Geçmeyen böbrek ağrısı
Geçmeyen böbrek ağrısı
Birbuçuk aydır sırt arkası yan taraflarım sağlı sollu ağrıyor kas eklem ağrısı gibi değil içerlerden ağrıyor gün içinde yükselip düşüyor dahiliye doktoruna gittim idrar kültürü ve kan tahlili istedi ama birşey çıkmadı böbrek ultrasonu istendi herhangi bir şeye rastlanmadı temiz taş kum enfeksiyon hiçbirşey yok üroloji doktoruna gittim sırt ağrısıdır falan dedi geçiştirdi tomografiye gerek yok dedi tuvalete çıkmamdada bir sıkıntı yok cinsel bulaş yüzünden pelvik ağrılarım vardı birde bu çıktı başıma ne yapmam lazım teşekkür ederim
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Re: Geçmeyen böbrek ağrısı
Yoğun ilaç kullandınızmı?
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Bol su iç ilaç içme.Kandan Bun ve Kreatinin degerlerine baktır.
Bol su ve böbreğin olduğu yere sıcak uygulama faydalı olur
Böbrek te taş olabilir ve tedavi yapılmaz ise bobreklere zarar verebilir,röntgen çektirin veya en azından ultrason ile baktırın.
Ultrasonda sadece kalsiyum oksalat taşlari görünür.
Kist de olabilir.
Kontrast sıvısı verilmeden sade bir bilgisayarlı tomografi cektirmeniz gerekiyor..
Kist de olabilir.
Kontrast sıvısı verilmeden sade bir bilgisayarlı tomografi cektirmeniz gerekiyor..
-
Sabahyildizi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2007
Bende de 7 aydir gecmiyor. Zolax kullandim ondan sonra oldu.benexol b12 kullan, tuzlu, bol şekerli,aci, sarimsak, et yeme. Bol bol haslanmis misır tüket. Bunlar fayda ediyor.
Bir ara d vitamini b12 falan vitaminler kullanmıştım üst üste ondanmı oldu yormuş olabilirmiyim böbrekleri ?Sabahyildizi yazdı: ↑23.09.2024 - 09:56Bende de 7 aydir gecmiyor. Zolax kullandim ondan sonra oldu.benexol b12 kullan, tuzlu, bol şekerli,aci, sarimsak, et yeme. Bol bol haslanmis misır tüket. Bunlar fayda ediyor.