İDRAR TAHLİLLERİM TEMİZ.PROSTATİT MİYiM?

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
ewrewr
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

İDRAR TAHLİLLERİM TEMİZ.PROSTATİT MİYiM?

Mesaj gönderen ewrewr »

Merhabalar, Allah herkese acil şifalar versin.

28 yaşındayım, evliyim. belirtiler bedelli askerliğin ilk haftasinda birden çıktı. Sabah kalktığımda penisimin ucunda yanma sizi ve camasirimda kurumus bir akıntı gelmişti, meni değil, daha katı. Tabi bu ilk hafta içinde, betona oturdum, ve gece belim CERYANDA kaldı, sürekli comel kalk yaptım, VE EN ÖNEMLİSİ tam 10 gün önce termal bir otelde jakuziye girmistim.

Ertesi gün acile sevk isteyip doktora gittim bana piyelosptyl yazdı, 7 gün banyodan sonra tekrardan o akıntının kurumuş halini gordum, katıydı. Fakat herhangi bir faydasını göremedim, 10 gün sonra üroloji ye gittim, idrar tahlili temiz sana azitro yazıyorum dedi, 3 gün kullandım, çok bir fayda göremedim, iserken sızlama ve penis ucundaki acı devam ediyordu, ara ara ıslaklık hissetmeye başladım, fakat buna ıslaklık akıntı değil idrar gibi, damlatma.

Askerden otobüsle dönerken sızlama ve ucunda acı hissi sahada arttı, döndükten sonra hastalığın tam 19. GÜNÜNE denk geliyor tekrar üroloji ye gittim idrar tahlili ve kültürü yine temiz çıktı, doktor bol su icmemi önerdi, idrar damlatma olayınada bir şey demedi. Sizi ve acı ara ara vardı.

30.gün tekrar doktora gittim, cipro yazdı gönderdi Sızıntı ara ara devam ediyor, idrar damlatma devam, özellikle ucunda kalıyor buda sızıntı yapiyor hareket edince düşüyor damla, geceleri idrara kalkma sorunum yok, özellikle makat ile testis arasına masaj yaptığım zaman idrar damlatma ve ucunda kalma hissi daha çok siddetleniyor,

Makatin orda sanki tenis topu varmis hissi ve gerginlik mevcut. Ara ara testisle bacak arasına ağrı giriyor. Ve şişlik var karnimda sanki. Sıcak iyi gelmiyor zannedersem.

YARIN Zafer hocaya randevum var, sizce bu belirtiler neden olur?
alexandro1104
Hastalık Başlangıç Yılı: 2020

Re: İDRAR TAHLİLLERİM TEMİZ.PROSTATİT MİYiM?

Mesaj gönderen alexandro1104 »

Prostatit normal idrar tahliliyle teşhis edilmez zafer hocaya gitmen mantıklı o özel tahliliyle bulur
ewrewr

Mesaj gönderen ewrewr »

alexandro1104 yazdı: 01.10.2024 - 23:07 Prostatit normal idrar tahliliyle teşhis edilmez zafer hocaya gitmen mantıklı o özel tahliliyle bulur
Yolun başındayım belki ama psikoloji berbat hale geliyor.
ewrewr

Mesaj gönderen ewrewr »

İsedikten sonra o son damlalari atmak istersiniz, penis kasılır ya, o his yok oldu sanki.
alexandro1104
Hastalık Başlangıç Yılı: 2020

Mesaj gönderen alexandro1104 »

ewrewr yazdı: 01.10.2024 - 23:11
alexandro1104 yazdı: 01.10.2024 - 23:07 Prostatit normal idrar tahliliyle teşhis edilmez zafer hocaya gitmen mantıklı o özel tahliliyle bulur
Sakin ol, başlarda olmak güzel bir şey. Belki prostatit de değilsindir
ewrewr

Mesaj gönderen ewrewr »

alexandro1104 yazdı: 01.10.2024 - 23:21
ewrewr yazdı: 01.10.2024 - 23:11
Sakin ol, başlarda olmak güzel bir şey. Belki prostatit de değilsindir
Olabilir hocam, son gittiğim doktorda prostatla ilgili değil dedi, Belirtiler semptomlar onu gösteriyor su anlik, üroloji doktorları çok uğraşmak istemiyor sanki, ilaç yazıp göndermek kolaylarina geliyor.
ewrewr

Mesaj gönderen ewrewr »

SULCİD 1g/0.5 IM yazdı: 01.10.2024 - 23:26 :x
ewrewr yazdı: 01.10.2024 - 22:58 Merhabalar, Allah herkese acil şifalar versin.

28 yaşındayım, evliyim. belirtiler bedelli askerliğin ilk haftasinda birden çıktı. Sabah kalktığımda penisimin ucunda yanma sizi ve camasirimda kurumus bir akıntı gelmişti, meni değil, daha katı. Tabi bu ilk hafta içinde, betona oturdum, ve gece belim CERYANDA kaldı, sürekli comel kalk yaptım, VE EN ÖNEMLİSİ tam 10 gün önce termal bir otelde jakuziye girmistim.

Ertesi gün acile sevk isteyip doktora gittim bana piyelosptyl yazdı, 7 gün banyodan sonra tekrardan o akıntının kurumuş halini gordum, katıydı. Fakat herhangi bir faydasını göremedim, 10 gün sonra üroloji ye gittim, idrar tahlili temiz sana azitro yazıyorum dedi, 3 gün kullandım, çok bir fayda göremedim, iserken sızlama ve penis ucundaki acı devam ediyordu, ara ara ıslaklık hissetmeye başladım, fakat buna ıslaklık akıntı değil idrar gibi, damlatma.

Askerden otobüsle dönerken sızlama ve ucunda acı hissi sahada arttı, döndükten sonra hastalığın tam 19. GÜNÜNE denk geliyor tekrar üroloji ye gittim idrar tahlili ve kültürü yine temiz çıktı, doktor bol su icmemi önerdi, idrar damlatma olayınada bir şey demedi. Sizi ve acı ara ara vardı.

30.gün tekrar doktora gittim, cipro yazdı gönderdi Sızıntı ara ara devam ediyor, idrar damlatma devam, özellikle ucunda kalıyor buda sızıntı yapiyor hareket edince düşüyor damla, geceleri idrara kalkma sorunum yok, özellikle makat ile testis arasına masaj yaptığım zaman idrar damlatma ve ucunda kalma hissi daha çok siddetleniyor,

Makatin orda sanki tenis topu varmis hissi ve gerginlik mevcut. Ara ara testisle bacak arasına ağrı giriyor. Ve şişlik var karnimda sanki. Sıcak iyi gelmiyor zannedersem.

YARIN Zafer hocaya randevum var, sizce bu belirtiler neden olur?

Kesinlikle kültür testi yapmadan ezbere antibiyotik kullanma..
Son gittiğim doktor cipro yazdı, bir adet kullandım, daha da kullanmadım, azitro kullandim, o da ağır bir antibiyotik, bağırsakları çok bozdu
ewrewr

Mesaj gönderen ewrewr »

SULCİD 1g/0.5 IM yazdı: 01.10.2024 - 23:40 Kültür testi olmadan tedaviye başlama derim.. Enfeksiyon bastırılınca üreme de zor oluyor sonra uğraş dur.. Başa sarıyor süreç..
Umarım ki değilsindir ama eğer prostatitsen doğru tedavi ile hastalığın başında kurtulanlar var..
Kültür kültür kültür..
Ne olabilir başka hocam, bilmediğimden soruyorum.çok araştırdım, etkileri semptomları eledim, başka bir seçenek görünmüyor
ewrewr

Mesaj gönderen ewrewr »

İnsect yazdı: 02.10.2024 - 00:15
ewrewr yazdı: 01.10.2024 - 23:43
SULCİD 1g/0.5 IM yazdı: 01.10.2024 - 23:40 Kültür testi olmadan tedaviye başlama derim.. Enfeksiyon bastırılınca üreme de zor oluyor sonra uğraş dur.. Başa sarıyor süreç..
Umarım ki değilsindir ama eğer prostatitsen doğru tedavi ile hastalığın başında kurtulanlar var..
Kültür kültür kültür..
Ne olabilir başka hocam, bilmediğimden soruyorum.çok araştırdım, etkileri semptomları eledim, başka bir seçenek görünmüyor
Kardeşim llk başlarda doktorlara katılmazdım fakat maalesef ki doğru bu hastalığın ℅90 ı bakterisiz ı prostatta hayali bakterileri aramayın lökosit var diye bakteri olucak anlamına gelmiyor mikropsuz iltihap diye birşey var ama tabikide yeterli dozda antibiyotik kullanmak gerekiyor öyle aylarca antibiyotik kullanmak hiçbir işe yaramaz
Okuduğum kadarıyla, bakterisiz prostatta iş tamamen Arap saçına dönüyor muş hocam
ewrewr

Mesaj gönderen ewrewr »

Arkadaşlar selam tekrardan, Zafer hocaya muayene oldum, prostat sivisinda her sahada 5-6 lökosit görüldü.
İdrar sedimentinde eritrosit 12, lökosit 8 çıktı, genta ampul biteral ve klindan yazdı.
Canımı sıkan idrar olayı, ucunda kalıyor ve hareket edince damlıyor, ve bu durum karnım şişkin daha fazla oluyor durduk yere. Zafer hoca prostatla ilgili olduğunu söyledi.

Burayı düzenli olarak güncel tutucam. Herkese geçmiş olsun tekrardan
Abbasklcc
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Mesaj gönderen Abbasklcc »

Su foruma bakin bakalim yuzde 90 iliski ile kapiyor bu hastaligi adam iliskim yok diyor sonra bakiyorsunku oral yaptirmis , mesela klamidya cogu sitede soyle yazar tedavisi basittir . Yrrk basittir klamdiya cogu zaman belirti gostermez prostatit ile kendini gosterir hobaaaaaa hadi gecmis olsun bir suru patojen var bu sadece bir ornek agizda ne mikroplar var
Abbasklcc

ewrewr yazdı: 02.10.2024 - 16:08 Arkadaşlar selam tekrardan, Zafer hocaya muayene oldum, prostat sivisinda her sahada 5-6 lökosit görüldü.
İdrar sedimentinde eritrosit 12, lökosit 8 çıktı, genta ampul biteral ve klindan yazdı.
Canımı sıkan idrar olayı, ucunda kalıyor ve hareket edince damlıyor, ve bu durum karnım şişkin daha fazla oluyor durduk yere. Zafer hoca prostatla ilgili olduğunu söyledi.

Sana tavsiyem prostat sivisindan yada idrar ve uretral suruntuden kultur pcr yaptir prostat sivisi iyi olur imkanin yoksa idrar ve uretral suruntu kultur yaptir birde pcr bunda kommensal bakterilere de bakilsin
ewrewr

Mesaj gönderen ewrewr »

Abbasklcc yazdı: 02.10.2024 - 16:31
ewrewr yazdı: 02.10.2024 - 16:08 Arkadaşlar selam tekrardan, Zafer hocaya muayene oldum, prostat sivisinda her sahada 5-6 lökosit görüldü.

Sana tavsiyem prostat sivisindan yada idrar ve uretral suruntuden kultur pcr yaptir prostat sivisi iyi olur imkanin yoksa idrar ve uretral suruntu kultur yaptir birde pcr bunda kommensal bakterilere de bakilsin
Hocam Zafer oymani tavsiye ediyorlardı, ona gittim, o sadece prostat sıvısı ve idrar aldi. Duruma göre artık tedaviyi genisleticem
Abbasklcc

ewrewr yazdı: 02.10.2024 - 16:36
Abbasklcc yazdı: 02.10.2024 - 16:31

Hocam Zafer oymani tavsiye ediyorlardı, ona gittim, o sadece prostat sıvısı ve idrar aldi. Duruma göre artık tedaviyi genisleticem
ben kutu kutu anti ictim test mest yok kafadan anti kafadan anti is bilmez doktorlar yuzune kac doktora gittim halbuki gerek yokmus hem param gitti hem zamanim hem psikolojm hem gereksiz antiler
Abbasklcc

Sen zaferde tedaviye baslamissin madem devam et ama dedigim testleri de ihmal etme onlara bir baktir
yenicezseni
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Mesaj gönderen yenicezseni »

Abbasklcc yazdı: 02.10.2024 - 16:41 Sen zaferde tedaviye baslamissin madem devam et ama dedigim testleri de ihmal etme onlara bir baktir
Aga ben o testleri yaptim hepsi temiz cikti simdi zaferden ilerliyorum .Kulturde ureme olmayanlarin sonu ampirik tedavi bence .
yenicezseni

SULCİD 1g/0.5 IM yazdı: 02.10.2024 - 17:14

Zafer’in tedavi ile iyileştirdiği bir avuç insanın lökositi hep 5-6 idi. Ben bu insanların prostatit bile olmadığını düşünüyorum. Muhtemelen üretrit falan yaşıyorlar. Bu da geniş spektrumlü 1-2 antibiyotikle bak iyileştirdik diyor.
Bak güzel kardeşim anlıyorum psikolojin bozuk aynısı hepimizde var.Ama kendini kandırma.Bu forumu eğer adamakıllı okumuş olsan ki çoğu kez ima ettin ama sende biliyorsun yanlış olduğunu(1/10unu bile okumadın gerçekte) ; bu forumu kuran kişi Kadir abi bile Zafer sayesinde iyileşti .Yıllardır semptomlari varken Zafer sayesinde önce enfeksiyonu yendi , ardından yaklaşık 2 yıl(öyle hatırlıyorum) lökositi sabit tuttu ve kurtuldu.Nonwowenll , red , ronaldogeldi , benyusuf , sabir , Kc34 , mustafakenan , talihsiz , ekin ....... Daha tonla insani iyilestirdi bu adam.
Şimdi sen çıkıp kafana göre bu adama laf edemezsin.Ha bak ben beni iyileştirecek demiyorum şuanda semptom olarak iyi olmama rağmen belkide iyileşmeyeceğim.Ama bu kadar insani iyileştiren bir yönteme sen laf edemezsin.Doğru olan önce kultür ve pcr hatta birkaç defa degil bir sürü defa kultur ve pcrBir şey çıkmazsa ampirik tedavi elbette.Ama enfeksiyonun ne halde oldugunu bize söyleyen şey de lokosit miktarı bu kadar .Eğer duyarli anti kullaniyorsan lökositte düşer zaten.Sen bu tedaviddn fayda görmemiş olabilirsin ama başka bir birey görebilir şunu anla artık.
yenicezseni

Ayrica kültüre göre tedavi alip iyilesmeyen insanlar da var bunlar cikip şey mi desin kültür diye bir şey yok kimse kültüre inanamaz .Kültur yalancı.Mantıklı mı bu şimdi ?Bir şey yazarken ucu nelere dokunuyor öyle hesap edip de konuş .Neymiş herkesin lökositi 5 6ymış Zaferden iyileşen .Bunun bile böyle olmadigini az bi forumu okussn görürsün.Kadir Abi seni tam 2 kere banladı 3.de yolda sanırım.Lütfen artık insanlara saygısızlık yapma.
yenicezseni

Ayrica sanki prostatiti herkes bel soğukluğundan oluyor.Idrar reflüsü , boşalırken penis basini sıkma , bagirsaktan prostata geçis ve enfeksiyon oluşturma gibi bir sürü sebep var.
yenicezseni

Evet maalesef.Ayrıca benim kızdığım nokta bir de sürekli forumu baştan sona okuduğunu söylemesi .Okumadığı tek bir mesaj bile yokmuş.Peh hadi be ordan.Sürekli laf ettiği yöntemle iyileşen kişilerden biri de forum sahibi Kadir Abimiz.Utanmasa Kadir Abimize de laf edecek .Bir de sürekli olumsuz şeyler yazıp iyileşecek olan insanların psikolojisini bozuyor.Belki bunun yüzünden tedaviyi yarıda bırakan insanlar bile vardır.Hayır onu da geçtim sanki babasının yeri burası.Aklina ne eserse yaziyor.Neyse hocam umarım hepimiz şifa buluruz.
yenicezseni

Sen iflah olmazsin cidden.Aramizda 5 yaş var ya hani saygidan abi demiştim , sonra saygisizliklsrini görüp vazgeçtim demekten hepsi bu.Ben ne olduğu belirsiz tipim de sen nesin ?Bu kadsr insanin oldugu forumda kafsnz göre şeyler yazarsan cevap veririm tabi. Yazik cidden.
yenicezseni

Ayrica sana söylediklerimin hiçbirine cevabin yok fark ettiysen saçmasapan şeyler yazmışsın hadi yazdiklarimdan birine cevap versene
yenicezseni

SULCİD 1g/0.5 IM yazdı: 02.10.2024 - 18:47
yenicezseni yazdı: 02.10.2024 - 18:42 Sen iflah olmazsin cidden.Aramizda 5 yaş var ya hani saygidan abi demiştim , sonra saygisizliklsrini görüp vazgeçtim demekten hepsi bu.Ben ne olduğu belirsiz tipim de sen nesin ?Bu kadsr insanin oldugu forumda kafsnz göre şeyler yazarsan cevap veririm tabi. Yazik cidden.
Sen Zafer’i yalamaya devam et.. Ne hikmetse bu forumda her doktorla ilgili istediğini yazıyorsun olumlu olumsuz ama Zafer’e laf gelince hep böyle tipler zıplıyor bir yerden ve seni tahrik ediyor. Ağlaya ağlaya yazıyor bir yerlerden. Karşına gelse yüzüne bakacak cesareti olmayan bebeler Zafer’i yalayacağım diye şekilden şekile giriyor. Cevap yazınca da banlanıyorsun. Cidden çok ilginç.
Zaferi eleştiren tonla kişi oldu bu forumda.Ne hikmetse sadece sen banlaniyorsun 😁 Ayrica bu forumda en başından beri tek ağlayanda sensin.
ewrewr

Mesaj gönderen ewrewr »

Tekrardan selamlar
bugün denta 2.ignemi oldum, penis ucundaki ağrı eskisi kadar yok, ama idrar tarafında hareket edince yürürken, aniden istemsiz bir şekilde damlama oluyor.
ewrewr

Mesaj gönderen ewrewr »

Tekrardan selamlar, burayı hastalığımın günlüğü olarak kullanıyorum, ve aynı semptomları yaşayan insanlarin bilgilenmesini sağlamak amacıyla.

Bugün tedavimde 6. Gün. Genta iğneler bitti, biteral antibiyotiğe geçiş yaptım. Karnimdaki ve makatimdaki şişkinlik azaldı. Pelvik taban kaslarimin iyileşmesinide klindan etkili olcak diye umuyorum.Durumum eskiye nazaran daha iyi, daha da iyi olacağım inşallah. Herkese geçmiş olsun tekrardan.