Arkadaşlar yeni katıldım foruma, bu ilk konum olacak, yanlış yere açtıysam mod'lar taşıyabilir konuyu.
Olabildiğince özet geçmek istiyorum;
10 yılı aşkındır çekiyorum ben de bu hastalığı, son birkaç senedir iyice azdı, gittiğim doktorlar hiçbir şey bulamayıp psikolojik deyip gönderdi.
Klasik sık idrar, idrar yaparken ve boşalırken yanma hissi, idrarım yokken bile peniste sanki 2 3 beden küçük iç çamaşırı giymişim gibi bir baskı ve yanma gibi semptomlarım var...
2021 Eylül ayı gibi bütün şikayetlerim bir anda kaybolmuştu, 1 aylığına normale döndüm ve inanın bu işin normalini unutmuşum, idrar yapmanın insanı rahatlatan bir şey olduğunu o süreçte hatırladım, bardak bardak su içip idrara arada bir çıkmak ve idrarım geldiğinde de yanmadan efendi gibi vücudumun beni uyarması, idrarımı yaparken rahatlama hissi...

Bu normalleri yıllardır unutmuşum, özellikle normal bir insan gibi boşalmak, penisin içi yırtılırcasına yanmalar olmadan... Özet dedim ama buralara değinmeden edemedim. Gelelim 2021 Eylül ayına, o zamanki 1 aylık rahatlığımı o ara kullandığım Cranberry tablete borçlu olduğumu düşünüp şikayetlerim tekrarlayınca tekrardan denedim ama asla etkisi olmadı. Düşündüm o zamanlar hayatımdaki değişken neydi? Arkadaşlar ben o yaz saç ektirdim. Konumuzla ne alakası var değil mi? Hemen bağlıyorum. Doktorun tavsiyesiyle saç ekiminden sonra 10 15 gün ağır kaldırma, yere eğilme, hızlı hareket etme vs vs gibi vücutta tansiyonu yükseltecek her şeyden uzak durmam gerekti. Ben o süreci öyle ciddiye aldım ki kendimi rahat gevşek bırakarak bi 15 gün civarı geçirdim, asla kendimi kasmadım, hızlı yürümedim bile. Yani vücudumdaki bütün kasları çok ama çok gevşek bıraktım. İşte bu kısacık süreçte bu yaptıklarım beni prostatit'ten kurtarmıştı. Son 1 2 aydır pelvik kaslarımı otururken istemsizce sanki idrarımı tutuyomuş gibi kastığımı farkettim, işte bu şekilde o saç ekimi sonraki hareketlerimle bağlantı kurdum, o zamanlar kendimi ve dolayısıyla pelvik kasları da hiç kasmamışım. Bir gün nöbetteyken ki benim nöbetlerim 24 saat oturarak geçer genelde, pelvik kaslarımı yani kendimce yorumluyorum idrar tutma hareketini sağlayan kaslarımı olabildiğince serbest bıraktım ve bikaç saat sonra rahatlamalar başladı, 10 saatin sonunda çok çok büyük oranda rahatladım ama bu kasları başka bir işe daldığımda serbest bırakamıyorum, farkında olmadan istemsizce kendimi idrarımı tutarmış gibi o kasları kasarken buluyorum. Benim sorunum tamamen bu bence arkadaşlar. Bunun için ne önerirsiniz? Fizik tedavi uzmanıyla görüştüm ve durumu anlattım, henüz seanslara başlamadım ama 1 haftaya başlayacağım sanırım, bu uzman arkadaş bana pelvik kaslarımı istemsizce kasmayı unutturacakmış. Deneyimlerimi ilerleyen süreçte sizlerle paylaşmayı çok isterim. Sizlerin bana önerebileceği bir şey var mı peki?