Çatallı işeme prostatit midir
-
alcatrazali
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2021
Çatallı işeme prostatit midir
Merhabalar. Çatallı işeme ve idrarın son damlaları içinde kalmış gibi oluyor.ozellikle klozette büyük abdest sonrası ayakta mutlaka rahatlamak için son damlaları çıkarmaya çalışıyorum. Bunlar kesin prostatit semptomlari mıdır? Testislerde dokununca hassasiyet var onun dışında kasıkların biraz daha üstü diyebilecegim yerde iki günde bir ağrı atakları oluyor. Kum dökünce hissedilen ağrıya benzer. Doktorlar bisey bulamıyor yada uğraşmak istemiyor. Ne yapmam lazım lütfen beni burdan aydinlatin
-
alcatrazali
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2021
Re: Çatallı işeme prostatit midir
Mersin'de yaşıyorum. Devlet Hastanesi'nde ilgilenmiyorlar. Özel hastanelere çok gittim sadece param gidiyor çözüm yok. Randevu almaktan tomografiye girmekten yoruldum.
Re: Çatallı işeme prostatit midir
prostatit olup olmadığının anlaşılması için rektal tuşe ile prostat muayenesi yapılması, prostat sıvısındaki lökosit miktarının incelenmesi ve gerekiyorsa prostat sıvısından kültür yapılması gerekir.
yaşadığınız semptomlar prostatit nedeniyle olabileceği gibi başka sebepleri de olabilir.
bunun anlaşılması açısından bu hastalıkla ilgilenen forumda da adı geçen doktorlardan muayene için randevu alabilirsiniz. gerekirse imkanlarınızı zorlayıp başka şehirdeki bir hastanede tetkikleri yaptırmanız ve gerekiyorsa tedavi almanız sağlığınız açısından önemlidir. vakit kaybetmeyin.
yaşadığınız semptomlar prostatit nedeniyle olabileceği gibi başka sebepleri de olabilir.
bunun anlaşılması açısından bu hastalıkla ilgilenen forumda da adı geçen doktorlardan muayene için randevu alabilirsiniz. gerekirse imkanlarınızı zorlayıp başka şehirdeki bir hastanede tetkikleri yaptırmanız ve gerekiyorsa tedavi almanız sağlığınız açısından önemlidir. vakit kaybetmeyin.