Antalya Fizyoterapist Önerileri
-
purpleaxer
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2021
Antalya Fizyoterapist Önerileri
Merhabalar, Antalya'da pelvik taban egzersizleri için önerebileceğiniz daha önce deneyimlediğiniz bir fizyoterapist varsa önerilere açığım. Buradaki doktorum biri önerdi; haftaya 30dk ön seans yapacağız şikayetlerimle ilgili(cinsel isteksizlik, sertleşme bozukluğu, erken boşalma, çok çok nadir de olsa ağrılı sertleşme bunlardan hiç biri hastalıktan önce yoktu) sonrasında seansların hafta 1,5 saatten ortalama 4 hafta üst üste olduğu bilgisini aldım sekreterden ve seans ücreti 1,5bin tl imiş. Sizce ücret ve seans bilgileri nasıl ve Antalya'da önerisi olan varsa memnum olurum
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Re: Antalya Fizyoterapist Önerileri
Hocam slmlar enfeksiyonel belirteçleriniz nasil acaba ? Lokosit 0 mi ? Ondan dolayi mi pelviktaban dusunuyorsunuz ?
-
purpleaxer
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2021
selam hocam kusura bakma geç gördüm, ben hiç lökosit ölçtürmedim (https://kronikprostatit.org/viewtopic.php?t=9353) buradan geçmişimi okuyabilirsin? doktorum idrar ile sorunumu da diğer sorunlarıma da yarımcı olabileceği için pelvik tabanına baktırmamın faydalı olabileceğini söylediği için geçen hafta ilk seansıma gittim.yenicezseni yazdı: ↑17.10.2024 - 15:02 Hocam slmlar enfeksiyonel belirteçleriniz nasil acaba ? Lokosit 0 mi ? Ondan dolayi mi pelviktaban dusunuyorsunuz ?
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
https://youtu.be/NnqAkM9r2a8?si=rI40X3wAzzeITAb5
Eğer bu şekil egzersizler vermiyor , iç masaj veriyorsa size bunlari tavsiye ederim .5-6 ay yapmak sonunda fayda goreceginizi dusunuyorum.Tabi ilk başta enfeksiyonel belirteçler 0 olmalı .
Eğer bu şekil egzersizler vermiyor , iç masaj veriyorsa size bunlari tavsiye ederim .5-6 ay yapmak sonunda fayda goreceginizi dusunuyorum.Tabi ilk başta enfeksiyonel belirteçler 0 olmalı .