MAKATTAN İŞERMİŞ GİBİ GELEN SIVI BULANIK İSHAL

Uygun kategori bulamadığınız konularınızı buraya açabilirsiniz.
sonsuzizdirap
Hastalık Başlangıç Yılı: 2016

MAKATTAN İŞERMİŞ GİBİ GELEN SIVI BULANIK İSHAL

Mesaj gönderen sonsuzizdirap »

Arkadaşlar son zamanlarda biraz daha iyi hissettiğim için foruma pek bakmadım. Umarım hepiniz de daha iyisinizdir

Belki konu dışı olacak ama yine de paylaşmak istedim. Son 3-4 gündür ishal şikayetim var. ama böyle bildiğiniz ishal değil, afedersiniz sanki g*tümden işiyormuşum gibi full sıvı ve bulanık. sık çıkartıyor, bugün biraz daha az olsa da geçen gün 7-8 defa çıkmıştım. birde bir anda geliyor, böyle gazım varmış gibi hissediyorum salayım diyorum gaz diye beklerken vıcık diye altıma kaçıyor bu yüzden 1 sefer don değiştirmek zorunda kaldım

ayrıca bu ishal durumları varken, testislerin sıklaşmış gibi yukarı çekilmesi, penisin büzüşmesi içeri çekilmesi, testis ve penis bölgelerinde uyuşukluğa benzer bi his vs durumları da oluyor
bunları yaşayan var mı?

ve açıkçası çok acil durum olmadıkça doktora gitmeye sıcak bakmıyorum çünkü kaka tahlili, kolonoskopi vs gibi işlemlerle uğraşmak istemiyorum
ne tavsiye edersiniz ?

NOT : daha önce de bir kaç defa olup her seferinde 1-2 günde kendiliğinden geçmişti ama bu sefer ki 3-4 gündür aynı
Namusait

Re: MAKATTAN İŞERMİŞ GİBİ GELEN SIVI BULANIK İSHAL

Mesaj gönderen Namusait »

sonsuzizdirap yazdı: 17.07.2024 - 09:45 Arkadaşlar son zamanlarda biraz daha iyi hissettiğim için foruma pek bakmadım. Umarım hepiniz de daha iyisinizdir

Belki konu dışı olacak ama yine de paylaşmak istedim. Son 3-4 gündür ishal şikayetim var. ama böyle bildiğiniz ishal değil, afedersiniz sanki g*tümden işiyormuşum gibi full sıvı ve bulanık. sık çıkartıyor, bugün biraz daha az olsa da geçen gün 7-8 defa çıkmıştım. birde bir anda geliyor, böyle gazım varmış gibi hissediyorum salayım diyorum gaz diye beklerken vıcık diye altıma kaçıyor bu yüzden 1 sefer don değiştirmek zorunda kaldım

ayrıca bu ishal durumları varken, testislerin sıklaşmış gibi yukarı çekilmesi, penisin büzüşmesi içeri çekilmesi, testis ve penis bölgelerinde uyuşukluğa benzer bi his vs durumları da oluyor
bunları yaşayan var mı?

ve açıkçası çok acil durum olmadıkça doktora gitmeye sıcak bakmıyorum çünkü kaka tahlili, kolonoskopi vs gibi işlemlerle uğraşmak istemiyorum
ne tavsiye edersiniz ?

NOT : daha önce de bir kaç defa olup her seferinde 1-2 günde kendiliğinden geçmişti ama bu sefer ki 3-4 gündür aynı
doktora gitmeyi düşünmüyorsan eczaneden ishal için ilaç alabilirsi geçmiş olsun
gyprosetti
Hastalık Başlangıç Yılı: 2019

Mesaj gönderen gyprosetti »

Benim her günüm böyle geçiyo. Çare bulabildiniz mi acaba?
yenicezseni
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Mesaj gönderen yenicezseni »

Dostlar Allah aşkına DOGAL ELMA SIRKESI demekten boğazimizda tüy bitti .Dogal epma sirkrdi kullanin 2 3 ay geçecek rahat olun .Bende de aynisi hatta beteri vardı .Kurtuldum bu sayede .
BruceLee
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Mesaj gönderen BruceLee »

Un mamullerini ve beyaz şekeri çok çok nadir ve az tüketiyorum. Elma sirkesi sulandırıp içerim elimden geldiğince. Son 3 yıldır hemen hemen hiç ishal olmadım
BruceLee

yenicezseni yazdı: 03.11.2024 - 17:51 Dostlar Allah aşkına DOGAL ELMA SIRKESI demekten boğazimizda tüy bitti .Dogal epma sirkrdi kullanin 2 3 ay geçecek rahat olun .Bende de aynisi hatta beteri vardı .Kurtuldum bu sayede .
Dostumuz haklı. Evet. Elma sirkesi
yenicezseni
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Mesaj gönderen yenicezseni »

Evet ama lütfen doğal olacak arkadaşlar marketten aldiklariniz işe yaramiyor doğal olmalı .
BruceLee

yenicezseni yazdı: 03.11.2024 - 22:31 Evet ama lütfen doğal olacak arkadaşlar marketten aldiklariniz işe yaramiyor doğal olmalı .
Evet tamamen doğru. Marketteki ler iş yapmaz