaybediyor. Prostatit veya kronik pelvik ağrı sendromu için beslenme ve hareketlilik çok önemli
BruceLee

Karamsarlık ve korku yok arkadaşlar. Dikkat et, çabala ve inan...
Sabir

Mesaj gönderen Sabir »

tenistopu yazdı: 17.11.2024 - 11:23 Sayin Sabir bey arkadasim , 2015 yılında yaptırmış olduğunuz testlerde herhangi bir bulguya rastlanmamış olmasına rağmen, cinsel yolla bulaşan bir sebeple bu hastalığa yakalandığınızı ve antibiyotik tedavisi sonrası iyileştiğinizi yazmışsınız. Ancak daha sonra, şimdi yani yaklaşık dokuz yıl sonra, yine bir ilişki sonrasında nüks yaşadığınızı ifade etmişsiniz. Bu süreçte herhangi bir rahatsızlığınızın olmadığını belirtmişsiniz.

Ancak sizin isteğiniz üzerine eski mesajlarınıza göz attım. Bu forumda 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 ve 2022 yıllarında da aktif olduğunuzu görüyorum. Ayrıca yakın akrabalarınızdan, babanız ve amcalarınızın prostat kanseri olduğunu dile getirmişsiniz (tüm mesajları okumadım, çünkü oldukça ayrıntılı anlatmışsınız). Böyle bir aile öykünüz olduğu halde, rahatsızlığınız olmadığını söylediğiniz dönemlerde bile burada bu konuyla ilgili paylaşımlar yapmaniz dikkatimi çekti.

Şunu belirtmek isterim: Bahsettiğiniz durum, yüzde 95 oranında bakteriyel olmayan bir rahatsızlıktır ve bu sorunu yaşayan gençlerin çoğunun, rahatlatıcı egzersizler ve sağlıklı bir yaşam tarzı ile iyileşebileceğini düşünüyorum. Kendi özel durumunuzu, bu forumdaki diğer insanlara izlemeleri gereken bir yol haritası gibi empoze etmeniz doğru degil .

Cinsel yolla bulaşan hastalıklar için yapılan PCR testleri (idrar ve sürüntü), yüzde 95 oranında doğru sonuç vermekte ve bu bakterilere maruz kalan kişilerin yalnızca bir kısmında prostatit gibi rahatsızlıklar geliştiği kanıtlanmıştır.

Sizin durumunuzu aile hikayenizi korkularinizi ve kaygılarınızı anlıyorum, ancak burada yazmak yerine profesyonel bir destek almanızın daha faydalı olacağına inanıyorum.

Ben 42 yaşındayım ve bu forumda yazılanlardan kaynaklanan kaygıyla bir doktordan bana ceftriaxone (İesef) iğne reçete etmesini istedim. Burayı takip eden genç arkadaşlar var ve onların manipüle olma ihtimali ya da yanlış tedaviye yönlendirilme riski benden çok daha yüksek. Bu durumun, onlara zarar verebileceğini dusunuyorum . Umarım bu mesajımı anlayışla karşılarsınız.
Sizden ricam bu yakın akrabalarımın ve amcalarımın prostat kanseri olduğu ile ilgili yazmış olduğum mesajı link olarak atabilir misiniz ? Ben öyle bşrşey yazdığımı hatırlamıyorum ama paylaşırsanız sevinirim.

Ve bu mesaj içerisinde tüm kardeşlerimden ricam herkes inandığı ve fayda gördüğü tedavi üzerinde yoluna devam edip paylaşsın yeter.. ben bu başlık altında 2. Nüksümün sürecini paylaşmaya devam edeceğim..
Justice

Mesaj gönderen Justice »

KroKronik yazdı: 17.11.2024 - 14:29 Ben forumda kimseye saygısızlık yapmadım. Forumda sürekli olarak aynı doktora itelenmeye çalışılmasından yeni üyelerin korunması gerektiğini çünkü bu doktorun bir tüccardan farksız olduğunu yazdım. Bu doktora neden saygı duymadığımı da bir örnekle açıklayayım. Neden paragöz, tıbbın lağım faresi olduğunu açıklayayım..
Birincisi hiçbir doktor kolundan tutup karısının eczanesinde aynı anlaşmalı ilaçları çok yüksek fiyatlara insanlara zorla aldırmaz.
İkincisi ben kültür pcr a inanmıyorum diyerek yaptırmadıktan sonra hocam ben kültür yaptırdım üreme oldu dediğimde gel bakalım ona göre ilaç yazalım demez. He bunları senin için yazmıyorum. Buraya yeni gelecek insanlar için yazıyorım.

Vay be götürdüğü eczane eşininmiymiş. Beni de götürüp orcafil ve bir iki tane ilaç aldırmıştı
BruceLee

Justice yazdı: 17.11.2024 - 14:48
KroKronik yazdı: 17.11.2024 - 14:29 Ben forumda kimseye saygısızlık yapmadım. Forumda sürekli olarak aynı doktora itelenmeye çalışılmasından yeni üyelerin korunması gerektiğini çünkü bu doktorun bir tüccardan farksız olduğunu yazdım. Bu doktora neden saygı duymadığımı da bir örnekle açıklayayım. Neden paragöz, tıbbın lağım faresi olduğunu açıklayayım..
Birincisi hiçbir doktor kolundan tutup karısının eczanesinde aynı anlaşmalı ilaçları çok yüksek fiyatlara insanlara zorla aldırmaz.
İkincisi ben kültür pcr a inanmıyorum diyerek yaptırmadıktan sonra hocam ben kültür yaptırdım üreme oldu dediğimde gel bakalım ona göre ilaç yazalım demez. He bunları senin için yazmıyorum. Buraya yeni gelecek insanlar için yazıyorım.

Vay be götürdüğü eczane eşininmiymiş. Beni de götürüp orcafil ve bir iki tane ilaç aldırmıştı
Doktorun bir hastayı eczaneye kadar götürmesini de ilk defa duyuyorum. Yazık bu insanlar hipokrat yemini etmiş!!!
BruceLee

KroKronik yazdı: 17.11.2024 - 14:53
BruceLee yazdı: 17.11.2024 - 14:51

Doktorun bir hastayı eczaneye kadar götürmesini de ilk defa duyuyorum. Yazık bu insanlar hipokrat yemini etmiş!!!
BruceLee sen forumun eskilerindensin duymamış olmana şaşırdım.
Sayın Dostum, doktorun eczaneye kadar götürmesi olayı yörüngemden kaçmış
BruceLee

KroKronik yazdı: 17.11.2024 - 14:53
BruceLee yazdı: 17.11.2024 - 14:51

BruceLee sen forumun eskilerindensin duymamış olmana şaşırdım.
Doktorla iyileşmedim, mücadelemi kendim verdim. Doktorlar o yüzden yörüngeme pek girmedi
BruceLee

Körü körüne cialis almayın arkadaşlar. Un mamullerini, şekeri ve tüm zararlı şeyleri bırakın, çok daha fazla etkili. Alın terinizi savurmayın
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

Kardeşim bak sen niye banlandığını gayet iyi biliyorsun. Kaç kişi ile girdiğin ikili tartışmalarda hep üslubunu bozarak konuşan sensin. Örnekleri hala var. Daha önceleride uzun bir süreçte benimle özelden iletisimdeydin gecenin 3 ünde bile sana cevap verdim bunu defalarca yaptım ve sürekli yardımcı olmaya çalıştım. Sende defalarca minnet duygularını belirttin.
Sonra yine birileri ile yine takıştın ikinizi birden banladım.
Sonra farklı niklerle hep girdin ve ben bunları bildiğim halde seni yine banlamadım. Fakat sen yine durmadın farklı nikle yine girdin ve yine üslubunu bozarak konuşmaya başladın.Burası Reddit değilki kardeşim küfürsüz konuşamiyorsan Reddite gideceksin.
Terbiyesizliğin saygısızlığın adı farklı görüş olamaz.
Farklı görüşlere herzaman burada yer var olmasaydı zaten sen burada hala olamazdın.
Ama edebi çerçeveler içinde olur bu farklı görüş hakaret ederek değil.
Malum doktor için kaç defa yazdım yine yazayım adamın yaptığı bazı hareketleri ben tasvip etmiyorum etmedimde.
Fakat bu doktora gidipte adam fayda gördüyse ve bunu forumda paylaştiysa ben buna bir şey diyemem. Hakkında kötü yorum yapana nasıl bir şey demiyorsam iyi yorum yapanada bir şey deme durumum yok.Zira tonla kötü yorum yapan var.
Farklı bakışlar ne zaman itelenip uzaklaştırıldı diye bana demagoji yapma. Sizin istediğiniz gibi at oynatıp küfür edeceğiniz bir yer değil burası. Adam gibi yazacaksaniz yazın yazmayacaksanizda yazmayın.
Sana davrandığım kadar kimseyede iyi davranmadım onuda bil.