Yaklaşık 3 ay önce Ankara düzen lab. da çıkan az sayıda enterekök ve 8-10 lökosit stabil sonrası antibiograma göre 6 hafta largopen kullandım. Açık söylemek gerekirse 5 aydır kullandığım ilaçlar yüzünden largopeni aralıksız kullanmak mümkün olmadı çünkü günde 500x3 1.5 üst sınırdan alıyordum ve kas ve sinirlerim gerçekten kaldıramıyordu. Bu yüzden kutular arasında birkaç gün bıraktım. %5 den %40-45 olduğum günleri bu ilaçla yaşadım. Baskıladığımı ama öldürmediğimi düşünüyorum. Çünkü ilacın iğne formu yoktu ve bulamadım.
- garip şeyler deneyimlemeye devam ettik. Yapılamayan idrar sorununa (düşük debi) magnorm365 çok iyi geldiği günler oldu. Hala akışkan oluyor içince. Ama o da bağırsaklarıma ağır geliyor diyebilirim.
- buradaki bir arkadaşın bana "senin durumun normal değil, evet belli prostatlı iltihabın ama belli ki ödemi hiç atamıyorsun, dağıtamıyorsun. Kanlandıramıyorsun" söylemi üzerine spora, yüzmeye yazıldım. Sauna dahil. Ve açık söylüyorum 35 dakika yaptığım ve bacaklarımı çok çalıştırdığım yüzme sonrasında cinsel dürtülerim, nağırsak hareketlerim, idrar debim, testis yapım düzeliyor. Yani düzelme yarım saat bile sürse kanlandırdığımı anlıyorum ve gün içi daha konforlu oluyor. Zaten bu kanlanma sorununu testislerim 1 yıldır yalnızca dışkılama yaparken normal haline döndüğünde anlamıştım, chatgpt de söylemişti dışkılama sırasında oluşan basınç sebebiyle kan doluyor pelvik taban diye. Bu sebeple yüzme dışkılama gibi etki ediyor diyebilirim. Penis yapım, testis yapım yüzdükten sonra sağlıklı hali gibi. Hardflaccid sorununa iyi geldi özellikle. Ancak yüzmeyince durum felaket.
-masturbasyon belasını herkes için tekrar yazıyorum. Bu hastalıkta cinsel ilişki ne kadar iyi geliyorsa bu illet o kadar kötü geliyor. Yani bundan daha beter yapan hiçbir şey olduğuna inanmıyorum.
-spor, yüzme, hareket, sauna gibi aktivitelerle kendimi %60-70 lere getirmiştim. Ancak özellikle bir haftadır ciddi idrar yolu enfeksiyonuyum. İdrarımdan prostatitin sebep olduğu beyaz parçalar deli gibi gelşyor ve ağrı çekiyorum. Yine oturamıyorum, oturdukça penis sinirlerim deliriyor. Habire elim orada sağa çek sola çek. Pantolon iptal vs. biliyorsunuz.
-enfeksiyonun tavan olduğu günlerde "yarın günlerden ne" diye sorsanız bir düşünürüm. zihin bulanıklığım, eklem sorunlarım deli gibi artıyor. Belimde zaten artrit olduğuna inanıyorum.
-yazıyı yazarken bile ne yazacağımı unutuyorum, alıştım artık. Mesela şu anda bir şey yazacaktım ama onu da unuttum. Allahın organı nasıl bir organsa oradan beynimi manipule ediyor.
-saçma doktorların yazdığı antidepresanlar yüzünden vücudumu mahvettim. Bacaklarımda his falan gitmişti, yeni geliyor. Bu hastalığı bilen yok dostlar. Gidip de ne psikiyatriye ne de normal üroloji servislerine anlatmayın. Doktorları bir senedir aralıksız ağrı çektiğinize ikna edemezsiniz. Bu ülkenin doktorlarının ufku yok. Araştıranı az, ve haklı olarak risk almak istemiyorlar. Kültür + tetkik+ ultrason prostat boyutuna bakıp sorun psikolojik der geçerler. Bana en son bir prof mr ıma bakıp geçirilmiş prostatit gözüküyor endol yazıyorum iç iyi olursun dedi. O sırada ben 3 aydır ne takviyeler alıyorum. Ufku yok adamın. İnanmıyor. Her şeyden öte 25 yaşında bir erkeğin 1 senedir oturamadan yaşadığına inanmıyorlar.
-yarın sayın avni hocamla görüşüp bir lökosit ve kültür bakacağım. Eminim ki lökosit de çıkacak, kültürde de yine enterekök çıkacak. Antibiogramda ne çıkacak bilmiyorum ama öldüremediğimü baskıladığımı hep hissettim. Bu sefer daha profesyonel yaklaşarak iğneli bir antibiyotik tercih edip daha garantici olacağım. Ve bu kanlanmayı arttırarak inanıyorum ki bu bakteriyi öldüreceğim.
- en son antibiyorikten sonra makattan beyaz akıntı, kabızlık, gaz sorunu gibi sebeplerle uğraşıyorum şu an. Özellikle kabızlık bence penisimi daha fena yapıyor. O yüzdennşu anda probiyotik başladım. Bağırsağa biraz destek olacağım. Sirkeydi yoğurttu hepsini yaptık takviye lazım.
-Hayat enerjim yok. İşe gitmek zorundayım. Sosyal çevreme ve eşime ağrılarımdan ve sorunlarımdan bahsetmeyi neredeyse bıraktım. Gerek yok. Tek bildiğim şey şu, burada üç sene sürdü, iki sene sürdü, şöyle böyle oldu yazan insanlar var. Bende daha 25 yaşımdayım. Zaman zaman ciddi sinir atakları geçiriyorum. Ama bildiğim tek şey bir gün bende bu adamlar gibi iki sene sürdü üç sene sürdü bitti diyeceğim. Bu adamlar da benim gibi umutsuzlardı, ama bitti. Allahtan umut kesilmez. 30 yaşımda bu hastalık hayatımda olmayacak. En azından bu artrit belasından eklem sinir sorunlarından kurtulacağım. Prostatitten de elbet bir gün
Güncelleme, son durum, belki bir gün.
-
Ahmetttttt
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2024
Re: Güncelleme, son durum, belki bir gün.
Bu hastalığın %50 şu psikolojiyi sağlam tutmakla geçer, ha psikoloji dayanirmi desen, biraz zor. Ama kötü düşününce işin içinden cikamiyorsun bu sefer. İyi düşünmek lazim. İnşallah iyilesirsin.Hikayeni okudum, hemen hemen benzerlik gösteriyor, bende termal otelden sonra oldu. Karın kisminizda veya mesane tarafında gerginlik mevcutmu? İdrari tam bosaltamama, peniste huzursuzluk? Ben özellikle idrarımı şeffaf poşete yaptım, özellikle ilk idrar içinde beyazımsı mukuslar bariz bir şekilde görülüyor
Merhaba arkadaşlar. Bakteriyel mücadele verip de sonuç alamayanlar... Un mamullerini, beyaz şeker içeren her şeyi, alkolü hareketsizliği terk edin. Mevsim sebze meyvelerini kaçırmayın. Günlük 1 saat tempolu yürüyüş. Pelvik taban Güçlendirme ve Gevşetme egzersizleri yapın, iyi uyku, insanlarla tartışmaktan kaçın.... Güzel gıda takviyeleri ve güzel bitki çayları. İyileşmek yüzde 95. Ama sabır
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
BruceLee hocam nasilsin ? Şuan herhangi bir şikayetin var mı ?
+3 .BruceLee yazdı: ↑02.11.2024 - 13:38 Merhaba arkadaşlar. Bakteriyel mücadele verip de sonuç alamayanlar... Un mamullerini, beyaz şeker içeren her şeyi, alkolü hareketsizliği terk edin. Mevsim sebze meyvelerini kaçırmayın. Günlük 1 saat tempolu yürüyüş. Pelvik taban Güçlendirme ve Gevşetme egzersizleri yapın, iyi uyku, insanlarla tartışmaktan kaçın.... Güzel gıda takviyeleri ve güzel bitki çayları. İyileşmek yüzde 95. Ama sabır