Pcr kültür iyice kafam karıştı
-
Kurtulalimbiz2h
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2024
Pcr kültür iyice kafam karıştı
Arkadaşlar öncelikle merhaba bakteri odaklı gitmek istiyorum ve kafam karıştı öğrenci olduğum içinde maddi olarak testlere en mantıklı şekilde para harcamak istiyorum. Anladığım kadarıyla şunu yapmam gerekiyor, prostat sıvısından pcr ve kültür meniden kültür başka ne yapmam gerek inanın bilmiyorum hastanede idrar ve kültür testi yaptırdım kültür temiz cıktı idarda temiz çıktı, cybh paneli de yaptırmak istiyorum bel soğukluğu sonrası geçmeyen semptomlarım dolayısıyla bu sitede bulundum. Bilgili tecrübeli abilerim yardımcı olabilirmisiniz. Daha oncede düzen lab da test yaptırdığım için indiririm var orayı tercih etmeyi düşünüyorum ne diyorsunuz
Re: Pcr kültür iyice kafam karıştı
Idrar kulturune guvenme bos bir kultur mesela klamidya siradan kulturde zor urerKurtulalimbiz2h yazdı: ↑02.10.2024 - 20:36 Arkadaşlar öncelikle merhaba bakteri odaklı gitmek istiyorum ve kafam karıştı öğrenci olduğum içinde maddi olarak testlere en mantıklı şekilde para harcamak istiyorum. Anladığım kadarıyla şunu yapmam gerekiyor, prostat sıvısından pcr ve kültür meniden kültür başka ne yapmam gerek inanın bilmiyorum hastanede idrar ve kültür testi yaptırdım kültür temiz cıktı idarda temiz çıktı, cybh paneli de yaptırmak istiyorum bel soğukluğu sonrası geçmeyen semptomlarım dolayısıyla bu sitede bulundum. Bilgili tecrübeli abilerim yardımcı olabilirmisiniz. Daha oncede düzen lab da test yaptırdığım için indiririm var orayı tercih etmeyi düşünüyorum ne diyorsunuz
-
Kurtulalimbiz2h
Hocam güvenmiyorum bende idrar kültürüne o yüzden prostat sıvısından veya meniden hangi testleri yaptırmam gerekiyorAbbasklcc yazdı: ↑02.10.2024 - 20:59Idrar kulturune guvenme bos bir kultur mesela klamidya siradan kulturde zor urerKurtulalimbiz2h yazdı: ↑02.10.2024 - 20:36 Arkadaşlar öncelikle merhaba bakteri odaklı gitmek istiyorum ve kafam karıştı öğrenci olduğum içinde maddi olarak testlere en mantıklı şekilde para harcamak istiyorum. Anladığım kadarıyla şunu yapmam gerekiyor, prostat sıvısından pcr ve kültür meniden kültür başka ne yapmam gerek inanın bilmiyorum hastanede idrar ve kültür testi yaptırdım kültür temiz cıktı idarda temiz çıktı, cybh paneli de yaptırmak istiyorum bel soğukluğu sonrası geçmeyen semptomlarım dolayısıyla bu sitede bulundum. Bilgili tecrübeli abilerim yardımcı olabilirmisiniz. Daha oncede düzen lab da test yaptırdığım için indiririm var orayı tercih etmeyi düşünüyorum ne diyorsunuz
Mesela klamdiya rna ve dna si oldugu icin bakteri diye gecer ama virus gibidir normal kulturlerde uremez özel besiyerlerde urer ilk gittigim doktor idrar kulturu yapti temiz cikinca al su ciproyu ic gecer dedi sordum ne var diye birsey yok temiz cikti dedi halbuki klamidya mantar virusler bazi patojenler icin ozel besiyerler gerekiyormus bunlari nasil doktor olmus anlamiyorum valla
Prostat sivisi kultur ve prostat sivisi pcr testiKurtulalimbiz2h yazdı: ↑02.10.2024 - 21:03Hocam güvenmiyorum bende idrar kültürüne o yüzden prostat sıvısından veya meniden hangi testleri yaptırmam gerekiyorAbbasklcc yazdı: ↑02.10.2024 - 20:59Idrar kulturune guvenme bos bir kultur mesela klamidya siradan kulturde zor urerKurtulalimbiz2h yazdı: ↑02.10.2024 - 20:36 Arkadaşlar öncelikle merhaba bakteri odaklı gitmek istiyorum ve kafam karıştı öğrenci olduğum içinde maddi olarak testlere en mantıklı şekilde para harcamak istiyorum. Anladığım kadarıyla şunu yapmam gerekiyor, prostat sıvısından pcr ve kültür meniden kültür başka ne yapmam gerek inanın bilmiyorum hastanede idrar ve kültür testi yaptırdım kültür temiz cıktı idarda temiz çıktı, cybh paneli de yaptırmak istiyorum bel soğukluğu sonrası geçmeyen semptomlarım dolayısıyla bu sitede bulundum. Bilgili tecrübeli abilerim yardımcı olabilirmisiniz. Daha oncede düzen lab da test yaptırdığım için indiririm var orayı tercih etmeyi düşünüyorum ne diyorsunuz
Eger prostat sivinda ureme olursa ondan antibiyogram yapilacak yok ureme olmazsa pcr testine bakican ordan cikan patojenin ozel besiyeri ile ureme yapilacak yada o patajone yonelik ampirik tedavi alacan
-
Kurtulalimbiz2h
İstanbulda yaşıyorum prostat sıvısını zafer hoca dışında alan var mı bir kere gittim sıvı almaya şuanlık gerek yok dedi genta ve bitersl verdi ilaç sonrası semptomlarım azaldı ama bittikten 2 hafta sonra ufak ufak başlıyor kendisi kültür ve pcr yaptırmaya karşı dendi forumda kimden aldırabilirim sıvıyıAbbasklcc yazdı: ↑02.10.2024 - 21:05Prostat sivisi kultur ve prostat sivisi pcr testiKurtulalimbiz2h yazdı: ↑02.10.2024 - 21:03Hocam güvenmiyorum bende idrar kültürüne o yüzden prostat sıvısından veya meniden hangi testleri yaptırmam gerekiyor
-
yenicezseni
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Haluk Inal var o alir 680 tl muayene ucreti.
İdrar pcr temizse prostat sıvısından da pcr yaptırmak gerekli midir ? Pcr da sadece cinsel yolla bulaşan hastalıklara mı bakılıyor?
-
Kurtulalimbiz2h
Ben akıntım olduktan sonra mavi lab da idrar pcr yaptırmıştım ve hepsi negatif gelmişti doktorumda test sonucu başlamadan novosef ve tetradox tedavisine başladı testin negatif gelicektir ama semptomların bel soğukluğunı gösteriyor dedi şunu demeye geldim idrar testi bence bu hastalıklar için güvenli bir test numunesi olmayabilir