Doktor tavsiyesi
Doktor tavsiyesi
Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım yaklaşık 3 senedir sık idrara çıkma ve ara ara da makatta ağrı şikayetlerim var. Bir kaç doktora gittim hiç biri ilgilenmedi . Üniversite öğrencisiyim fazla bütçem yok acaba önerebileceğiniz doktor var mı İstanbul'da ? Şimdiden teşekkürler
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2014
Re: Doktor tavsiyesi
Bütçen yok ise bahçelievler devlet hastanesinde malik evren var. Ona gidebilirsin. Sonuçlarıda bize yazmayı unutma.
Malik evren prostat sıvısina bakıyormu o kadar doktor gezdim 7-8 aydır yaptıkları tek şey idrar tahlilini idrar kültürü ulan bu hastalık zaten bu tahlillerde çıkmıyorki
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2014
Prostat sıvısına bakmıyor. İdrar testi yapıp ona göre ilaç yazıyor. Prostat sıvısı için zafet oymana gitmeniz gerekiyor.
Siz fayda gördünüz mü peki idrardan Nasıl çözebilir ki ilginç geldi yine de gidicem teşekkür ederim
Bana defalarca idrar tahlili ve kültürü yapıldı ne lökosit ne bakteri hiç bir şey çıkmadı
Zafer oyman ve Cüneyt sevinç bakıyor duymuştum ücret nedir
bahcelievler medicana zafer oyman Muayene 95tl prostat masajı sonrasi lokosit ölçümü 100 civari ,sgk varsa bu fiyatlar ,yoksa da soylersin ayni fiyatdan bakarlar.son yazdı:Zafer oyman ve Cüneyt sevinç bakıyor duymuştum ücret nedir